batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.310
- Πόντοι
- 606
βατραχε εγω αυτα δεν τα λεω λαθη,τα λεω κασκαντεριλικια....
α ρε μουτρο παλαι στ τεξας
βατραχε εγω αυτα δεν τα λεω λαθη,τα λεω κασκαντεριλικια....
πλακα πλακα Δεληγιωργη τι να γινεται??? Ειχα περασει ενα απογευμα και ηταν η χοντρη η εγχειρισμενη η ιδιοκτητρια...10 ευρω μου λεει ολα...τραγικαα ρε μουτρο παλαι στ τεξας
τ παει για φουντο τ τσαρδιπλακα πλακα Δεληγιωργη τι να γινεται??? Ειχα περασει ενα απογευμα και ηταν η χοντρη η εγχειρισμενη η ιδιοκτητρια...10 ευρω μου λεει ολα...τραγικα
μου είχε κανει μια πίπα αυτή πριν 2-3 χρονια έχυσα σαν κύριος και την εκαναπλακα πλακα Δεληγιωργη τι να γινεται??? Ειχα περασει ενα απογευμα και ηταν η χοντρη η εγχειρισμενη η ιδιοκτητρια...10 ευρω μου λεει ολα...τραγικα
να τα καταπίνει κιόλας τυπε ;ποια κανει το καλυτερο τσιμπουκι στη Συγγρου παιδες??? πιπα με ολατα comfor της θελω...καταλαβαινετε... ;) ;)
ε ναι....εννοειται...πιπα δυνατη ψαχνω...να τα καταπίνει κιόλας τυπε ;
θα προτινα την νανσουλα για πιπα που τα περνει ολα ;)ε ναι....εννοειται...πιπα δυνατη ψαχνω...
αυτή που ειναι στο φυλής 99;θα προτινα την νανσουλα για πιπα που τα περνει ολα ;)
Αν εννοείς αυτή στο φυλής 99 την έχω ξεπουτσιασει. .Όσο γίνεται δηλαδη ...θα προτινα την νανσουλα για πιπα που τα περνει ολα ;)
σωστόςΑν εννοείς αυτή στο φυλής 99 την έχω ξεπουτσιασει. .Όσο γίνεται δηλαδη ...
παρτες ολες μια μιακαι ελα μετα και πες και σε μας ποια κανει την καλυτερη πιπαΑν εννοείς αυτή στο φυλής 99 την έχω ξεπουτσιασει. .Όσο γίνεται δηλαδη ...
στην υγειά τηςνομιζω ότι τ πινει κ ολας
Σήμερα είναι ευκαιρία για τσιμπουκωματα Με τέτοιο καιρό αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποια θα ποτίσω με ταπαρτες ολες μια μιακαι ελα μετα και πες και σε μας ποια κανει την καλυτερη πιπα
Σήμερα είναι ευκαιρία για τσιμπουκωματα Με τέτοιο καιρό αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποια θα ποτίσω με τα
αυτη με το μερσεντες ηταν συγγρου?περασε κανεις?