batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.310
- Πόντοι
- 606
σ βλεπω χλωμο μουτρο!!Αυτη που λετε πως ειναι ενεργητικη αλλα εγω θελω να την παρω :p
σ βλεπω χλωμο μουτρο!!Αυτη που λετε πως ειναι ενεργητικη αλλα εγω θελω να την παρω :p
τ ν σου μουτρο .....Θα δειξει...
σ μ τ
Δεν υπαρχει καποιο αλλο θεμα με την κοπελα? Καταλαβαινω πως λογικα θα θελει να ναι ενεργητικη περισσοτερο..αυτο το πιασα
Μηπως ειναι και τιποτα αλλο που να με αποτρεψει να παω?
Εντωμεταξυ δεν εχει πουθενα στο ιντερνετ αγγελια
άστο καλύτερα με τη συγκεκριμένη....μιλάμε για psycho καταστάσεις....δεν λέω καλό εργαλείο αλλά από συμπεριφορά δράμα....επιθετική και βρώμικος χώρος...Δεν υπαρχει καποιο αλλο θεμα με την κοπελα? Καταλαβαινω πως λογικα θα θελει να ναι ενεργητικη περισσοτερο..αυτο το πιασα
Μηπως ειναι και τιποτα αλλο που να με αποτρεψει να παω?
Εντωμεταξυ δεν εχει πουθενα στο ιντερνετ αγγελια
άστο καλύτερα με τη συγκεκριμένη....μιλάμε για psycho καταστάσεις....δεν λέω καλό εργαλείο αλλά από συμπεριφορά δράμα....επιθετική και βρώμικος χώρος...
άστο καλύτερα με τη συγκεκριμένη....μιλάμε για psycho καταστάσεις....δεν λέω καλό εργαλείο αλλά από συμπεριφορά δράμα....επιθετική και βρώμικος χώρος...
για ποια λέτε ρε παίδες; μπερδεύτηκα;;όχι και psycho , απλά πάει κατευθείαν στο ψητό χωρίς μπλα μπλα
για τη Σαμπρίνα εγώ μιλάω....μα το ασημί Α-classγια ποια λέτε ρε παίδες; μπερδεύτηκα;;
n re moytroγια τη Σαμπρίνα εγώ μιλάω....μα το ασημί Α-class
το πουλάει;Μια ευα που βγαινει κατω χαμηλα με μεγαλο βυζι και παλια ειχε ενα μπορντο αλφαρομεο
το πουλάει;
Ξαδερφος του σεφερλη πρεπει να σαι...πολυ γελιο φιλαρακι... ποπο βγαλε κ κανα βιβλιο με ανεκδοτα να γελαμε ρε μορτη