Για την Τζελα μαλλον όχι αλλα η άλλη είναι η Κατια......Εγχειιρισμενη πολύ καλη και ευχαριστη στο κρεββατι.50νταρου το δωρο.Λεω μαλλον γιατι μια φορα ειχα παρει Κατια και άλλη μια δεν θυμαμαι πια ηταν και πεταχηκε μεσα στο δωματιο μια άλλη πιθανον να ηταν η Τζελα με το μαυρο γυαλακι και τις βυζαρες και εκανε καυλοπαιχνιδα.....εγχειρισμενη αν θυμαμαι καλα.....Γμμνο αλτσχαιμερ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανς στην Συγγρού που δεν έχουν αναφερθεί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trelakias121
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 104
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Για την Τζελα μαλλον όχι αλλα η άλλη είναι η Κατια......Εγχειιρισμενη πολύ καλη και ευχαριστη στο κρεββατι.50νταρου το δωρο.Λεω μαλλον γιατι μια φορα ειχα παρει Κατια και άλλη μια δεν θυμαμαι πια ηταν και πεταχηκε μεσα στο δωματιο μια άλλη πιθανον να ηταν η Τζελα με το μαυρο γυαλακι και τις βυζαρες και εκανε καυλοπαιχνιδα.....εγχειρισμενη αν θυμαμαι καλα.....Γμμνο αλτσχαιμερ
Καλα ετσι μπουκαρουν στο δωματιο?? Οταν εσυ εισαι μεσα??
Ωραιος.
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
μήπως εννοεις την Ελεωνόρα τυπε ;Για την Τζελα μαλλον όχι αλλα η άλλη είναι η Κατια......Εγχειιρισμενη πολύ καλη και ευχαριστη στο κρεββατι.50νταρου το δωρο.Λεω μαλλον γιατι μια φορα ειχα παρει Κατια και άλλη μια δεν θυμαμαι πια ηταν και πεταχηκε μεσα στο δωματιο μια άλλη πιθανον να ηταν η Τζελα με το μαυρο γυαλακι και τις βυζαρες και εκανε καυλοπαιχνιδα.....εγχειρισμενη αν θυμαμαι καλα.....Γμμνο αλτσχαιμερ
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
πήρες καμία ;Οντως ξεραιλα! Και εγω τωρα γυρισα μολις.
trelakias121
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Περασα απο συγγρου..ξανθια με σιλικονατα πολυ ομορφα βυζια σχετικα εμπειρη φανοταν αλλα ηταν πολυ ομορφη με μερσεντες απο αυτα τα ψηλα ομως τα a class..
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
δε μας βοηθας.....δωσε στοιχεια νουμερο σιλικονατων...νουμερο πινακιδας αυτοκινητου...κατι να την ταυτοποιησουμε...Περασα απο συγγρου..ξανθια με σιλικονατα πολυ ομορφα βυζια σχετικα εμπειρη φανοταν αλλα ηταν πολυ ομορφη με μερσεντες απο αυτα τα ψηλα ομως τα a class..
trelakias121
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ηταν απ αυτες που λες εντυπωσιακες τρανς πρεπει να ταν 3αρια..πινακιδες δεν ειδα..
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
σωραιοοοοςςςς....αυριο ισως εχουμε νεα απο αλλον συναγωνιστη παντως θα διερευνηθει το μωρο που προανεφερες...αυτος ειναι ο σκοπος μας εδω...ηταν απ αυτες που λες εντυπωσιακες τρανς πρεπει να ταν 3αρια..πινακιδες δεν ειδα..
trelakias121
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εψαξα λιγο στο site αλλα μ αυτα που ξερω δεν ειδα φως..
ΙΣΩΣ να ταν εγχειρησμενη φαινοταν απ αυτες που απεχουν κ ξαναγυρνανε στο κουρμπετι..φινετσατι σαν γκομενα κ φορουσε τζιν νομιζω.. αλλη φαση ητανε λιγο... ;) μακαρι να υπαρξει βοηθεια
ΙΣΩΣ να ταν εγχειρησμενη φαινοταν απ αυτες που απεχουν κ ξαναγυρνανε στο κουρμπετι..φινετσατι σαν γκομενα κ φορουσε τζιν νομιζω.. αλλη φαση ητανε λιγο... ;) μακαρι να υπαρξει βοηθεια
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.310
- Πόντοι
- 606
εψαξα λιγο στο site αλλα μ αυτα που ξερω δεν ειδα φως..
δεν σ πε γ τ πουλακι της τιποτα??????
trelakias121
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οχι τζιμανι μου δεν ειπε κατι...γιατ τι παιζει?
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
δεν σ πε γ τ πουλακι της τιποτα??????
Ετσι ειναι αυτα.
Το κραταει για εκπληξη
trelakias121
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το πιασα...αν και ειμαι ενεργητικος σιγουρα θα κανει κ παθητικο..
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.310
- Πόντοι
- 606
το πιασα...αν και ειμαι ενεργητικος σιγουρα θα κανει κ παθητικο..
μην σου κανει δίδυμα λεω γω!!!!!
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
ενας φιλος μου πηγε για δοκιμη στη συγγρου και του κανανε τον κωλο μπαχαλο...το νου σας εσεις οι απειροι....μην σου κανει δίδυμα λεω γω!!!!!
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
Ασπρο tiguan και ξανθια =Μαριαννα,δουλευε ενα φεγγαρι Δελληγιωργη μεταμεσονυχτια(οτι χειροτερο εχω παρει ποτε)...Μια Τζελα αν θυμαμαι καλαμε μαγαλα στηθη και συνηθως στιλ γραμματεας μετα την δευτερη εισοδο της Ν.Σμυρνης αμεσως μετα το βενζιναδικο shell και τωρα τελευταια ειναι μαζι με μια αλλη ξανθια μεσα σε ενα τζιπακι Tiguan, γνωριζει κανεις τιποτα?????
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.310
- Πόντοι
- 606
Ασπρο tiguan και ξανθια =Μαριαννα,δουλευε ενα φεγγαρι Δελληγιωργη μεταμεσονυχτια(οτι χειροτερο εχω παρει ποτε)...
πως τ κανετε αυτά τ λαθοι !!!!!
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
βατραχε εγω αυτα δεν τα λεω λαθη,τα λεω κασκαντεριλικια....πως τ κανετε αυτά τ λαθοι !!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 581
- Εμφανίσεις
- 108K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις