You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανς με τα μικροτερα εργαλεια(ελληνιδες-ξενες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 38
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τι τις θελεις τις πούτσες φασόλια μωρη λούγκρα ?
Εσυ για να χορτάσεις πούστρα μου πρέπει να φάς μαζεμένες ενα δεμάτι με εκατοπενήντα τετοιες.
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
αν δεν σου αρεσει μην μπαινεις σε αυτο το θεμα....η μαλλον για να μπαινεις πρεπει να ψιλο γαργαλιεσαιΠοια ΛΟΥΓΚΡΑ! ανέβασε αυτό το θέμα? Σε λίγο ποιο πολλή, θα μιλάμε για ΠΟΥΤΣΕΣ! παρά για τα Μπουρδέλα. Ρε ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ! αλλού ψαχτείτε!
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
για ρωτα τον δικο σου πρωταΣε πονάει ο κώλος σου με τα μεγάλα?
παντως απ'αυτα που εχω δει εγω το ποιο μικρο το εχει η ηβη
Ίσως όμως φαρμακερό!!
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
δεν εχω να αποδειξω τιποτα και σε κανενα.οι αποψεις ειναι παντοτε υποκειμενικες ειδικα εδω μεσα.
οποιος μ εχει επισκευθει δυναται να γνωριζει την αναττομια μου και το τι ειμαι ικανη να αποδωσω σε καθε περιπτωση.
επισης σε οποιονδηποτε μου εχει αρχικα πει οτι με εντοπισε απο εδω μεσα εχω ευγενικα ζητησει αν εχει καποιο παραπονο απο τη συνευρεση μας να μου το πει αμεσα και στη μουρη μου παρα να το δω ποσταρισμενο.
δικαιως φανταζομαι λοιπον οτι εφοσον δε συνεβει κατι τετοιο θα πρεπει καπου να αισθανετε ο ανθρωπος αυτος οτι τον εριξα.κι εφοσον ολοι γνωριζουμε οσοι γραφουμε εδω απο καιρο σε καιρο οτι για πολλους παιζει ρολο το μεγεθος και οτι εχει αντικτυπο στη δουλεια της καθε κοπελας μια τετοια δημοσια αναφορα.αντι να μου επισημανει τι λαθος εκανα με στοχοποιει δημοσιως.
απο την αλλη ειναι ισως απλως απερισκεψια και αυτο που αναφερω δεν του περασε ποτε σαν σκεψη απ το μυαλο.
.αν μη τι αλλο ομως αν περιμενα ν ακουσω καποιο αρνητικο σχολιο θα μ ενοχλουσε περισοτερο αν ειχε να κανει με τη συμπεριφορα τη συνεπεια την καθαριοτητα και την αποδοση μου.
αποτη μερια μου παντως το θεωρω ατοπο να ανοιγονται τετοια νηματα.αλλα κ να στοχοποιουνται ατομα.
αυτα εχω να πω χωρις πολλα πολλα.αφηνω κι ενα ενδεχομενο να τα λεω και να τα βλεπω και λαθος.
εξ αλλου τι παραπανω κοστιζει μια 25ποντη πουτσα? (ακομη και για να την βλεπεις αμα εχεις αυτη τη λοξα οχι απλα να την τρως) μονο 200 ε το μισαωρο
καλο καλοκαιρι αγορια
οποιος μ εχει επισκευθει δυναται να γνωριζει την αναττομια μου και το τι ειμαι ικανη να αποδωσω σε καθε περιπτωση.
επισης σε οποιονδηποτε μου εχει αρχικα πει οτι με εντοπισε απο εδω μεσα εχω ευγενικα ζητησει αν εχει καποιο παραπονο απο τη συνευρεση μας να μου το πει αμεσα και στη μουρη μου παρα να το δω ποσταρισμενο.
δικαιως φανταζομαι λοιπον οτι εφοσον δε συνεβει κατι τετοιο θα πρεπει καπου να αισθανετε ο ανθρωπος αυτος οτι τον εριξα.κι εφοσον ολοι γνωριζουμε οσοι γραφουμε εδω απο καιρο σε καιρο οτι για πολλους παιζει ρολο το μεγεθος και οτι εχει αντικτυπο στη δουλεια της καθε κοπελας μια τετοια δημοσια αναφορα.αντι να μου επισημανει τι λαθος εκανα με στοχοποιει δημοσιως.
απο την αλλη ειναι ισως απλως απερισκεψια και αυτο που αναφερω δεν του περασε ποτε σαν σκεψη απ το μυαλο.
.αν μη τι αλλο ομως αν περιμενα ν ακουσω καποιο αρνητικο σχολιο θα μ ενοχλουσε περισοτερο αν ειχε να κανει με τη συμπεριφορα τη συνεπεια την καθαριοτητα και την αποδοση μου.
αποτη μερια μου παντως το θεωρω ατοπο να ανοιγονται τετοια νηματα.αλλα κ να στοχοποιουνται ατομα.
αυτα εχω να πω χωρις πολλα πολλα.αφηνω κι ενα ενδεχομενο να τα λεω και να τα βλεπω και λαθος.
εξ αλλου τι παραπανω κοστιζει μια 25ποντη πουτσα? (ακομη και για να την βλεπεις αμα εχεις αυτη τη λοξα οχι απλα να την τρως) μονο 200 ε το μισαωρο
καλο καλοκαιρι αγορια
και τζάμπα μάθημα ισπανικών έχω
ωραίο φάσιαλ στο 18.05 ενώ στο 15.30 έχει φύγει πόντος από το καλτσόν !!!
αγαπητη ηβη μαλλον δεν διαβασες την επικεφαλιδα του θρεντ φυσικα κ δεν ειχα σκοπο να στοχοποιησω καποιον απλα εδω λεμε ολοι τις αποψεις μας κ τισ γνωμες μας ελευθερα κ με γνωμονα τις εμπειριες μας...να εισαι σιγουρη οτι πριν γραψω κατι καθομαι κ σκευτομαι κατι το οποιο δεν εκανες εσυ αυτη τη φορα (μαλλον λογο βιασυνης) χωρις αυτο να ανερει οτι εισαι ενα παρα πολυ μορφομενο ατομο οπως δηλωνεις κ μπορω να το επιβεβαιωσω κ εγω που σε εχω συναντησει προσωπικα....φυσικα κ το μοριο σου ειναι κ νορμαλ κ λειτουργικοτατο αν κ δεν το εχω δοκιμασει γιατι με ενδιαφερει κυριως ο ενεργητικος ρολος σε τετοιες συναντησεις αλλα αυτο δεν συμενει οτι δεν μπορω να πω την αποψη μου οτι ναι δεν ειναι κ το μεγαλο μοριο που πολυ πιθανον να εχουν καποιοες αλλες που εχω διαβασει απο εδω μεσα η 2 συγκεκριμενων που ετυχε να εχω γνωρησει προσωπικα...ειναι απλα ενα νορμαλ μοριο οπως αλλωστε κ τον περισοτερων μας εδω μεσα κ επαναλαμβανω χωρις αυτο να σημενει οτι δεν ειναι λειτουργικοτατο το μοριο σου
καλο καλοκαιρι κ σε σενα
καλο καλοκαιρι κ σε σενα
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16