Επισκέπτης
ειναι μερακλης ο χοντροςΠαπαζυμούρης. Ξερει μαγειρευει.
ειναι μερακλης ο χοντροςΠαπαζυμούρης. Ξερει μαγειρευει.
Είσαι υπερβολικός.
Δεν είναι τόσο τραγικά.
Επί καιρό έπαιρνα απο σουβλατζήδικο (που έκλεινε 1-2 τη νύχτα) ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ των γύρων (γουρούνι-κοτόπουλο) που έμενε κρεμασμένο, για τα σκυλιά μου, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.
Τα πέταγαν, ότι δεν πουλιόταν. Έπρεπε βέβαια να πηγαίνω εκεί, κάθε βράδυ.
Την άλλη μέρα δεν τρώγεται, μου είχε πει ο (γνωστός) μαγαζάτορας (που λάτρευε τα σκυλιά).
Θα έπαιρνα 10-20 κιλά τη φορά...
Εγώ βαζω κετσαπΚαι η σάλτσα της?
Ή την τρως σπαρτιάτικη?
καλο σαιτ δεν το ηξερα!ειναι μερακλης ο χοντρος
Την τύφλα του ξέρειΠαπαζυμούρης. Ξερει μαγειρευει.
τυπε τα σουβλατζίδικα όταν από το βουνο τον γυρο καταναλωσουν τον μισο σε μια μερα, τον αλλον τον πετανε?![]()
αφου δεν ειναι ουτε σεφ, ουτε εστιατορας...τι λες;Την τύφλα του ξέρει
Στα βίντεο και τις συνταγές - όπου ακόμα και εκεί μεταφέρει συνταγές/οδηγίες/μυστικά άλλων και κυρίως από το seriouseats- ακόμα και ο Θκαρμούθοθ "ξέρει" να μαγειρεύει
Ως εστιάτορας και σεφ στην πραγματική ζωή, είναι κάτω του μετρίου - φανφαρόνος, ανούσιος και πιασοκώλης
φέτος εστιατόριο στην Τήνο και γκεστ σε εστιατόριο στην Κηφισιάαφου δεν ειναι ουτε σεφ, ουτε εστιατορας...τι λες;
οτι ειναι σε κατασταση σαπιλας ή προ σαπιλας....πιθανολογωσκεφτητε τι παλιο-υλικα βαζουν στις ετοιμες για να βγαλουν και το κερδος![]()
το κοσμικον δεν ειναι αυτο που υποτιθεται φτιαχνει καλο γαλακτομπουρικο;το μοναδικο μαγαζι γωνια που δεν εχει μπαγιατεψει τα γλυκα του ειναι το κοσμικον....αλλα ακομα να μας ερθουν πανω κατα μαρουσι-κηφησια
εαν φτιαχναν και ραβανι θα ειμασταν κομπλε
ο βαρσος τι λεει απο γαλακτομπουρεκο;το κοσμικον δεν ειναι αυτο που υποτιθεται φτιαχνει καλο γαλακτομπουρικο;
δεν ξερω αν ειναι της ιδιας αλυσιδας, αλλα στου ζωγραφου δεν εχει κατι το ιδιαιτερο
το κοσμικον δεν ειναι αυτο που υποτιθεται φτιαχνει καλο γαλακτομπουρικο;
δεν ξερω αν ειναι της ιδιας αλυσιδας, αλλα στου ζωγραφου δεν εχει κατι το ιδιαιτερο
σ αρεσει μαν το γαλακτομπουρικο;ο βαρσος τι λεει απο γαλακτομπουρεκο;
ο βαρσος τι λεει απο γαλακτομπουρεκο;
αλλο κοσμικον ειναι στου ζωγραφου απ οσο θυμαμαισ αρεσει μαν το γαλακτομπουρικο;
δεν ξερω, den exei konta moy....αλλα εχει καλη φημη οτι χρησιμποιει καλα υλικα
οπως καλη φημη, για προφιτερολ, εχει ενα μαγαζακι στης σεβαστουπολεως...δεν θυμαμαι ονομα