Επισκέπτης
ειναι μερακλης ο χοντροςΠαπαζυμούρης. Ξερει μαγειρευει.
ειναι μερακλης ο χοντροςΠαπαζυμούρης. Ξερει μαγειρευει.
Είσαι υπερβολικός.
Δεν είναι τόσο τραγικά.
Επί καιρό έπαιρνα απο σουβλατζήδικο (που έκλεινε 1-2 τη νύχτα) ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ των γύρων (γουρούνι-κοτόπουλο) που έμενε κρεμασμένο, για τα σκυλιά μου, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.
Τα πέταγαν, ότι δεν πουλιόταν. Έπρεπε βέβαια να πηγαίνω εκεί, κάθε βράδυ.
Την άλλη μέρα δεν τρώγεται, μου είχε πει ο (γνωστός) μαγαζάτορας (που λάτρευε τα σκυλιά).
Θα έπαιρνα 10-20 κιλά τη φορά...
Εγώ βαζω κετσαπΚαι η σάλτσα της?
Ή την τρως σπαρτιάτικη?
καλο σαιτ δεν το ηξερα!ειναι μερακλης ο χοντρος
Την τύφλα του ξέρειΠαπαζυμούρης. Ξερει μαγειρευει.
τυπε τα σουβλατζίδικα όταν από το βουνο τον γυρο καταναλωσουν τον μισο σε μια μερα, τον αλλον τον πετανε?
αφου δεν ειναι ουτε σεφ, ουτε εστιατορας...τι λες;Την τύφλα του ξέρει
Στα βίντεο και τις συνταγές - όπου ακόμα και εκεί μεταφέρει συνταγές/οδηγίες/μυστικά άλλων και κυρίως από το seriouseats- ακόμα και ο Θκαρμούθοθ "ξέρει" να μαγειρεύει
Ως εστιάτορας και σεφ στην πραγματική ζωή, είναι κάτω του μετρίου - φανφαρόνος, ανούσιος και πιασοκώλης
φέτος εστιατόριο στην Τήνο και γκεστ σε εστιατόριο στην Κηφισιάαφου δεν ειναι ουτε σεφ, ουτε εστιατορας...τι λες;
οτι ειναι σε κατασταση σαπιλας ή προ σαπιλας....πιθανολογωσκεφτητε τι παλιο-υλικα βαζουν στις ετοιμες για να βγαλουν και το κερδος
το κοσμικον δεν ειναι αυτο που υποτιθεται φτιαχνει καλο γαλακτομπουρικο;το μοναδικο μαγαζι γωνια που δεν εχει μπαγιατεψει τα γλυκα του ειναι το κοσμικον....αλλα ακομα να μας ερθουν πανω κατα μαρουσι-κηφησια
εαν φτιαχναν και ραβανι θα ειμασταν κομπλε
ο βαρσος τι λεει απο γαλακτομπουρεκο;το κοσμικον δεν ειναι αυτο που υποτιθεται φτιαχνει καλο γαλακτομπουρικο;
δεν ξερω αν ειναι της ιδιας αλυσιδας, αλλα στου ζωγραφου δεν εχει κατι το ιδιαιτερο
το κοσμικον δεν ειναι αυτο που υποτιθεται φτιαχνει καλο γαλακτομπουρικο;
δεν ξερω αν ειναι της ιδιας αλυσιδας, αλλα στου ζωγραφου δεν εχει κατι το ιδιαιτερο
σ αρεσει μαν το γαλακτομπουρικο;ο βαρσος τι λεει απο γαλακτομπουρεκο;
ο βαρσος τι λεει απο γαλακτομπουρεκο;
αλλο κοσμικον ειναι στου ζωγραφου απ οσο θυμαμαισ αρεσει μαν το γαλακτομπουρικο;
δεν ξερω, den exei konta moy....αλλα εχει καλη φημη οτι χρησιμποιει καλα υλικα
οπως καλη φημη, για προφιτερολ, εχει ενα μαγαζακι στης σεβαστουπολεως...δεν θυμαμαι ονομα