geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Μηνύματα
- 28.099
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.213
- Πόντοι
- 6.515
στην Κηφισιά έκλεισε
ειχε κατι βαζα μαρμελάδες στη βιτρινα, ποιος ξερει ποσο θα τα πουλαγε
στην Κηφισιά έκλεισε
τυπε ο βαρσος ταψιου και σοκολατες δεν λενε, στα ασπρα σαντιγυ κλπ καλος, παστα φλωρα, τυροπιτα ταψιου, κρεμμα, ριζογαλο καλος
το τριτο παλαιο φαληρο...Το "Κοσμικόν" με τρία μαγαζιά (ένα Αγ. Νικόλαος Αχαρνών, ένα Αγ. Ελευθέριος Αχαρνών και ένα δε θυμάμαι που) φτιάνει πράγματι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ γαλακτομπούρεκο της Αθήνας.
με κατι αντιπαθεστατους σκιπταρηδες μέσα..εχει ανοιξει και αλλου αυτος αν και το καλυτερο του- δε ξερω γιατι- μου φαινεται του Αγ.Ελευθερίουτο τριτο παλαιο φαληρο...
θυμαμαι σε μια φαση που ακουστηκε οτι η αλυσιδα ειχε αγοραστει απο ρωσουςμε κατι αντιπαθεστατους σκιπταρηδες μέσα..εχει ανοιξει και αλλου αυτος αν και το καλυτερο του- δε ξερω γιατι- μου φαινεται του Αγ.Ελευθερίου
με κατι αντιπαθεστατους σκιπταρηδες μέσα..εχει ανοιξει και αλλου αυτος αν και το καλυτερο του- δε ξερω γιατι- μου φαινεται του Αγ.Ελευθερίου
συμφωνω απολυταΤο χειροτερο ζαχαροπλαστειο ειναι το Μαξ Περυ.
Και Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή έχει το Κοσμικόν.
Πέντε μαγαζιά έχει τώρα.
εκει τα φτιαχνουν...τουλαχιστον στους "αγιους"Το εργαστήριο που είναι, ξέρεις?
Ότι θέλεις λες.
Δε υπάρχει "απο πανω προσθετουν".
Οι γύροι έρχονται έτοιμοι, "τυλιγμένοι" για να μπουν στη μηχανή.
Από τη βιομηχανία κρέατος (υπάρχουν 5-6 στην Αττική).
ΑσπροπυργοΤο εργαστήριο που είναι, ξέρεις?
Τύπε δηλαδή όλα τα γυράδικα της Αθήνας έχουν τους ίδιους (5-6) γύρους; Δεν υπάρχουν μαγαζιά πιο μερακλίδικα που φτιάχνουν το δικό τους γύρο με σπέσιαλ μπαχαρικά κλπ;
Εγώ τουλάχιστον έχω φάει σε μερικά στα οποία πραγματικά ο γύρος διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα -- ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε!
Εξαρταται απο το ζώο :SΤέτοιο κοστολόγιο δεν μπορεί να το πετύχει ο ψησταριάς αν κόβει ζώο μόνος του για να φτιάξει γύρο.
Τύπε δηλαδή όλα τα γυράδικα της Αθήνας έχουν τους ίδιους (5-6) γύρους; Δεν υπάρχουν μαγαζιά πιο μερακλίδικα που φτιάχνουν το δικό τους γύρο με σπέσιαλ μπαχαρικά κλπ;
Εγώ τουλάχιστον έχω φάει σε μερικά στα οποία πραγματικά ο γύρος διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα -- ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε!
αγιος νικολαος αχαρνων ανεβαινεις για 20-30 μετρα το δρομακι διπλα στο μαγαζι στα αριστερα σου θα το δειςΤο εργαστήριο που είναι, ξέρεις?
Πάρα πολλά σουβλατζίδικα πληρώνουν πολύ καλά έναν πρωινό 'μάστορα' που φτιάχνει γύρο ΄κοτόπουλο, γύρο χοιρινό, κοκορέτσια, κοντοσούβλια, εξοχικά και μερικές φορές και κεμπάπ. Σε τέτοια περίπτωση συμφέρει πολύ τον μαγαζάτορα γιατί υπάρχουν πολλές πουστιές για να κονομήσεις...