nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εσυ να ζηλευεις αχορταγη χα χα χα χα χα
για δες πμ ενα λεπτο...χιχιχι!!
εσυ να ζηλευεις αχορταγη χα χα χα χα χα
η πουτσα που τρωτε μια ζωη δεν σας φτανει βγαλατε και γλωσσα γιουσουφακιαο λιμανισιος ας μαζεψει τα 3 λαγισια αρχιδια που κρεμονται στο λαιμο του και να αφησει τους υπολοιπους
ελα ρε συ δον καβλα εχει και πμ αν θελετε να βρισετεη πουτσα που τρωτε μια ζωη δεν σας φτανει βγαλατε και γλωσσα γιουσουφακια
αντε ληγουρια που εχετε κανει το σκατο σας ξερο
καυλα είσαιιιιιιιιιιιι μωράκι....αθήνα αθήνα και πάλι αθήνα
αθήνα αθήνα και πάλι αθήνα
ναι ρε μακι γιατι ???για πες τωρα εσει θα πας?????τοσο καλα περνας εδω φιλη??
αφού η μάκης είναι CD ντύνεται που και που ρε βατραχουλη μόνο για καφέ αν θέλει να έρθει αλλά οχι ντυμένη γυναίκαναι ρε μακι γιατι ???για πες τωρα εσει θα πας?????
μπορει να θελει να τον φαει μωρο μου.......που ξερεις???αφού η μάκης είναι CD ντύνεται που και που ρε βατραχουλη μόνο για καφέ αν θέλει να έρθει αλλά οχι ντυμένη γυναίκα
ρε φελε μπλα μπλα εισαι ολη τη μεραμπορει να θελει να τον φαει μωρο μου.......που ξερεις???
ρε φελε μπλα μπλα εισαι ολη τη μερα
πηγεναι ρε στα κοριτσια να γουσταρεις και ασε τις κουταμαρες τωρα
αν ήθελε να τον φάει θα ερχόταν σε εσένα εκτός και αν δεν εσυμπορει να θελει να τον φαει μωρο μου.......που ξερεις???
ως συνηθως δεν εχεις πως και ξεμεινες τωρα?Χμ δεν εχω φραγκα
οταν ξεπερνας τα ορια του μυθου γιατρε οφειλης να λακωνιζεις
Ενώ εσύ δικιέ μου δεν βγάζεις άχνα!
αφού η μάκης είναι CD ντύνεται που και που ρε βατραχουλη μόνο για καφέ αν θέλει να έρθει αλλά οχι ντυμένη γυναίκα
Είναι "ντίβα" η Λια, δεν θέλει ανταγωνισμούς! ;)γιατι οχι ντυμενη??
Είναι "ντίβα" η Λια, δεν θέλει ανταγωνισμούς! ;)
ε καλά χρυσή μου φιλοξενουμενη είμαι δεν είμαι και στο σπίτι μου θέλω να είμαι τυπική γι αυτό μη δώσουμε δικαιώματα στη γειτονιάπφφφ...ακυρη η σκεψη