batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 606
οχι και κουκλακια οι μισοι ειναι σαν βατραχια εδω χαμω
κ γαμαμε κ καλά αυτό που το πας σ έστειλα πμ περιμένω να μου απαντήσεις οκαυτή η Αθήνα μου αρέσει πολυ έχει τα πάντα ναστε καλα όλοι καληνύχτα κουκλάκια της Αθήνας
αν φιλησεις τον βατράχο γίνεται πριγκηπαςοχι και κουκλακια οι μισοι ειναι σαν βατραχια εδω χαμω
δυστυχώς δεν μπορω να στείλω πμ κατι προφανος με το κινητο μου παίζει αν θέλεις παρε τηλκ γαμαμε κ καλά αυτό που το πας σ έστειλα πμ περιμένω να μου απαντήσεις οκ
θες να σου βγαλω το μικρο απο εδω θεσ/νικη που ειναι καθαρα παθητικος να σου πει ποσο ενεργητικη ειναι?εχεις δικιο μονο σε ενα θα διαφωνησω !! ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ !!!!!
σου έστειλα ένα μην στο τηλ 722 δεν ξέρω αν είναι σωστό εγω αυτό βρήκα στείλε μην περιμένω..δυστυχώς δεν μπορω να στείλω πμ κατι προφανος με το κινητο μου παίζει αν θέλεις παρε τηλ
ρε στο σχολείο είστε;; παρτη ενα τηλέφωνο βρε αθεοφοβε να μιλησετε σαν ανθρωποι που κοτζαμ μαντραχαλος στελνεις μηνυματασου έστειλα ένα μην στο τηλ 722 δεν ξέρω αν είναι σωστό εγω αυτό βρήκα στείλε μην περιμένω..
στέλνεις μην μαν οταν δεν μπορείς να μιλήσεις άνετα για αυτό όχι για κανένα άλλο λόγο οκ..ρε στο σχολείο είστε;; παρτη ενα τηλέφωνο βρε αθεοφοβε να μιλησετε σαν ανθρωποι που κοτζαμ μαντραχαλος στελνεις μηνυματα
νταξ μανακι μου μην κανεις ετσι...στέλνεις μην μαν οταν δεν μπορείς να μιλήσεις άνετα για αυτό όχι για κανένα άλλο λόγο οκ..
Παντως seniora lia με την παρεα σου. ..την αλλη φορα που θα μας ξαναρθεις με το καλο..,αν τυχει και εχει ντερμπη,να κανονισεις να εχεις μαζι σου και τον κοουτς,τον alefanto....να τον στειλης να κοουτσαρει τον ολυμπιακο ,γιατι αυτο το 0-3!!!οχι πενθος,οχι η καυλα τους εχει φυγει,οχι τα σοβρακα εχουν χασει οχι οι ενεργητικοι εγιναν παθητικοι ,και το αντιθετο...αυτή η Αθήνα μου αρέσει πολυ έχει τα πάντα ναστε καλα όλοι καληνύχτα κουκλάκια της Αθήνας
Παντως seniora lia με την παρεα σου. ..την αλλη φορα που θα μας ξαναρθεις με το καλο..,αν τυχει και εχει ντερμπη,να κανονισεις να εχεις μαζι σου και τον κοουτς,τον alefanto....να τον στειλης να κοουτσαρει τον ολυμπιακο ,γιατι αυτο το 0-3!!!οχι πενθος,οχι η καυλα τους εχει φυγει,οχι τα σοβρακα εχουν χασει οχι οι ενεργητικοι εγιναν παθητικοι ,και το αντιθετο...
τη να λεμε τωρα ...!!! το τη γινεται στα καναλια απο χτες δεν λεγεται....ετσι λοιπον οπως λες η Αθηνα εχει τα παντα
καλοπροαιρετα για εσενα ,και χαριτολογωντας για τον φιλτατο ,αλεφαντο...αυτο που εννοω ειναι οτι κατι τετοια ντερμπη εχουν αμεσο αντικτυπο με την δουλεια σας ορισμενες φορες σας χαλαει την ροη της δουλειας ...γιατι και το ποδοσφαιρο ειναι για πολλους ενα ειδος εκτονωσης και αυτο...ποσο μαλλον ενα τετοιο ματς...καλη συνεχεια στα αστερια του βορρα !!!!!! :-* :-* :-*Δεν ξερω καθόλου απο ποδόσφαιρο ασε που δεν καταλαβαίνω κι ολας τι ενωεις απο αλλα ξερω μόνο χα χα χα καληνύχτα
ναι αυτο ειναι το τηλέφωνο μου γιατι δεν περνεις να μιλήσουμε και στέλνεις μυνηματα είτε εδω είτε στο κινητο . Αυτα που ζητάς με την καμια πάντωςΓια πεσμου λίγο ρε μωρό το τηλ σου είναι αυτό που τελειώνει σε 722 κ μέχρι πότε θα είσαι Αθήνα η την έχεις κάνει εεεε
ελα μωρε.. κανε τη χαρη κι εσυ στο παλληκαρι.. σαν τι σου ζητησε δηλαδη;;;ναι αυτο ειναι το τηλέφωνο μου γιατι δεν περνεις να μιλήσουμε και στέλνεις μυνηματα είτε εδω είτε στο κινητο . Αυτα που ζητάς με την καμια πάντως
γιατί αυτό το τηλ είναι το 2 που εχω κ είναι με κάρτα κ το εχω μόνο για πονηρους σκοπους αν σε παρω απο την σύνδεση θα εχω απόκρυψη κ δεν θα το σηκώσεις για αυτό..υγ τη ζητησα πάντως κ λες με τπτ απαντήσε μου με πμ η μην ..ναι αυτο ειναι το τηλέφωνο μου γιατι δεν περνεις να μιλήσουμε και στέλνεις μυνηματα είτε εδω είτε στο κινητο . Αυτα που ζητάς με την καμια πάντως