lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.218
τωρα μιλας σωστα μπράβοκαι δε ρίχνεις ένα τάληρο από το περίπτερο να το γεμίσεις, αφού πας για να δώσεις 100.
τωρα μιλας σωστα μπράβοκαι δε ρίχνεις ένα τάληρο από το περίπτερο να το γεμίσεις, αφού πας για να δώσεις 100.
το είπα κ ποιο πάνω μου είχε ζητήσει 100ε οταν ειχε έρθει Αθήνα πριν λίγο καιρό αλλά νομίζω οτι είναι παρα πολλά για της μέρες μας αν είναι να τα πούμε απο κοντά καλός αλλιώς έχει κ η Αθήνα καλά μωρα..και δε ρίχνεις ένα τάληρο από το περίπτερο να το γεμίσεις, αφού πας για να δώσεις 100.
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα τι να σου πω εγω τωρα αν ειναι πολλα τα 100 για δυο κοπέλες τι μας κουραζεις στέλνοντας μυνηματατο είπα κ ποιο πάνω μου είχε ζητήσει 100ε οταν ειχε έρθει Αθήνα πριν λίγο καιρό αλλά νομίζω οτι είναι παρα πολλά για της μέρες μας αν είναι να τα πούμε απο κοντά καλός αλλιώς έχει κ η Αθήνα καλά μωρα..
συμφωνω απόλυτατι το κουαζετε ρε μαγκες το θεμα,,,προσφορα και ζητηση ειναι,,,αν δε σου κανει η τιμη κοβεις λασπη και πας αλλου,
τώρα τα λες καλά μωρό μου 100 κ για της 2 θα σε πάρω αύριο τηλ κ μετά θα γράψω κ κριτική οκ ...μεσα σε λεω..περί ορέξεως κολοκυθόπιτα τι να σου πω εγω τωρα αν ειναι πολλα τα 100 για δυο κοπέλες τι μας κουραζεις στέλνοντας μυνηματα
και δεν πας σ αυτές που σου παίρνουν και λιγότερα και κάθεσαι και κανενα δυορο και τελειωσεις και δυο φορές γιατι αυτα ζητάς αλλα οπως σου ειπα πιο πάνω με την καμια μαζι μου αυτα τωρα αν είναι δύσκολοι καιροί που ειναι δεν αμφιβάλω παραγγείλε καμία Πιτσα
αγάπη καλο θα ήταν να φτιάξεις τα πμ σ γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να σου πει κατι κ να μην το μάθουν ολη οκ δεν βλέπω να κάνεις όμως κάτι οκ α γ α π ηΑγαπη 100 στο δίδυμο λέμε η Μονή μου 60
μπορει να ειναι και ετσι αστερω μου....οι κρυφοι ενεργητικοι να λενε στην συζυγο οτι πανε ποδοσφαιρο και να ερχονται να παιζουν ποδοσφαιρο μαζι σουΕυχαριστω πολυ νασαι καλα τωρα καταλαβα αργω να πάρω μπρος καμια φορα τωρα εγινες σαφής
αν σου πω ότι οταν έχει ποδόσφαιρο έχει περισσότερη κίνηση τι θα πεις μάλλον το ποδόσφαιρο δικαιολογία για την σύζυγο χα χα χα
δεν ξερω τι παίζουν οι άλλοι εγω πάντως παίζω εκτός έδρας και μ αρέσει πολυμπορει να ειναι και ετσι αστερω μου....οι κρυφοι ενεργητικοι να λενε στην συζυγο οτι πανε ποδοσφαιρο και να ερχονται να παιζουν ποδοσφαιρο μαζι σου
άμα σου αρέσει πολύ αυτό είναι καλό γιατί εδω στην Αθήνα πέφτει πουτσα τρελη κ αν είσαι κ μπαοκ εκεί να δεις πουτσαραδεν ξερω τι παίζουν οι άλλοι εγω πάντως παίζω εκτός έδρας και μ αρέσει πολυ
άμα σου αρέσει πολύ αυτό είναι καλό γιατί εδω στην Αθήνα πέφτει πουτσα τρελη κ αν είσαι κ μπαοκ εκεί να δεις πουτσαρα
τι να κανει ο παοκτσης μπροστα στον λιμανισιο??
μια ζωη στα 4 ειναι και σκουζει
φτανει με τα ποδοσφαιρικα βαρεθηκα
εσυ να ζηλευεις αχορταγη χα χα χα χα χατους ποδοσφαιριστες ομως???