Νέα

Τρανς Λία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα noknow4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 692
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μόλις έκλεισα το τηλ με λια μάγκες μακριά αγενεστατη κ σε ερώτηση που της έκανα τι σου είπα στα πμ κ ηταν κακο κ δεν κάνεις μου είπε τέλος πάντων δεν θυμάμαι κ τέτοια εγω έστειλα πμ σε σαλονικια κοπέλα απο εδω μεσα κ μου είπε μακριά ευτυχώς κ δεν πηγα να κλαίω τα λεφτά μου..
Ένας γενικός κανόνας που έχω διαπιστώσει ειναι ότι όταν στραβώσει το κλίμα δεν ξαναφτιάχνει με μια κοπέλα του χώρου. Καλώς, κακώς, έτσι είναι ανεξάρτητα του ποιος φταίει.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ειμαστε με την ουρά στα σκέλια στο πως θα μίλήσουμε και τι θα πουμε. Δεν πάμε για επισκεψη στα ανάκτορα του μπάκιγχαμ.
Δεν σου'΄κατσε με τη συγκεκριμένη, ξεκόλλα. Δεν μπρόκειται να ισώσει το πράμα.

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
Γαμώ τα παιδιά είναι η Λία.
Απλά είναι λίγο επιφυλακτική αν δεν σε ξέρει,όπως και ο καθένας μας νομίζω συην θέση της.
Από εκεί και περα όλα είναι και θέμα χημείας,αν δεν σου κάτσει καλά κάτι από την αρχή άφησε το. Επιλογές υπάρχουν πολλές πλέον.
Εμένα όλες τις φορές που την είδα στην Σαλόνικα μου φέρθηκε πολύ εντάξει και είναι από τα άτομα που γουστάρεις να πεις και πέντε κουβέντες ή να πιείς ένα καφέ μαζί τους.

Καλως ήρθες αστέρι στα μέρη  μας. :-* :-* :-*
Ελπίζω να μείνεις μερικές μέρες ακόμα για να σε επισκεφτώ.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
Ένας γενικός κανόνας που έχω διαπιστώσει ειναι ότι όταν στραβώσει το κλίμα δεν ξαναφτιάχνει με μια κοπέλα του χώρου. Καλώς, κακώς, έτσι είναι ανεξάρτητα του ποιος φταίει.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ειμαστε με την ουρά στα σκέλια στο πως θα μίλήσουμε και τι θα πουμε. Δεν πάμε για επισκεψη στα ανάκτορα του μπάκιγχαμ.
Δεν σου'΄κατσε με τη συγκεκριμένη, ξεκόλλα. Δεν μπρόκειται να ισώσει το πράμα.
:headbang2:συμφωνώ απόλυτα έχει κι αλλού πορτοκαλιές

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
Γαμώ τα παιδιά είναι η Λία.
Απλά είναι λίγο επιφυλακτική αν δεν σε ξέρει,όπως και ο καθένας μας νομίζω συην θέση της.
Από εκεί και περα όλα είναι και θέμα χημείας,αν δεν σου κάτσει καλά κάτι από την αρχή άφησε το. Επιλογές υπάρχουν πολλές πλέον.
Εμένα όλες τις φορές που την είδα στην Σαλόνικα μου φέρθηκε πολύ εντάξει και είναι από τα άτομα που γουστάρεις να πεις και πέντε κουβέντες ή να πιείς ένα καφέ μαζί τους.

Καλως ήρθες αστέρι στα μέρη  μας. :-* :-* :-*
Ελπίζω να μείνεις μερικές μέρες ακόμα για να σε επισκεφτώ.
μάλλον θα μείνω

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ρε γιατρε εσυ που προσπαθεις να πας με τη λια εδω και μια βδομαδα επικοινωνεις με το περιβαλλον ρε δικε μου? :think: :think:
τι εισαι ρε μωρο 3 χρονων και δεν μπορεις να μιλησεις στο τηλ και ρωτας σε πμ και δεξια αριστερα?
και μετα εισαι και ανεκδιηγητος ρε συ,πας και ρωτας μια αλλη τρανς να σου πει τη γνωμη της για μια ανταγωνιστρια της?δλδ τι περιμενες να σου πει πηγεναι και θα σου δωσω εγω το δωρο.ημαρτον ρε
εχε δε υποψιν σου οτι θεσσαλονικιες που μπαινουν εδω και γραφουν ειναι 2 ή δε μια εξ αυτων ειναι η λια
τωρα εσυ εκθετης την αλλη χωρις λογο ακομη και να σου ειπε κατι,που εγω λεω οτι δεν σου ειπε τετοιο πραγμα και βαζω δεκα υπογραφες για αυτο
και μετα απο ολα αυτα περνεις τηλ και τι περιμενεις δλδ να σου πει ελα να σε κερασω και φονταν :jerking: :jerking:
εν πασει περιπτωσει λογο επειδη ετυχε να παρω τηλ εγω ο ιδιος τη λια για ραντεβου ειναι ευγενεσταστη και εχει τους καλυτερους τροπους οταν μιλαει,φυσικα οταν ξερει να μιλαει και ο αλλος στο τηλ σαν ανθρωπος
και θα επαναλαβω παλι τον αγραφο νομο της πορνειας γιατι μερικη ειτε τον ξεχνατε ειτε δεν τον ξερετε
οταν θελετε να πατε με το απολυτο 10 πρεπει να πληρωσετε παραπανω απο το κανονικο οπως και να εχει

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
και θα επαναλαβω παλι τον αγραφο νομο της πορνειας γιατι μερικη ειτε τον ξεχνατε ειτε δεν τον ξερετε
οταν θελετε να πατε με το απολυτο 10 πρεπει να πληρωσετε παραπανω απο το κανονικο οπως και να εχει
Επειδή δεν ειμαι της κλάσης σου άρχονται και δεν τα πιάνω με τη μια, κάν'το μου νιανια: η Λια ειναι κατά τη γνώμη σου το απόλυτο 10;  :think:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
μαν εγω είπα την γνώμη μου για την λια είναι κακο κ πρέπει να αρέσει σε όλους δεν το κατάλαβα οσο για το απόλυτο 10 δεν νομίζω έχει κ αλλά αστέρια η σαλονικα έτσι εεεε
ειπες τι γνωμη σου χωρις καν να την δεις απο κοντα

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
μαν εγω είπα την γνώμη μου για την λια είναι κακο κ πρέπει να αρέσει σε όλους δεν το κατάλαβα οσο για το απόλυτο 10 δεν νομίζω έχει κ αλλά αστέρια η σαλονικα έτσι εεεε
μη γινεσαι κακος δεν κανει, κ επισης δεν την ξερεις την κοπελα για να ξερεις αν οντος ειναι για 10 η οχι, το οτι δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους δεν σημαινει οτι πρεπει να βγαζουμε τον κακο μας εαυτο. επειδη σε γνωριζω κ εισαι καλο παιδι δεν κανει να μιλας ετσι. φιλικα

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.600
Πόντοι
456
απ οτι εχω δει στη σαλονικα δεν παιζουν και πολλα 10αρια.. τη Λια τη βρισκω αρκετα ενδιαφερουσα, αλλα για το 10αρι πρεπει πρωτα να την επισκεφθω, πραγμα που σκοπευω συντομα... και μη ξεχνατε οτι αν για καποιους ειναι το απόλυτο 10αρι για καποιους αλλους δεν ειναι.. ειναι και λιγο υποκειμενικο το θεμα.. εξαρταται απ τα γουστα του καθενος.. απο τις φωτο βεβαια και μονο μπορω να πω οτι ειναι κουκλα.. για τα άλλα.. μετά το τεστ-ράιντ :P

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
απ οτι εχω δει στη σαλονικα δεν παιζουν και πολλα 10αρια.. τη Λια τη βρισκω αρκετα ενδιαφερουσα, αλλα για το 10αρι πρεπει πρωτα να την επισκεφθω, πραγμα που σκοπευω συντομα... και μη ξεχνατε οτι αν για καποιους ειναι το απόλυτο 10αρι για καποιους αλλους δεν ειναι.. ειναι και λιγο υποκειμενικο το θεμα.. εξαρταται απ τα γουστα του καθενος.. απο τις φωτο βεβαια και μονο μπορω να πω οτι ειναι κουκλα.. για τα άλλα.. μετά το τεστ-ράιντ :P

σίγουρα το 10αρι ,αλλά και κάθε κριτική είναι υποκειμενικά. Είναι ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας,όμως το 10αρι ή η καλή κριτική 5-10 συναγωνιστών σίγουρα κάτι δείχνει. Όπως και η κακή κριτική των πολλών πάλι κάτι δείχνει. Εγώ προσωπικά στο 80 % των κριτικών εδω μέσα συμφωνώ και έχω φάει 2-3 φόλες επειδή δεν άκουσα κάποιους που έλεγαν για ξεπέτες.
Αρκεί πάντα η κάθε κριτική να είναι ειλικρινής και χωρίς υστεροβουλία.

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
μη γινεσαι κακος δεν κανει, κ επισης δεν την ξερεις την κοπελα για να ξερεις αν οντος ειναι για 10 η οχι, το οτι δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους δεν σημαινει οτι πρεπει να βγαζουμε τον κακο μας εαυτο. επειδη σε γνωριζω κ εισαι καλο παιδι δεν κανει να μιλας ετσι. φιλικα
για την μαρκελα δεν εχω λογια απο τα καλύτερα μωρα εδω μεσα τι να κανω να μην πω την γνώμη μου  όμως αν αυτό είναι κακό τοτε οκ ..

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
για την μαρκελα δεν εχω λογια απο τα καλύτερα μωρα εδω μεσα τι να κανω να μην πω την γνώμη μου  όμως αν αυτό είναι κακό τοτε οκ ..
μην ασχολεισαι ρε γιατρε το εχασες το θεμα δικε μου,μια με τα πμ,μια με τα τηλεφωνα,μια με το να μπλεκεις αλλες τρανς,την αλλη με τα 10αρια τα 20αρια και τα 100αρια
ασχολησου με αλλα φαινομενα καλυτερα,ξερω γω για παραδειγμα με τη μεταναστευση των πουλιων τωρα το μαρτιο απο το νοτο στο βορρα.εχει θεματα να ασχοληθεις αυτο το χασες

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
μην ασχολεισαι ρε γιατρε το εχασες το θεμα δικε μου,μια με τα πμ,μια με τα τηλεφωνα,μια με το να μπλεκεις αλλες τρανς,την αλλη με τα 10αρια τα 20αρια και τα 100αρια
ασχολησου με αλλα φαινομενα καλυτερα,ξερω γω για παραδειγμα με τη μεταναστευση των πουλιων τωρα το μαρτιο απο το νοτο στο βορρα.εχει θεματα να ασχοληθεις αυτο το χασες
μαν αστο καλύτερα δεν σε περνει μαζι μου τουλάχιστον εγω δεν πρόκειται να γίνω προμοτορας καμιάς εδω νεσα εξάλλου το λες κ μόνος σου μεγκας αλεφαντος όπως γελαει η Ελλάδα με τον νικο εμείς εδω μεσα με σένα οκ αυτά τωρα αν θες καλά κ ντε να μου περάσεις την γνώμη σου σε μένα δεν περνάνε αυτα ετσι εχω μάθει στην Μάνη να λεω τα πράγματα όπως έχουν οκ ..

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.612
Πόντοι
606
μαν αστο καλύτερα δεν σε περνει μαζι μου τουλάχιστον εγω δεν πρόκειται να γίνω προμοτορας καμιάς εδω νεσα εξάλλου το λες κ μόνος σου μεγκας αλεφαντος όπως γελαει η Ελλάδα με τον νικο εμείς εδω μεσα με σένα οκ αυτά τωρα αν θες καλά κ ντε να μου περάσεις την γνώμη σου σε μένα δεν περνάνε αυτα ετσι εχω μάθει στην Μάνη να λεω τα πράγματα όπως έχουν οκ ..
καλα ειναι πρην πεις οτι δηποτε να κανεις μια βολτα απο κει αν παλη ολο το θεμα σου φαινεται ακυρο τοτε ρωτα και μην σχολιάζεις αστοχα.....

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
τι θέλεις τελικά αποφάσισε. έστειλες ενα μύνημα δεν σου απάντησα γιατί το θεωρησα ακυρο η δεν μου άρεσε, η βρε αδελφέ δεν ήθελα να απαντήσω , μου την είπες γιατί δεν σου απάντησα ,αποφάσισα να σου απαντήσω κάπως άσχημα και ακομψα οφείλω να ομολογήσω
, με πήρες τηλέφωνο για να μου ζητήσεις τα ρεστα. σου είπα οτι δεν γίνεται να πάμε μαζί με την καμιά, αυτά που ζητάς δεν τα κάνω και στη τελική δεν θέλω να με ενοχλείς άλλο. γιατί λοιπόν δίνεις συνέχεια δεν σε ξέρω δεν με γνωρίζεις  όποτε πως με κρίνεις άπλα δεν θέλω και δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που επιμένουν τόσο πολύ ................και στη τελική να μαγειρεύω δεν ξέρω καλά αλλά ενα φύλλο για χειλοπιττα ξέρω να το ανοίγω .............ευχαριστώ........και συγνώμη αν κούρασα

• Like
Αντιδράσεις: dopey

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
...αχ ρε Λία....ήρθες και σφάζονται παλικάρια στα πόδια σου!!!! :grin: :grin:

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
...αχ ρε Λία....ήρθες και σφάζονται παλικάρια στα πόδια σου!!!! :grin: :grin:
θα φύγω σε λίγες μέρες και  θα υσηχασουν όλοι να έρθεις να δεις  την φίλη μου πριν φύγω ευκαιρία είναι γιατί μετά που να την ξαναβρείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom