Νέα

Τρανς Λία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα noknow4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 692
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
μαν αστο καλύτερα δεν σε περνει μαζι μου τουλάχιστον εγω δεν πρόκειται να γίνω προμοτορας καμιάς εδω νεσα εξάλλου το λες κ μόνος σου μεγκας αλεφαντος όπως γελαει η Ελλάδα με τον νικο εμείς εδω μεσα με σένα οκ αυτά τωρα αν θες καλά κ ντε να μου περάσεις την γνώμη σου σε μένα δεν περνάνε αυτα ετσι εχω μάθει στην Μάνη να λεω τα πράγματα όπως έχουν οκ ..
για αυτο τα σκυλια μου δεν τρωνε απο χθες επειδη εισαι απο τη μανη και χεστηκαν απο φοβο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
για αυτο τα σκυλια μου δεν τρωνε απο χθες επειδη εισαι απο τη μανη και χεστηκαν απο φοβο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
λοιπόν μαν για να τελειώσει το θέμα εδω εγω είπα κάτι ξεπετα μεγάλη δεν εχω σκοπό να το συζητήσω άλλο με κανέναν έχεις άλλη άποψη οκ εσυ άρχισες την επίθεση σου σε μένα οκ τελείωσετο εδω το θέμα οκ για μένα μεγάλη ξεπετα για σένα οχι οποίος παει θα κρίνει για μένα μετράνε πολλά σε ένα ραντεβού πχ χρ παραμ τιμή περιβάλλον πόσες φορές θα την σκισω εσυ μπορεί να είσαι αγαπουλης κ να θες αλλά οκ τέλος λοιπόν...

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
λοιπόν μαν για να τελειώσει το θέμα εδω εγω είπα κάτι ξεπετα μεγάλη δεν εχω σκοπό να το συζητήσω άλλο με κανέναν έχεις άλλη άποψη οκ εσυ άρχισες την επίθεση σου σε μένα οκ τελείωσετο εδω το θέμα οκ για μένα μεγάλη ξεπετα για σένα οχι οποίος παει θα κρίνει για μένα μετράνε πολλά σε ένα ραντεβού πχ χρ παραμ τιμή περιβάλλον πόσες φορές θα την σκισω εσυ μπορεί να είσαι αγαπουλης κ να θες αλλά οκ τέλος λοιπόν...
πως είμαι ξεπετα αφού έφαγες ακυρο ;;;;;;;;;;;;;;;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ρε γιατρε εποκοινωνεις ρε δικε μου με το περιβαλλον?
πως καταλαβες οτι ειναι ξεπετα απ τι στιγμη που δεν εχεις παει μαζι της? :think:
και πως καταλαβες οτι εγω ειμαι αγαπουλης? :think:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
πως είμαι ξεπετα αφού έφαγες ακυρο ;;;;;;;;;;;;;;;
απο αυτα που μου είπες στο τηλ κ πες στους προμοτορες σου να το σταματήσουν εδω με αυτά που είπαμε στο τηλ λες να ήμουν χαζός να έρθω να πεταξω τα λεφτά μου ελεος κοπελιά έλεος έχεις μια καλή εμφάνιση αλλά δεν είναι αρκετό για μένα οκ κοιτάζω κ αλλά για να δώσω τα λεφτά  μου κ όχι να τα πετάξω στα σκουπίδια ...

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
απο αυτα που μου είπες στο τηλ κ πες στους προμοτορες σου να το σταματήσουν εδω με αυτά που είπαμε στο τηλ λες να ήμουν χαζός να έρθω να πεταξω τα λεφτά μου ελεος κοπελιά έλεος έχεις μια καλή εμφάνιση αλλά δεν είναι αρκετό για μένα οκ κοιτάζω κ αλλά για να δώσω τα λεφτά  μου κ όχι να τα πετάξω στα σκουπίδια ...
ξεκολα προμοτορες δεν έχω λάθος σε πληροφορησαν στο τηλέφωνο σου είπα με την καμιά. αποριψη έφαγες καταλαβε το επιτέλους και μη με πριζεις τα κουβαδάκια σου και σ άλλη παραλία αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου γράψε σε κανένα άλλο θρεντ είσαι λάθος γενικά μην πας να αποδιξεις το αντίθετο στην είπανε τόσα άτομα λες να με προμοταρουν όλοι ξεκολα έχει τόσες  τρανς να ασχοληθείς  πήγαινε όπου νομίζεις εσύ εκεί που σου κάνουν τα γούστα σου και με λίγα χρήματα άσε με υσηχη επιτέλους άντε γεια

• Like
Αντιδράσεις: dopey

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
ξεκολα προμοτορες δεν έχω λάθος σε πληροφορησαν στο τηλέφωνο σου είπα με την καμιά. αποριψη έφαγες καταλαβε το επιτέλους και μη με πριζεις τα κουβαδάκια σου και σ άλλη παραλία αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου γράψε σε κανένα άλλο θρεντ είσαι λάθος γενικά μην πας να αποδιξεις το αντίθετο στην είπανε τόσα άτομα λες να με προμοταρουν όλοι ξεκολα έχει τόσες  τρανς να ασχοληθείς  πήγαινε όπου νομίζεις εσύ εκεί που σου κάνουν τα γούστα σου και με λίγα χρήματα άσε με υσηχη επιτέλους άντε γεια
το εχω ξαναπεί αλλά δεν το καταλαβες να στο πω για τελευταία φορά για μένα μεγάλη ξεπετουα είσαι κοπελια κάποιος άλλος μπορεί να λεει οτι θέλει εγω το είπα μπας κ σώσω κανένα φίλο απο φόλα οκ αυτα αντε γεια που λέει κ ο Τσουκαλάς ...

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
και μόνο απο την λέξη ξεπετουα που χρησιμοποιησες τώρα καταλαβαίνω περί τίνος προκειτε τα συμπερασματα δικά σας χάχα χα χα χα χα χα χα χ

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Διαβαζω,διαβαζω,διαβαζω και δεν μιλαω...μιλαω μονο οταν,εαν και εφοσον κρινω οτι εχω λογο για να το κανω. Αυτο ειναι η αρχη μου απο την πρωτη μερα που γραφτηκα σε αυτο το site εδω και πολλα χρονια.

Φιλαρακι sohoviz εχεις κανει μαλακια και μαλιστα μεγαλη..μεγαλη ομως!!
Εκτος του οτι ο ιδιος ( ; ) εχεις αναιρεσει τα οσα εχεις πει και εχεις μονος ( ; ) σου εκθεσει τον εαυτο σου,κρινεις ( ; ) καποια χωρις να εχεις προσωπικη εμπειρια.
Φιλαρακι, να ξερεις λοιπον οτι η Λια ξεπετα δεν ειναι και αυτο το λεω για να προστατευω και εγω (οπως λες και εσυ) καναν φιλο εδω μεσα απο κακοβουλες κριτικες.
Για να σε προλαβω οσο αφορα το αν ειμαι προμοτορας,ψαξε τα λιγα ποστ μου και θα δεις τι ειμαι..απλα μην ψαξεις για κριτικες..δεν θα βρεις..γιατι πολυ απλα δεν εχω κανει και ουτε θα κανω..τις κραταω για μενα και λιγα ξηγημενα φιλαρακια,οπως επισης ας μην ψαξει και η Λια να βρει ποιος ειμαι..δεν θα το βρει..ποτε δεν αναφερω το site και αν καποια φορα το χω κανει δεν εχω αναφερει βεβαια το εδω nickname ,με οποια και αν εχω βρεθει...
Σταματα το εδω λοιπον γιατι εκτιθεσαι και ειναι κριμα ;) 
Αυτα απο μενα,ξαναγυρναω στο διαβασμα μου..

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
Διαβαζω,διαβαζω,διαβαζω και δεν μιλαω...μιλαω μονο οταν,εαν και εφοσον κρινω οτι εχω λογο για να το κανω. Αυτο ειναι η αρχη μου απο την πρωτη μερα που γραφτηκα σε αυτο το site εδω και πολλα χρονια.

Φιλαρακι sohoviz εχεις κανει μαλακια και μαλιστα μεγαλη..μεγαλη ομως!!
Εκτος του οτι ο ιδιος ( ; ) εχεις αναιρεσει τα οσα εχεις πει και εχεις μονος ( ; ) σου εκθεσει τον εαυτο σου,κρινεις ( ; ) καποια χωρις να εχεις προσωπικη εμπειρια.
Φιλαρακι, να ξερεις λοιπον οτι η Λια ξεπετα δεν ειναι και αυτο το λεω για να προστατευω και εγω (οπως λες και εσυ) καναν φιλο εδω μεσα απο κακοβουλες κριτικες.
Για να σε προλαβω οσο αφορα το αν ειμαι προμοτορας,ψαξε τα λιγα ποστ μου και θα δεις τι ειμαι..απλα μην ψαξεις για κριτικες..δεν θα βρεις..γιατι πολυ απλα δεν εχω κανει και ουτε θα κανω..τις κραταω για μενα και λιγα ξηγημενα φιλαρακια,οπως επισης ας μην ψαξει και η Λια να βρει ποιος ειμαι..δεν θα το βρει..ποτε δεν αναφερω το site και αν καποια φορα το χω κανει δεν εχω αναφερει βεβαια το εδω nickname ,με οποια και αν εχω βρεθει...
Σταματα το εδω λοιπον γιατι εκτιθεσαι και ειναι κριμα ;) 
Αυτα απο μενα,ξαναγυρναω στο διαβασμα μου..
:rockon: :rockon:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
το εχω ξαναπεί αλλά δεν το καταλαβες να στο πω για τελευταία φορά για μένα μεγάλη ξεπετουα είσαι κοπελια κάποιος άλλος μπορεί να λεει οτι θέλει εγω το είπα μπας κ σώσω κανένα φίλο απο φόλα οκ αυτα αντε γεια που λέει κ ο Τσουκαλάς ...

Αδερφέ sohoviz θα συμφωνήσω μαζί σου ότι διαφωνούμε ... :headbang: :headbang: και εγώ αγαπούλης της Λίας είμαι και προμότορας  :s&m_3: θα σου έγραφα και εγώ ένα κατεβατό αλλά με κάλυψε ο magouras. Τέλος επειδή και ο Αλενταδόρος και εγώ είμαστε απο το Βορρά και έχει συμβεί να πάμε περισσότερες απο [size=12pt]καμία[/size] φορά που έχεις πάει εσύ σταμάτα να γράφεις ... φιλικά.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218

Αδερφέ sohoviz θα συμφωνήσω μαζί σου ότι διαφωνούμε ... :headbang: :headbang: και εγώ αγαπούλης της Λίας είμαι και προμότορας  :s&m_3: θα σου έγραφα και εγώ ένα κατεβατό αλλά με κάλυψε ο magouras. Τέλος επειδή και ο Αλενταδόρος και εγώ είμαστε απο το Βορρά και έχει συμβεί να πάμε περισσότερες απο [size=12pt]καμία[/size] φορά που έχεις πάει εσύ σταμάτα να γράφεις ... φιλικά.
Tζένη καρεζη είδωλο (για μένα χτυπιούνται τα παιδιά) χα χα χα χα χα πολύ πετυχημένο και επικαιρο

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
απο αυτα που μου είπες στο τηλ κ πες στους προμοτορες σου να το σταματήσουν εδω με αυτά που είπαμε στο τηλ λες να ήμουν χαζός να έρθω να πεταξω τα λεφτά μου ελεος κοπελιά έλεος έχεις μια καλή εμφάνιση αλλά δεν είναι αρκετό για μένα οκ κοιτάζω κ αλλά για να δώσω τα λεφτά  μου κ όχι να τα πετάξω στα σκουπίδια ...
ρε σει τη να σου πει κ να της πεισ στο τηλ απο κοντα ειναι να δεσει το γλυκο...αν δεσει εχει καλοσ αν οχι εχασες ενα 50 ...αλλα προφανος κατι αλλο πηγες να περασεις κ εφαγες τα μουτρα σου .....

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.218
Αντε μέχρι το Σάββατο Αθήνα Κυριακή φεύγω λέω να κάνω μια στάση Λάρισα ειχα πολλα τηλεφωνήματα απο εκει και το σκεφτομαι αφου θα ανέβω με τρένο να κάνω μια στάση εκει για 3 μέρες και αν βαρέθω τον προαστιακό και σπίτι μου

chris-78

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αντε μέχρι το Σάββατο Αθήνα Κυριακή φεύγω λέω να κάνω μια στάση Λάρισα ειχα πολλα τηλεφωνήματα απο εκει και το σκεφτομαι αφου θα ανέβω με τρένο να κάνω μια στάση εκει για 3 μέρες και αν βαρέθω τον προαστιακό και σπίτι μου

:rockon: :rockon:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Δεν ταξιδεύω με τραίνα και δεν γνωρίζω, αλλά η Λάρισα έγινε προάστιο της Θεσσαλονίκης και έχει προαστιακό για εκεί :think:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
έχεις δίκιο, εγώ δεν ήξερα πως άλλαξε η έννοια του προαστίου  :S. Είχα μείνει πως ήταν μια μικρή πόλη (Δήμος) πριν μπεις στην βασική πόλη (προ - άστυ). π.χ. προάστιο της Αθήνας είναι το Μαρούσι. Τώρα προάστιο της Αθήνας είναι η Λαμία  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom