jollymother1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
eya
see pm
see pm
Ο πατερ είναι εδώ για να εμποδίσει τας αμαρτωλάς κορασίδας από το να ολισθαίνουν όλο και πιο πολύ εις το βουρκον της αμαρτίας!!!!
Ομολόγησε τεκνο μου Εύα όλες τις στάσεις, εννοώ τις αμαρτίες, που έχεις κάνει με τον αμφιανωμαλιάρη, και θα εξαγνισθεί η ψυχή σου, ειδάλλως θα εξοβελισθείς εις το έρεβος
απο οτι ειδα σου εδωσε αφεση αμαρτιων ευα!!!οποτε παμεεεε δυνατα με την ευχη του παντα ομως ε;Ο Πατερ δεν φταιει αγαπητε μου λαγε ..... απλα τον θελω για της πολλες αμαρτιες μου να με εξομολογη
Η ευχή μου είναι δεδομένη τέκνο μου, Λαγέ!!! Πορεύσου άφοβα στο δρόμο της απωλείας
οχι τον πατερ!!!!ντροπη!!!!εγω δεχομαι μονο να παρακολουθειΕσυ Πατερ μου Θα πορευσεις μαζι μας????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
οχι τον πατερ!!!!ντροπη!!!!εγω δεχομαι μονο να παρακολουθει
Αντε και τον πατερ μεσα!!!!!!μονο που προτεινω να υπαρχει σκοταδι για ευνοητους λογους
Για να μην ακουσουμε το σντουπ που θα ξεραθει ο Πατερ?????????????????????
Για να μην ακουσουμε το σντουπ που θα ξεραθει ο Πατερ?????????????????????
οκ δικιο εχεις,το παρατραβηξαμε λιγο και πιθανοτατα κουρασαμε καποιους.....ελα το παμε πιο χαλαρα τωρα ;)Εγώ πάλι ο "Κατακουζηνός"...Ρε παιδιά...Οκ, το κουράσατε το...πατεριλίκι!Δεν είναι τυχαίο που εδώ και τόσες σελίδες 2-3 άτομα μόνο postaρουν στο συγκεκριμένο forum. Το είχα πει στην Εύα και μου πε ότι όντως παρατράβηξε το αστείο...Αλλά μάλλον δεν το εννοούσε και πολύ.Θα μου πεις, και ποιος είσαι εσύ που θα μας κάνει κουμάντο στο τί θα γράφουμε.Απλά άποψη εκφέρω.Κάθε post το ίδιο με το προηγούμενο."Αμάρτησες τέκνον μου, συγχώρα με πάτερ μου"...και πάει λέγοντας...Σε είχα για πιο σοβαρή γκόμενα ρε Ευάκι.Sorry...Ίσως εγώ να σε "έπλασα" στο μυαλό μου διαφορετικά. Εκτός αν εγώ είμαι ο μόνος μέσα στο site αυτό που έχασε το χιούμορ του και δεν λύνεται στα γέλια με τα άπαικτα αστεία σας.Μπορεί να συμβαίνει κι αυτό.Ίσως τελικά είμαι πολύ ξενέρωτος που δεν φτιάχνομαι έτσι. Ευάκι, να περνάς καλά και να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να παίζεις όποιο ρολάκι σου "αναθέσει" ο καθένας για να είσαι αρεστή σε μερικούς χιουμορίστες.Εκτός αν γουστάρεις τρελά, οπότε ζητώ συγνώμη για την παρεξήγηση.΄Και επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι κάποιος φανατικός εκκλησιαζόμενος. Απλά κάποια έθιμα,σύμβολα, αξίες, με τις οποίες μεγάλωσαν οι πιο παλιοί Έλληνες κυρίως, και που κυριάρχησαν στην ιδιοσυγκρασία του λαού μας, δεν θεωρώ ότι είναι ωραίο να ξεφτιλίζονται τόσο εύκολα για χάρη του bourdela.com. Με συγχωρείτε για την ενόχληση.
πατερ μαζι σου αλλα θα πιασουμε μεγαλη κουβεντα και θα αρχισουν αντιπαραθεσεις στο forum τις ευας και δεν κανει να τις το ξεσκισουμεΠοιες είναι οι αξίες αυτές;;; Μήπως ο ειδεχθής φόνος;;;
Ίσως δεν γνωρίζεις, αλλά ο Μέγας Κωνσταντίνος, ο αυτοκράτωρας που έκανε τον Χριστιανισμό επίσημη θρησκεία της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, ήταν δολοφόνος!!!!!
Σκότωσε το γιό του και έπνιξε μέσα στο λάδι τη δεύτερη γυναίκα του, για να τους κάνει πιστούς χριστιανούς βεβαίως, βεβαίως.