Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (10 μέλη και 45 επισκέπτες)

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ευακι να ερθο και εγο στιν παρεα σασ το σαββατο΄΄΄΄΄φιλακια πολλα........

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ο πατερ είναι εδώ για να εμποδίσει τας αμαρτωλάς κορασίδας από το να ολισθαίνουν όλο και πιο πολύ εις το βουρκον της αμαρτίας!!!!
Ομολόγησε τεκνο μου Εύα όλες τις στάσεις, εννοώ τις αμαρτίες, που έχεις κάνει με τον αμφιανωμαλιάρη, και θα εξαγνισθεί η ψυχή σου, ειδάλλως θα εξοβελισθείς εις το έρεβος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν εκανα Πατερ μου αμαρτιες με αυτον αλλα με την Ελσα καναμε αμαρτιες κι αυτος μας κοιταγε ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Απλα φιληθηκαμε,,,χαϊδευτήκαμε,,, και μετα καναμε ενα 69 και ο Βαγγελης ειρθε απο πανω μας και επαιζε το ξερεις ποιο και μετα κατσαμε και οι δυο στα γονατα και τον γλυφαμε ταυτοχρονα ..... Αυτο ειναι αμαρτια Πατερ μου ??????????????? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ουδόλως τέκνο μου!!!
Μια χαρά πρέπει να πέρασε ο δούλος του Κυρίου. Ήμαρτον Κύριε, συγχώρεσε τον δούλον σου, ου γαρ οίδε τι λέγει!!!!
Με αυτήν την δημόσια ομολογία σου δίνεται άφεση όλων των αμαρτιών σου και από εδω και εμπρος (ή και όπισθεν αν θες) πορεύσου μονον εις τον δρόμον του Κυρίου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ο Πατερ δεν φταιει αγαπητε μου λαγε ..... απλα τον θελω για της πολλες αμαρτιες μου να με εξομολογη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απο οτι ειδα σου εδωσε αφεση αμαρτιων ευα!!!οποτε παμεεεε δυνατα με την ευχη του παντα ομως ε;

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η ευχή μου είναι δεδομένη τέκνο μου, Λαγέ!!! Πορεύσου άφοβα στο δρόμο της απωλείας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Η ευχή μου είναι δεδομένη τέκνο μου, Λαγέ!!! Πορεύσου άφοβα στο δρόμο της απωλείας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ Πατερ μου Θα πορευσεις μαζι μας????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θα πορευθώ μαζί σας τέκνο μου μονον και μονον για έναν λόγο: Δια να σώσω τας αμαρτωλας ψυχάς σας και ουχί να συμμετάσχω εις τα διάφορα όργια που αποσκοπείτε να διενεργήσετε ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Κύριε ελέησον τα τέκνα σου, Εύα, Έλσα, αμφιανωμαλιάρη και Λαγό, και σώσον αυτούς!!!!!
Πρόσχομεν :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Διατί να παρακολουθώ μονον, τέκνο μου Λαγέ;
Η εξομολόγηση είναι ενεργή πράξη!!!!!!

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν αισχύνεσαι για τα λόγια σου, κόρη του Σατανά;;;;;
Σκοπεύεις να με παρασυρεις εις τη αμαρτίαν, δόλιο πλάσμα, και συνάμα εύχεσαι την τελική μου πτώση!!!!
Τι να είπω, Χριστέ μου, δος μου τη φώτιση του Αγίου Πνεύματος για να μπορέσω να ανταπεξέλθω και να μη σωριαστώ εις το πάτωμα ημιθανής από το πρώτο 15λεπτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Αντε και τον πατερ μεσα!!!!!!μονο που προτεινω να υπαρχει σκοταδι για ευνοητους λογους

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τι υποννοείτε, τρισκτάρατε Λαγέ της αμαρτίας;;;;
Γιατί εις το απόλυτο σκότος, μήπως φοβάσαι να δείξεις το πρόσωπό σου;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ πάλι ο "Κατακουζηνός"...Ρε παιδιά...Οκ, το κουράσατε το...πατεριλίκι!Δεν είναι τυχαίο που εδώ και τόσες σελίδες 2-3 άτομα μόνο postaρουν στο συγκεκριμένο forum. Το είχα πει στην Εύα και μου πε ότι όντως παρατράβηξε το αστείο...Αλλά μάλλον δεν το εννοούσε και πολύ.Θα μου πεις, και ποιος είσαι εσύ που θα μας κάνει κουμάντο στο τί θα γράφουμε.Απλά άποψη εκφέρω.Κάθε post το ίδιο με το προηγούμενο."Αμάρτησες τέκνον μου, συγχώρα με πάτερ μου"...και πάει λέγοντας...Σε είχα για πιο σοβαρή γκόμενα ρε Ευάκι.Sorry...Ίσως εγώ να σε "έπλασα" στο μυαλό μου διαφορετικά. Εκτός αν εγώ είμαι ο μόνος μέσα στο site αυτό που έχασε το χιούμορ του και δεν λύνεται στα γέλια με τα άπαικτα αστεία σας.Μπορεί να συμβαίνει κι αυτό.Ίσως τελικά είμαι πολύ ξενέρωτος που δεν φτιάχνομαι έτσι. Ευάκι, να περνάς καλά και να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να παίζεις όποιο ρολάκι σου "αναθέσει" ο καθένας για να είσαι αρεστή σε μερικούς χιουμορίστες.Εκτός αν γουστάρεις τρελά, οπότε ζητώ συγνώμη για την παρεξήγηση.΄Και επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι κάποιος φανατικός εκκλησιαζόμενος. Απλά κάποια έθιμα,σύμβολα, αξίες, με τις οποίες μεγάλωσαν οι πιο παλιοί Έλληνες κυρίως, και που κυριάρχησαν στην ιδιοσυγκρασία του λαού μας, δεν θεωρώ ότι είναι ωραίο να ξεφτιλίζονται τόσο εύκολα για χάρη του bourdela.com.    Με συγχωρείτε για την ενόχληση.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Εγώ πάλι ο "Κατακουζηνός"...Ρε παιδιά...Οκ, το κουράσατε το...πατεριλίκι!Δεν είναι τυχαίο που εδώ και τόσες σελίδες 2-3 άτομα μόνο postaρουν στο συγκεκριμένο forum. Το είχα πει στην Εύα και μου πε ότι όντως παρατράβηξε το αστείο...Αλλά μάλλον δεν το εννοούσε και πολύ.Θα μου πεις, και ποιος είσαι εσύ που θα μας κάνει κουμάντο στο τί θα γράφουμε.Απλά άποψη εκφέρω.Κάθε post το ίδιο με το προηγούμενο."Αμάρτησες τέκνον μου, συγχώρα με πάτερ μου"...και πάει λέγοντας...Σε είχα για πιο σοβαρή γκόμενα ρε Ευάκι.Sorry...Ίσως εγώ να σε "έπλασα" στο μυαλό μου διαφορετικά. Εκτός αν εγώ είμαι ο μόνος μέσα στο site αυτό που έχασε το χιούμορ του και δεν λύνεται στα γέλια με τα άπαικτα αστεία σας.Μπορεί να συμβαίνει κι αυτό.Ίσως τελικά είμαι πολύ ξενέρωτος που δεν φτιάχνομαι έτσι. Ευάκι, να περνάς καλά και να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να παίζεις όποιο ρολάκι σου "αναθέσει" ο καθένας για να είσαι αρεστή σε μερικούς χιουμορίστες.Εκτός αν γουστάρεις τρελά, οπότε ζητώ συγνώμη για την παρεξήγηση.΄Και επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι κάποιος φανατικός εκκλησιαζόμενος. Απλά κάποια έθιμα,σύμβολα, αξίες, με τις οποίες μεγάλωσαν οι πιο παλιοί Έλληνες κυρίως, και που κυριάρχησαν στην ιδιοσυγκρασία του λαού μας, δεν θεωρώ ότι είναι ωραίο να ξεφτιλίζονται τόσο εύκολα για χάρη του bourdela.com.    Με συγχωρείτε για την ενόχληση.
οκ δικιο εχεις,το παρατραβηξαμε λιγο και πιθανοτατα κουρασαμε καποιους.....ελα το παμε πιο χαλαρα τωρα ;)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ποιες είναι οι αξίες αυτές;;; Μήπως ο ειδεχθής φόνος;;;
Ίσως δεν γνωρίζεις, αλλά ο Μέγας Κωνσταντίνος, ο αυτοκράτωρας που έκανε τον Χριστιανισμό επίσημη θρησκεία της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, ήταν δολοφόνος!!!!!
Σκότωσε το γιό του και έπνιξε μέσα στο λάδι τη δεύτερη γυναίκα του, για να τους κάνει πιστούς χριστιανούς βεβαίως, βεβαίως.
Λαμπρόν παράδειγμα προς μιμηση!!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ποιες είναι οι αξίες αυτές;;; Μήπως ο ειδεχθής φόνος;;;
Ίσως δεν γνωρίζεις, αλλά ο Μέγας Κωνσταντίνος, ο αυτοκράτωρας που έκανε τον Χριστιανισμό επίσημη θρησκεία της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, ήταν δολοφόνος!!!!!
Σκότωσε το γιό του και έπνιξε μέσα στο λάδι τη δεύτερη γυναίκα του, για να τους κάνει πιστούς χριστιανούς βεβαίως, βεβαίως.
πατερ μαζι σου αλλα θα πιασουμε μεγαλη κουβεντα και θα αρχισουν αντιπαραθεσεις στο forum τις ευας και δεν κανει να τις το ξεσκισουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom