Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

aggelos_35

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
Εισαι πολυ γλυκο πλασματακι μωρο μου.Αλλα πρεπει να κλεισω για να παω σπιτι.καλο σ/κ να εχεις τα λεμε απο δευτερα.Φιλακια γλυκα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλό απόγευμα Ευάκι!!!!
Ευτυχώς που ο καιρός ψύχρανε και βρέχει.
Επιτέλους, τα μαρουλάκια μου θα ποτισθούν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aggelos_35

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
σε μενα απευθυνεσαι?
Ναι γιατι το παραπανω σχολειο σου αφορουσε εμενα εκτος αν μας περνας για ηλιθιους.Τελος παντων επειδη περασα μια πολυ δυσκολη μερα και δεν εχω ορεξη για μαλακιες,το κοβω εδω και καλο σαββατοκυριακο σε ολους

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αν δεις παραπανω εχει και αλλους σαν και εσενα :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλό απόγευμα Ευάκι!!!!
Ευτυχώς που ο καιρός ψύχρανε και βρέχει.
Επιτέλους, τα μαρουλάκια μου θα ποτισθούν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χι χι χι χι χι Ναι αν και αυτος ο καιρος μου φερνει καταθλιψη :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Για αλλους ειναι καλα γιατη ποτιζοντε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

aggelos_35

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
αν δεις παραπανω εχει και αλλους σαν και εσενα :grin:
Θελω να αγιασω μα δεν μπορω.
Επειδη δεν πιανω την Αθηναικη εξυπναδα σου θα μου εξηγησεις αλλη ωρα τι αλλους εχει σαν εμενα πιο πανω.Το οτι γραφω κατι σε καποια που μου φαινεται συμπαθης δεν σημαινει ουτε οτι ειμαι αγαπητικος αν αυτο ενοεις ουτε και οτι ξερω την εν λογω κυρια γιατι απεχω κοντα στα 800 χιλιομετρα απο εκει.Τωρα αν ο λογος που γραφεις ειναι για να ειρονευτεις αυτους που κουβεντιαζουν εστω και για να περναει η ωρα τους εισαι μεγαλος ΜΑΓΚΑΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Aπ' αυτά που διάβασα ο πατήρ Γεώργιος δεν έκανε πλακα με τα θεία!!! Την πολιτική του αποψη έλεγε για την εκκλησία, όπου η υποκρισία περισσευει!!! Και να μη ξεχνούμε ότι στην χώρα μας, ευτυχώς, δεν διώκεται κανεις για τις αποψεις του ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
χι χι χι χι χι Ναι αν και αυτος ο καιρος μου φερνει καταθλιψη :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Για αλλους ειναι καλα γιατη ποτιζοντε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αντίθετα, ο βροχερός καιρός μ'άρέσει γιατί με ποτίζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Επειδη δεν πιανω την Αθηναικη εξυπναδα σου θα μου εξηγησεις αλλη ωρα τι αλλους εχει σαν εμενα πιο πανω.Το οτι γραφω κατι σε καποια που μου φαινεται συμπαθης δεν σημαινει ουτε οτι ειμαι αγαπητικος αν αυτο ενοεις ουτε και οτι ξερω την εν λογω κυρια γιατι απεχω κοντα στα 800 χιλιομετρα απο εκει.Τωρα αν ο λογος που γραφεις ειναι για να ειρονευτεις αυτους που κουβεντιαζουν εστω και για να περναει η ωρα τους εισαι μεγαλος ΜΑΓΚΑΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

[youtube=425,350]UZSSJ9i4AdM[/youtube]

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αντίθετα, ο βροχερός καιρός μ'άρέσει γιατί με ποτίζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμ αλλο εσυ αλλο εγω.......... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Σε παρακαλω μην ασχολισε αλλο με το θεμα του Πατερ .... Ετσυ κι αλλιως ορισμενοι δεν καταλαβενουν απο πλακα ....... ελιξε το θεμα αυτο....... εσυ πως τα περνας Μαρουλινο μου ?????????????????

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εγω δεν σε εβρισα,δεν σε ειπα Αθηναιο και μαλλον ηθελες να πεις τον εν λογω κυριο  :)
αν δεν ξερεις ρωτα δεν ειναι κακο

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εμ αλλο εσυ αλλο εγω.......... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Σε παρακαλω μην ασχολισε αλλο με το θεμα του Πατερ .... Ετσυ κι αλλιως ορισμενοι δεν καταλαβενουν απο πλακα ....... ελιξε το θεμα αυτο....... εσυ πως τα περνας Μαρουλινο μου ?????????????????

Πολύ σωστή η συμβουλη σου!!!!
Ήσυχα προς το παρόν :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom