aggelos_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Γεια σου ευακι.
Δεν καταλαβα φιλαρακι τραβας κανενα ζορι με το πως εκφραζεται ο καθενας εδω?πω πω εχω ανατριχιασει
Εισαι πολυ γλυκο πλασματακι μωρο μου.Αλλα πρεπει να κλεισω για να παω σπιτι.καλο σ/κ να εχεις τα λεμε απο δευτερα.Φιλακια γλυκα
Ναι γιατι το παραπανω σχολειο σου αφορουσε εμενα εκτος αν μας περνας για ηλιθιους.Τελος παντων επειδη περασα μια πολυ δυσκολη μερα και δεν εχω ορεξη για μαλακιες,το κοβω εδω και καλο σαββατοκυριακο σε ολουςσε μενα απευθυνεσαι?
Καλό απόγευμα Ευάκι!!!!
Ευτυχώς που ο καιρός ψύχρανε και βρέχει.
Επιτέλους, τα μαρουλάκια μου θα ποτισθούν
Μπράβο σου!Οκ παιδια τελος .... Πατερ ανοιξε νεο Νικ στο μπουρδελα.............
Ορισμενοι δεν περνουν απο πλακα και προς θεου οχι προς τα θεια
Τελος
Θελω να αγιασω μα δεν μπορω.αν δεις παραπανω εχει και αλλους σαν και εσενα
Αντίθετα, ο βροχερός καιρός μ'άρέσει γιατί με ποτίζειχι χι χι χι χι Ναι αν και αυτος ο καιρος μου φερνει καταθλιψη :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Για αλλους ειναι καλα γιατη ποτιζοντε
Θελω να αγιασω μα δεν μπορω.
Επειδη δεν πιανω την Αθηναικη εξυπναδα σου θα μου εξηγησεις αλλη ωρα τι αλλους εχει σαν εμενα πιο πανω.Το οτι γραφω κατι σε καποια που μου φαινεται συμπαθης δεν σημαινει ουτε οτι ειμαι αγαπητικος αν αυτο ενοεις ουτε και οτι ξερω την εν λογω κυρια γιατι απεχω κοντα στα 800 χιλιομετρα απο εκει.Τωρα αν ο λογος που γραφεις ειναι για να ειρονευτεις αυτους που κουβεντιαζουν εστω και για να περναει η ωρα τους εισαι μεγαλος ΜΑΓΚΑΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Αντίθετα, ο βροχερός καιρός μ'άρέσει γιατί με ποτίζει
εγω δεν σε εβρισα,δεν σε ειπα Αθηναιο και μαλλον ηθελες να πεις τον εν λογω κυριοΘελω να αγιασω μα δεν μπορω.
Επειδη δεν πιανω την Αθηναικη εξυπναδα σου θα μου εξηγησεις αλλη ωρα τι αλλους εχει σαν εμενα πιο πανω.Το οτι γραφω κατι σε καποια που μου φαινεται συμπαθης δεν σημαινει ουτε οτι ειμαι αγαπητικος αν αυτο ενοεις ουτε και οτι ξερω την εν λογω κυρια γιατι απεχω κοντα στα 800 χιλιομετρα απο εκει.Τωρα αν ο λογος που γραφεις ειναι για να ειρονευτεις αυτους που κουβεντιαζουν εστω και για να περναει η ωρα τους εισαι μεγαλος ΜΑΓΚΑΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Εμ αλλο εσυ αλλο εγω..........
Σε παρακαλω μην ασχολισε αλλο με το θεμα του Πατερ .... Ετσυ κι αλλιως ορισμενοι δεν καταλαβενουν απο πλακα ....... ελιξε το θεμα αυτο....... εσυ πως τα περνας Μαρουλινο μου ?????????????????
Πολύ σωστή η συμβουλη σου!!!!
Ήσυχα προς το παρόν