Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορεί διότι δεν είναι θεόσταλτος!!!!
Ακόμα και εγώ αδυνατώ να την εξορκίσω, μονον ο πάτερ Δημήτριος (από τον "Εξορκιστή") δύναται με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μιλαμε πατερ για μεγαλη ζημια!!!την ειχα δει πριν 10 μερες και επαθα εγκεφαλικο!!!δεν περασα γιατι δεν ειχα χρονο ρε γαμωτο,ευα ειμαι σε επιφυλακη!!!(μιλαμε τον εχω βγαλει και τον παιζω τωρα κατω απο το γραφειο) :dancing: :2funny:

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στο ΧΑΝΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ λεμε γρυγορα και μακρυα τα ΚΑΤΣΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χαχαχαχαχαχχχαχαχχαχαχαχα μακια τουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
στο ΧΑΝΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ λεμε γρυγορα και μακρυα τα ΚΑΤΣΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χαχαχαχαχαχχχαχαχχαχαχαχα μακια τουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Μωρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σημερα στο χαντακι το βραδη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κατσε ντε ακομα στην απληρωτα ειμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι κανεις μωρακι?ολα καλα προχτες?ελπιζουμε ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
μιλαμε πατερ για μεγαλη ζημια!!!την ειχα δει πριν 10 μερες και επαθα εγκεφαλικο!!!δεν περασα γιατι δεν ειχα χρονο ρε γαμωτο,ευα ειμαι σε επιφυλακη!!!(μιλαμε τον εχω βγαλει και τον παιζω τωρα κατω απο το γραφειο) :dancing: :2funny:

Τετεια μου κανης εσυ και με βγαζεις εξω απο τα ρουχα μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• niaoy111.JPG
    niaoy111.JPG
    27 KB · Εμφανίσεις: 24

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Τέκνο μου Λαγέ, αμαρτία ομολογουμένη παύει να είναι αμαρτία!!!
Άλλωστε δεν φταις για τη μαλακία σου, η κόρη του Εωσφόρου, Εύα, φταίει που σε ωθεί εις την αμαρτία. Η γυνή αυτή, να είσαι σίγουρος, θα τιμωρηθεί παραδειγματικά :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Θεός να σ' ευλογεί και σου δίνει δύναμη να αντιμετωπίσεις το κακό που ελλοχεύει εις τας οικίας αμαρτωλών κορασίδων :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
κατσε ντε ακομα στην απληρωτα ειμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι κανεις μωρακι?ολα καλα προχτες?ελπιζουμε ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ωραια ηταν ελπιζω να αρεσε και στην Ελσα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ειναι μαζι σου τωρα ???

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παντα ειμαστε μαζοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :headbang: :headbang: :headbang: και φυσικα μας αρεσε!αλλα εγω ρωτησα για την επομενη  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :tickedoff:

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ευα τι μου κανεις με αυτες τις φωτο.ηρθε η γραμματεας μου και την εδιωξα που να σηκωθω απο το γραφειο.κανονισε αν βαλεις και αλλες φωτο βλεπω να μην σηκωνομαι απο το γραφειο σημερα

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τετεια μου κανης εσυ και με βγαζεις εξω απο τα ρουχα μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ήμαρτον Κύριε ήμαρτον!!!!
Δεν αισχύνεσαι καθόλου κόρη του Σατανά;
Γρήγορα κάλυψε το αμαρτωλό σαρκίο σου πριν ο Δημιουργός σου σε στείλλει στο πυρ το εξώτερον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
παντα ειμαστε μαζοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :headbang: :headbang: :headbang: και φυσικα μας αρεσε!αλλα εγω ρωτησα για την επομενη  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :tickedoff:

Οποτε θελετε εννοειται :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Και για μπανακι και γυμνησμο αλλα και για αααααααααααα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Αχ Πατερ μου ζω ενα δραμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τέκνο μου, Λαγέ, εκτροχιάζεσαι!!! Τι λέξεις είναι αυτές που εκστομίζεις;
Ο Ύψιστος θα σε τιμωρήσει παραδειγματικά όπως την ξετσίπωτη Εύα :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Τέκνο μου, Λαγέ, εκτροχιάζεσαι!!! Τι λέξεις είναι αυτές που εκστομίζεις;
Ο Ύψιστος θα σε τιμωρήσει παραδειγματικά όπως την ξετσίπωτη Εύα :2funny: :2funny: :2funny:
πατερ θα το καψω το μοτερ!!!!στα κοκκινα ειμαι συνεχεια

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οποτε θελετε εννοειται :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Και για μπανακι και γυμνησμο αλλα και για αααααααααααα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Αχ Πατερ μου ζω ενα δραμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το δράμα μιας καταραμένης, μισθαρνου οργάνου του Διαβόλου, που θα ταλανίζεται εις το επέκεινα;

Ή μιας φτωχιάς πλην τίμιας τσελιγγοπούλας; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πατερ αμα δεν γαμισω η χυσω πανω απο τρεις φορες την μερα δεν την βγαζω καθαρη

αμαρτενω η οχι!!!!!!!!!

με την ευα ισως να παθαινα και αφηδατωση :cheesy:

ευα ειναι γκαυλα τελεια και παυλα

ο παπας μας σπαει λιγο τα αρχιδια αλλα δεν γαμεις :idiot:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κάπου, κάπου ακόμα και οι άγιοι πατέρες ενδίδουν εις σαρκικάς απολαύσεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ!την επομενη ρετσινα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom