Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
πατερ αμα δεν γαμισω η χυσω πανω απο τρεις φορες την μερα δεν την βγαζω καθαρη

αμαρτενω η οχι!!!!!!!!!

με την ευα ισως να παθαινα και αφηδατωση :cheesy:

ευα ειναι γκαυλα τελεια και παυλα

ο παπας μας σπαει λιγο τα αρχιδια αλλα δεν γαμεις :idiot:
ο παπας μας κραταει το ηθικο στις δυσκολες στιγμες που περναμε :dancing:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
πατερ αμα δεν γαμισω η χυσω πανω απο τρεις φορες την μερα δεν την βγαζω καθαρη

αμαρτενω η οχι!!!!!!!!!

με την ευα ισως να παθαινα και αφηδατωση :cheesy:

ευα ειναι γκαυλα τελεια και παυλα

ο παπας μας σπαει λιγο τα αρχιδια αλλα δεν γαμεις :idiot:

Ο Πατερ ειναι για να μας ισιωνει οταν εμεις παραστρατουμε.......Π.Χ Αμαρτησα για εναν Κουραμπιε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ!την επομενη ρετσινα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Απαπαπαπαπαπαπαππα  Κοκκινο κρασι παλι ποτεεεεεεεεε
Αυτη την φορα μονο ασπρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μεχρι και η Βουλα σουρωσε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχ τις εφυγε η βουλα της βουλας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
[και εμας μαζι μας εφυγε!και απο το κρασι και απο εσενα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι μακια του

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Βαγγελη πες στην Ελσα για το σουτιεν το εφτιαξε η ακομα???????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αν και το Σαββατο δεν θα φοραμε τα σουτιεν μας πανω σου μωρο μου ... Ας ευελπιστω να μας κανη την τιμη να ειναι και ο Πατερ μαζη μας !!!!!!!!!!! δεν νομιζω να εχεις αντίρρηση :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
[ξεχασες το ΠΥΡΓΟ ΜΗΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ? :think: :think: :think: :rockon: :think: :think: :think: :think:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
[ξεχασες το ΠΥΡΓΟ ΜΗΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ? :think: :think: :think: :rockon: :think: :think: :think: :think:

Οχι βεβαια  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Αλλα να μαζεψης της κοτες και τα κοκορια γιατη δεν εχω σκοπο να ξυπναω τα αγρια χαραματα ........
Εκτως αν θες να δεις τον κοκορα του θειου σου ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Συνημμένα

• niarrrrrr.JPG
    niarrrrrr.JPG
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 26

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βαγγελη πες στην Ελσα για το σουτιεν το εφτιαξε η ακομα???????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αν και το Σαββατο δεν θα φοραμε τα σουτιεν μας πανω σου μωρο μου ... Ας ευελπιστω να μας κανη την τιμη να ειναι και ο Πατερ μαζη μας !!!!!!!!!!! δεν νομιζω να εχεις αντίρρηση :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Να σας την κάνω τέκνα του Εωσφόρου!!!
Σας συμβουλεύω όμως να επανέλθετε στο δρόμο του Θεού πριν είναι αργά!!!
Αλήθεια, τι με θέλετε να κάνω μαζί σας;;;

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Να σας την κάνω τέκνα του Εωσφόρου!!!
Σας συμβουλεύω όμως να επανέλθετε στο δρόμο του Θεού πριν είναι αργά!!!
Αλήθεια, τι με θέλετε να κάνω μαζί σας;;;

Χμ λεμε αν θελεις εκει που παιζουμε οι τρεις μας να εχουμε κι εσενα να μας εξομολογης ταυτοχρονα στο παιχνιδι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Σ' αυτήν την στάση εξομολογούσε ο Πατήρ Αντώνιος το διάκονο καθ' εκάστην μέχρι που τους συνέλαβε επ΄αυτοφόρω ο Ηγούμενος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετα σου λενε οτι φταιει ο φονιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω θα εβαζα και τον Ηγουμενο στο παιχνιδι Πατερ μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
πατερ μου τι θα κανουμε;θα ειναι δυσκολος ο εξορκισμος,ευα μας εχεις κανει ανω κατω!!!και καλα εγω αλλα ο πατερ τι φταιει;

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
πατερ μου τι θα κανουμε;θα ειναι δυσκολος ο εξορκισμος,ευα μας εχεις κανει ανω κατω!!!και καλα εγω αλλα ο πατερ τι φταιει;

Ο Πατερ δεν φταιει αγαπητε μου λαγε ..... απλα τον θελω για της πολλες αμαρτιες μου να με εξομολογη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο πατερ είναι εδώ για να εμποδίσει τας αμαρτωλάς κορασίδας από το να ολισθαίνουν όλο και πιο πολύ εις το βουρκον της αμαρτίας!!!!
Ομολόγησε τεκνο μου Εύα όλες τις στάσεις, εννοώ τις αμαρτίες, που έχεις κάνει με τον αμφιανωμαλιάρη, και θα εξαγνισθεί η ψυχή σου, ειδάλλως θα εξοβελισθείς εις το έρεβος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom