Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η αριστερη  Πατερ μου  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τι λες θα με βαλης στον ισιο δρομο :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Θα σε βάλω τέκνο μου!!! Σου αξίζει. Άκουσε λοιπόν προσεκτικά. Αύριο θα ξυπνήσεις νωρις, γυρω στις δεκα, θα ντυθείς όσο πιο
ελκυστικά, αλλά όχι προκλητικά, γίνεται και θα μεταβεις εις την οδό Χέυδεν 12 (κοντά στην Αγκύρας) στην πλατεία Βικτωρίας. Θα κτυπήσεις το κουδούνι κάποιας εταιρείας που έχει τα γραφεία της στον πρώτο όροφο και θα ζητήσεις να δεις τον ιδιοκτήτη ο οποίος έχει το όνομα αυτού που παρέσυρες στην αμαρτία ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Έχει σπουδάσει πληροφορική, είναι νεότερος από μένα, και πολύφερνος γαμπρός (ακίνητο στην Πατησίων)!!
Τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σένα. Good luck, όπως λένε οι φιλοι μας οι εγγλέζοι.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Θα σε βάλω τέκνο μου!!! Σου αξίζει. Άκουσε λοιπόν προσεκτικά. Αύριο θα ξυπνήσεις νωρις, γυρω στις δεκα, θα ντυθείς όσο πιο
ελκυστικά, αλλά όχι προκλητικά, γίνεται και θα μεταβεις εις την οδό Χέυδεν 12 (κοντά στην Αγκύρας) στην πλατεία Βικτωρίας. Θα κτυπήσεις το κουδούνι κάποιας εταιρείας που έχει τα γραφεία της στον πρώτο όροφο και θα ζητήσεις να δεις τον ιδιοκτήτη ο οποίος έχει το όνομα αυτού που παρέσυρες στην αμαρτία ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Έχει σπουδάσει πληροφορική, είναι νεότερος από μένα, και πολύφερνος γαμπρός (ακίνητο στην Πατησίων)!!
Τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σένα. Good luck, όπως λένε οι φιλοι μας οι εγγλέζοι.

Αχ Πατερ μου δυστυχως εργαζομαι αυριο το πρωι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Αλλη μερα??????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Όποτε σε βολεύει αμαρτωλή Εύα!!!!
Μηπως θέλεις να σου στείλλω σε pm το τηλέφωνο της εταιρείας του;
Γιατί διστάζεις τέκνο μου; Εσύ δεν μου ζήτησες να σε βάλω στον ίσιο δρόμο; :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Ή μήπως εννοούσες κατι άλλο, τέκνο του Εωσφόρου;;; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δι ευχών των αγίων πατέρων ημών, αμήν και πότε :priest: :priest: :priest: :priest:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Όποτε σε βολεύει αμαρτωλή Εύα!!!!
Μηπως θέλεις να σου στείλλω σε pm το τηλέφωνο της εταιρείας του;
Γιατί διστάζεις τέκνο μου; Εσύ δεν μου ζήτησες να σε βάλω στον ίσιο δρόμο; :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Ή μήπως εννοούσες κατι άλλο, τέκνο του Εωσφόρου;;; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δι ευχών των αγίων πατέρων ημών, αμήν και πότε :priest: :priest: :priest: :priest:

Εννοειται οτι θα μου στειλεις το τηλεφωνο σε π.μ ........ΑΑΑ να σου πω να παω με στολη κουνελακι Πατερ μου ???????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εννοειται οτι θα μου στειλεις το τηλεφωνο σε π.μ ........ΑΑΑ να σου πω να παω με στολη κουνελακι Πατερ μου ???????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγώ θα πρότεινα τη στολή νοσοκόμας, τη βρίσκω πολύ ερεθιστική ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εσύ ποιά ενδυμασία νομίζεις οτι ταιριάζει για την περίσταση;
After all, it's your choice, όπως λένε οι φίλοι μας οι εγγλέζοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πότε θέλεις να σου στείλλω τηλ. και όνομα εταιρείας;

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εγώ θα πρότεινα τη στολή νοσοκόμας, τη βρίσκω πολύ ερεθιστική ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εσύ ποιά ενδυμασία νομίζεις οτι ταιριάζει για την περίσταση;
After all, it's your choice, όπως λένε οι φίλοι μας οι εγγλέζοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πότε θέλεις να σου στείλλω τηλ. και όνομα εταιρείας;

Οποτε θες Πατερ μου  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Αρκει να ειναι αμαρτωλος κι ο φιλος σου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αμαρτίας ουκ γαρ εστι τέλος ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μη ξεχνάς οτι βρέθηκε τελικά το γονιδιωμα της απιστίας. Με άλλα λόγια, ολοι τόχουμε στο DNA μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αμαρτίας ουκ γαρ εστι τέλος ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μη ξεχνάς οτι βρέθηκε τελικά το γονιδιωμα της απιστίας. Με άλλα λόγια, ολοι τόχουμε στο DNA μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρεθηκε η ακομα το ψαχνουν????????????????????????

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το βρήκαν πριν από λίγες μέρες. Άρα υπάρχει δικαιολογία για όλους και όλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ θά 'λεγα καλό. Γιατί διαφορετικά δεν θα είχα άπιστες και αμαρτωλές για να εξομολογήσω!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom