Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ανασκελα στο τραπεζι Πατερ μου εγω,,, να με παιρνεις αγρια και να μου βαρας τα κολομερια με τσοκαρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα αυτό κόρη μου γίνεται κάθε βράδυ πριν τον εσπερινό στη μονή Πετράκη, αλλά εμεις το ονομάζουμε αλλιώς:
Εξαγνισμό των ψυχών :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Μα αυτό κόρη μου γίνεται κάθε βράδυ πριν τον εσπερινό στη μονή Πετράκη, αλλά εμεις το ονομάζουμε αλλιώς:
Εξαγνισμό των ψυχών :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ευααααααααααα  θελω να σου κανω  Εξαγνισμό των ψυχών
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
ευααααααααααα  θελω να σου κανω  Εξαγνισμό των ψυχών
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Καλο μου ακουγεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και οι δυο ταυτοχρονα εννοεις??????? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Αμα  συμφωνει κι ο Πατερ εγω δεν εχω προβλημα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
προσθεσες τραπεζι στο μαγαζι ? ( χαχαχαχα)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Συνημμένα

• marianna___eva22.JPG
    marianna___eva22.JPG
    12 KB · Εμφανίσεις: 18

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Χμ κατι υπαρχει ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

χμχμχμχ    αυτο το ξερω καλα , νομιζα οτι θα εχεις καποιο καινουργιο !!!!!!!!  αλλα δεν με χαλαει , ετσι και αλλιος εσυ μετρας ποιο πολυ απο ολα  . . . .

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μια χαρα ειναι Πατερ μου τι λες????????
Θα με αποπλανησετε σκληρα και βαναυσα??????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορώ να κάνω αλλιώς τέκνο μου άμα εξ αυτού εξαρτάται η σωτηρία της ψυχής σου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η άλλη τρισκατάρατη εις την φωτογραφία γιατί έχει τα υπέροχα οπίσθιά της στραμμένα προς ημάς;
Φοβείται μήπως την οργήν του Κυρίου; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μπορώ να κάνω αλλιώς τέκνο μου άμα εξ αυτού εξαρτάται η σωτηρία της ψυχής σου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η άλλη τρισκατάρατη εις την φωτογραφία γιατί έχει τα υπέροχα οπίσθιά της στραμμένα προς ημάς;
Φοβείται μήπως την οργήν του Κυρίου; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Οχι Πατερ μου απλα δεν μας βολευε αλλη σταση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα μας τιμωρησεις γι αυτο Πατερ μου ??????????????????????????? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• kablaaaaa.JPG
    kablaaaaa.JPG
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 23

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Ευα μονο πρωινα δουλευεις πλεον ; Μας κατακαυλωσες παλι !!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Δηλαδη εισαι στο μαγαζι τωρα ;;;;;;;;;;;;

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ήμαρτον Κύριε και φύλαξον από τις κόρες του Σατανά τον δούλο σου Γεώργιο!!!!
Ο πανσοφος δημιουργός θα σας στείλλει στο πυρ το εξώτερο. Μετανοείστε και παρθείτε πριν είναι αργά!!
Ποια τιμωρία προτιμάτε ξετσίπωτες, το ξερίζωμα των μαλλιών ή των νυχιών; Ή μήπως είναι λίγο για σας και θα προτιμούσατε το μαρτύριο
με το νερό;

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ήμαρτον Κύριε και φύλαξον από τις κόρες του Σατανά τον δούλο σου Γεώργιο!!!!
Ο πανσοφος δημιουργός θα σας στείλλει στο πυρ το εξώτερο. Μετανοείστε και παρθείτε πριν είναι αργά!!
Ποια τιμωρία προτιμάτε ξετσίπωτες, το ξερίζωμα των μαλλιών ή των νυχιών; Ή μήπως είναι λίγο για σας και θα προτιμούσατε το μαρτύριο
με το νερό;

Με κατι ποιο υγρο παχυρευστο και καυτο????????????????????????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom