Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εύα απολωλός πρόβατο, χρηστός=χρήσιμος, άρα εννοείς
χριστός=μεσσίας, δηλαδή σωτήρας των ψυχών ημών, αμήν Κύριε ελέησον :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλησπερα Πατερ μου :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Καλα εισαι ????????????????????????????????????????

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα ευειδεστάτη Εύα!! Καλά είμαι. Εσύ?
Κοινώνησες των αχράντων μυστηρίων χθες πρωί για να έχεις τη συγχώρεση του Κυρίου
ή κυλιώσουν πάλι μέσα στο βούρκο της αμαρτίας?  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα ευειδεστάτη Εύα!! Καλά είμαι. Εσύ?
Κοινώνησες των αχράντων μυστηρίων χθες πρωί για να έχεις τη συγχώρεση του Κυρίου
ή κυλιώσουν πάλι μέσα στο βούρκο της αμαρτίας?  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Ναι Πατερ μου Κυλιωμουν ολο το Σ.Κ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και το ομολογείς αμαρτωλή ενώπιον Θεού και διαδικτύου;;;;
Δεν έκανες ούτε ένα μικρό διαλειμμα για να πιεις μια κοκα-κόλα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Και το ομολογείς αμαρτωλή ενώπιον Θεού και διαδικτύου;;;;
Δεν έκανες ούτε ένα μικρό διαλειμμα για να πιεις μια κοκα-κόλα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ομολογω Πατερ μου οτι το παρακανα :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Η κοκα-κολα κανει κυτταριτιδα ενω το Σεξ Οχι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ Πατερ Μου Τι Εκανες το Σ.Κ??????????

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ τεκνο μου παρέμεινα, λόγω τιμωρίας, έγκλειστος στη Μονή Πετράκη.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Διαφορετικά θα εξομολογούσα και κοινωνούσα αμαρτωλές κορασίδες ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εμπαίζεις τέκνο μου έναν κληρικό ο οποίος τιμωρήθηκε επί επέδειξε υπερ το δέον ζήλο προσπαθώντας να εξαγνίσει ένα απολωλός πρόβατο κατ' ιδίαν;;; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Για την αυθάδειά σου, δέκα μετάνοιες πάραυτα !!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εμπαίζεις τέκνο μου έναν κληρικό ο οποίος τιμωρήθηκε επί επέδειξε υπερ το δέον ζήλο προσπαθώντας να εξαγνίσει ένα απολωλός πρόβατο κατ' ιδίαν;;; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Για την αυθάδειά σου, δέκα μετάνοιες πάραυτα !!!!

Γονυπετης  Πατερ μου Ανασκελα η Πισωκολιτα ????????:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Προσπαθείς να με κολάσεις τέκνο μου;;;
Η τελευταία στάση ακούγεται, εαν και δεν ενθυμούμαι να την έχω δοκιμάσει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, πολύ ενδιαφέρουσα!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Προσπαθείς να με κολάσεις τέκνο μου;;;
Η τελευταία στάση ακούγεται, εαν και δεν ενθυμούμαι να την έχω δοκιμάσει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, πολύ ενδιαφέρουσα!!!!

Οχι Πατερ μου απλα θελω να μαθω αυτο που λενε πισω μου σε εχω Σατανα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλα σε θελω και λιγο Αγριο  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα τέκνο μου ή τον ίδιο το Σατανά, με έχεις μπερδεψει!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Κύριε ελέησον τη δούλη σου, Εύα, την εν πολλές στάσεις δοκιμάσασα γυνή  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εφόσον αυτό επιθυμείς αμαρτωλό τέκνο Εύα, θα βαλω τα δυνατά μου για να ελαφρύνω τη βεβαρημένη με πολλές αμαρτίες ψυχή σου
παντοτρόπως  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)!!!
Ειδομεν το φως το αληθινόν είτε με πισοκολητό είτε με αποστολικό  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
καλισπερα , απο εναν παλιο φιλο . .     :dancing:  :dancing:  :dancing:

πατερ εισαι φοβερος  :headbang:  , δεν χορτενω να σε διαβαζω , συνεχισαι    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ   sorry , που διαικοψα    :)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εφόσον αυτό επιθυμείς αμαρτωλό τέκνο Εύα, θα βαλω τα δυνατά μου για να ελαφρύνω τη βεβαρημένη με πολλές αμαρτίες ψυχή σου
παντοτρόπως  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)!!!
Ειδομεν το φως το αληθινόν είτε με πισοκολητό είτε με αποστολικό  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Και με τραπεζοτσοκαρατο Πατερ μου ..... εκει θα τα δεις Ολα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τι είναι το τραπεζοτσοκαρατο, αγχινοη  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: Ευα;
Μήπως με εμπαίζεις μισθαρνο οργανο του Εωσφόρου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τι είναι το τραπεζοτσοκαρατο, αγχινοη  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: Ευα;
Μήπως με εμπαίζεις μισθαρνο οργανο του Εωσφόρου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ανασκελα στο τραπεζι Πατερ μου εγω,,, να με παιρνεις αγρια και να μου βαρας τα κολομερια με τσοκαρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
.........  K Ο Υ Κ Λ Α Ρ Α      .............

Θεα μου εσυ και ομορφια του θρεντ !!! Καλησπερα και καλο χειμωνα Μωρο μου !!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
.........   K Ο Υ Κ Λ Α Ρ Α      .............

Θεα μου εσυ και ομορφια του θρεντ !!! Καλησπερα και καλο χειμωνα Μωρο μου !!!

Καλησπερα κουκλα μου και καλο χειμωνα και σε εσενα ........
Ελπιζω να περασες καλα το καλοκαιρι σου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom