lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ωχ παναγια μου!!!!
να σου πω δε το κανουμε για σημερα αντι για αυριο?ποιος αντεχει ως τοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?παρε τηλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
Δεν αισχύνεσαι που επικαλεισε την Παναγία!!!ωχ παναγια μου!!!!
προτιμω αυριο για να μην μας κοψει η παρασκευη!ενο αυριο δε θα μας κοψει κανεις για να παμε για δουλεια το σαββατο!οποτε αυριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΛες????????????????
καλησπέρα ευάκιιι μονη εισαι στην δουλειά?
ευα γιορταζεις σημερα;
μια σκετη καλησπερα τοτε.πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που τραβηξες στα μερη μαςΟχι μαναρι μου ....... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
τις εκανα!!!!μου ξεφυγε πατερ!!!μιλαμε για 2 μετρα θηριο,ευγε ευα!!!!Δεν αισχύνεσαι που επικαλεισε την Παναγία!!!
Δέκα μετάνοιες πάραυτα, αμαρτωλέ Λαγέ
μια σκετη καλησπερα τοτε.πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που τραβηξες στα μερη μας
Όχι θηρίο της κολάσεως η Εύα!! Ένα απολωλός πρόβατο του Θεού είναι, που ταλανίζει τους ιερωμένους, και όχι μόνο, με τα κάλλη της, η ξεδιάντροπη.τις εκανα!!!!μου ξεφυγε πατερ!!!μιλαμε για 2 μετρα θηριο,ευγε ευα!!!!
Όχι θηρίο της κολάσεως η Εύα!! Ένα απολωλός πρόβατο του Θεού είναι, που ταλανίζει τους ιερωμένους, και όχι μόνο, με τα κάλλη της, η ξεδιάντροπη.
Κάποια μέρα θα πέσει φωτιά και θα την τσουρουφλίσει, αν δεν έχει μετανοήσει!!!
Όλες οι αμαρτωλές τα ίδια λένε, αλλά όταν έρθει η μερα της κρίσης των ψυχών, θα παρακαλούν γονυπετείς τη συγχώρεση από τον Ύψιστο και την άφεση των αμαρτιών τους
Αμαρτωλό πρόβατο Εύα, βάλε κι άλλες φωτογραφίες, είναι εντολή του Αγίου Πνεύματος!!!!!
Τολμας να παραβαίνεις την εντολή του Αγίου Πνεύματος και ταυτόχρονα να εμπαίζεις ένα θεόπνευστο και άσπιλο ;) ;) ;) ;) ;) κληρικό ;
Μετανόησε αμαρτωλή πριν σε εξομολογήσω αυτοπροσώπως!!!!