lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
ωχ παναγια μου!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να σου πω δε το κανουμε για σημερα αντι για αυριο?ποιος αντεχει ως τοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?παρε τηλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
Δεν αισχύνεσαι που επικαλεισε την Παναγία!!!ωχ παναγια μου!!!!
προτιμω αυριο για να μην μας κοψει η παρασκευη!ενο αυριο δε θα μας κοψει κανεις για να παμε για δουλεια το σαββατο!οποτε αυριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΛες????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπέρα ευάκιιι μονη εισαι στην δουλειά?
ευα γιορταζεις σημερα;
μια σκετη καλησπερα τοτε.πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που τραβηξες στα μερη μαςΟχι μαναρι μου ....... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
τις εκανα!!!!μου ξεφυγε πατερ!!!μιλαμε για 2 μετρα θηριο,ευγε ευα!!!!Δεν αισχύνεσαι που επικαλεισε την Παναγία!!!
Δέκα μετάνοιες πάραυτα, αμαρτωλέ Λαγέ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μια σκετη καλησπερα τοτε.πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που τραβηξες στα μερη μας
Όχι θηρίο της κολάσεως η Εύα!! Ένα απολωλός πρόβατο του Θεού είναι, που ταλανίζει τους ιερωμένους, και όχι μόνο, με τα κάλλη της, η ξεδιάντροπη.τις εκανα!!!!μου ξεφυγε πατερ!!!μιλαμε για 2 μετρα θηριο,ευγε ευα!!!!
Όχι θηρίο της κολάσεως η Εύα!! Ένα απολωλός πρόβατο του Θεού είναι, που ταλανίζει τους ιερωμένους, και όχι μόνο, με τα κάλλη της, η ξεδιάντροπη.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάποια μέρα θα πέσει φωτιά και θα την τσουρουφλίσει, αν δεν έχει μετανοήσει!!!
Όλες οι αμαρτωλές τα ίδια λένε, αλλά όταν έρθει η μερα της κρίσης των ψυχών, θα παρακαλούν γονυπετείς τη συγχώρεση από τον Ύψιστο και την άφεση των αμαρτιών τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αμαρτωλό πρόβατο Εύα, βάλε κι άλλες φωτογραφίες, είναι εντολή του Αγίου Πνεύματος!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τολμας να παραβαίνεις την εντολή του Αγίου Πνεύματος και ταυτόχρονα να εμπαίζεις ένα θεόπνευστο και άσπιλο ;) ;) ;) ;) ;) κληρικό ;
Μετανόησε αμαρτωλή πριν σε εξομολογήσω αυτοπροσώπως!!!!