Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η ακολασία, τεκνο μου, αντιμετωπίζεται με την παρουσία ενός ρασοφόρου που θα κάνει το παν  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)για να σας επαναφέρει στο δρόμο του Κυρίου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μετανόησε αμαρτωλή πριν ο Διάβολος καταλάβει τη ψυχή σου!!!!

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ντρέπεσαι καθόλου μα καθόλου κόρη του Εωσφόρου που προσπαθείς να παρασύρεις στην ακολασία έναν ιερωμένο;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(Πες τον τόπο και την ώρα, και θα είμαι εκεί για να σας εξομολογήσω ;) ;) ;) ;) ;) ;) βεβαιως, βεβαίως)
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ πατερ τα ρασα σου λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:απιστεφτος ο πατερ!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Η ακολασία, τεκνο μου, αντιμετωπίζεται με την παρουσία ενός ρασοφόρου που θα κάνει το παν  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)για να σας επαναφέρει στο δρόμο του Κυρίου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μετανόησε αμαρτωλή πριν ο Διάβολος καταλάβει τη ψυχή σου!!!!

Γονατιστη Πατερ μου ??????????????????????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
περιπου πατερακο μου  :bigdick:
[/quote

Μωρο μου  αυτο θα μας το κανης την Παρασκευη οταν θα ειμαστε γονατιστες εγω με την Ελσα στο κρεβατη τι λες?????????

Πατερ δεν νομιζω να εχεις αντιρηση :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
[/quote

Μωρο μου  αυτο θα μας το κανης την Παρασκευη οταν θα ειμαστε γονατιστες εγω με την Ελσα στο κρεβατη τι λες?????????

Πατερ δεν νομιζω να εχεις αντιρηση :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ποιά είναι η Έλσα τεκνο μου;;;
Και βέβαια έχω αντίρρηση. Δεν μπορώ να συνάδω στην τέλεση αμαρτωλών πράξεων, παρά μονο να συμμετέχω!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ποιά είναι η Έλσα τεκνο μου;;;
Και βέβαια έχω αντίρρηση. Δεν μπορώ να συνάδω στην τέλεση αμαρτωλών πράξεων, παρά μονο να συμμετέχω!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Α Πατερ μου η Ελσα ειναι μια πολυ καλη  φιλη που ειναι 1.75 63 κιλα 3ιαρι στητο στηθος
Μακρη ξανθο μαλη και καταγαλανα ματακια αλλα στο κρεβατη ειναι σκυλα σαν εμενα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Α Πατερ μου η Ελσα ειναι μια πολυ καλη  φιλη που ειναι 1.75 63 κιλα 3ιαρι στητο στηθος
Μακρη ξανθο μαλη και καταγαλανα ματακια αλλα στο κρεβατη ειναι σκυλα σαν εμενα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ενδιαφέρουσα περίπτωση ακούγεται!!!
Πρέπει να μου τη φέρεις στο ναό του Αγίου Νικολάου,μεγάλη η χάρη του, την πρωία της Κυριακής, για να την εξομολογήσω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θελω να γυρισω πισω στο σαββατο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!ΓΙΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?ε μωρακι?περιμενω μερα να μας πεις για να γινει οτι εγινε το σαββατο!(η ελσα λεει δεν περναει ι εβδομαδα με τιποτα!)ξερεις εσυ  ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
θελω να γυρισω πισω στο σαββατο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!ΓΙΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?ε μωρακι?περιμενω μερα να μας πεις για να γινει οτι εγινε το σαββατο!(η ελσα λεει δεν περναει ι εβδομαδα με τιποτα!)ξερεις εσυ  ;)

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Κι εγω μωρο μου θελω να μας ξανα παρεις και της δυο μαζι ετσι οπως μα πηρες αγρια

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Axxx θεε μου τι τραβαμε.....

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ππππππππσσσσσσσστττττττττ εσυ εισαι η Ευα η Ξακουστη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom