evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
και να τους δωσεις και την ευχη σου φυσικα
Παντα με την ευχη του Πατερ αγαπητε μου Λαγουδακι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
και να τους δωσεις και την ευχη σου φυσικα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ πατερ τα ρασα σου λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε απιστεφτος ο πατερ!Δεν ντρέπεσαι καθόλου μα καθόλου κόρη του Εωσφόρου που προσπαθείς να παρασύρεις στην ακολασία έναν ιερωμένο;;;
(Πες τον τόπο και την ώρα, και θα είμαι εκεί για να σας εξομολογήσω ;) ;) ;) ;) ;) ;) βεβαιως, βεβαίως)
Η ακολασία, τεκνο μου, αντιμετωπίζεται με την παρουσία ενός ρασοφόρου που θα κάνει το παν ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)για να σας επαναφέρει στο δρόμο του Κυρίου
Μετανόησε αμαρτωλή πριν ο Διάβολος καταλάβει τη ψυχή σου!!!!
ετσι μπραβο αμαρτωλη κορασιδαΠαντα με την ευχη του Πατερ αγαπητε μου Λαγουδακι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
περιπου πατερακο μουBisex όπως άμφια ή κάποια ακατανόμαστη λέξη ????????
Γονατιστή για μια ολόκληρη ώρα, κόρη του Εωσφόρου!!!!!!Γονατιστη Πατερ μου ???????????????????????
Δηλαδή, κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης πρέπει να φοράω τσίγκινο εσώρουχο????????περιπου πατερακο μου
περιπου πατερακο μου
περιπου πατερακο μου
[/quote
Μωρο μου αυτο θα μας το κανης την Παρασκευη οταν θα ειμαστε γονατιστες εγω με την Ελσα στο κρεβατη τι λες?????????
Πατερ δεν νομιζω να εχεις αντιρηση
αρκει να εχει τρυπουλες!Δηλαδή, κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης πρέπει να φοράω τσίγκινο εσώρουχο????????
περιπου πατερακο μου
[/quote
Μωρο μου αυτο θα μας το κανης την Παρασκευη οταν θα ειμαστε γονατιστες εγω με την Ελσα στο κρεβατη τι λες?????????
Ποιά είναι η Έλσα τεκνο μου;;;
Και βέβαια έχω αντίρρηση. Δεν μπορώ να συνάδω στην τέλεση αμαρτωλών πράξεων, παρά μονο να συμμετέχω!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
περιπου πατερακο μου
[/quote
Ποιά είναι η Έλσα τεκνο μου;;;
Και βέβαια έχω αντίρρηση. Δεν μπορώ να συνάδω στην τέλεση αμαρτωλών πράξεων, παρά μονο να συμμετέχω!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Α Πατερ μου η Ελσα ειναι μια πολυ καλη φιλη που ειναι 1.75 63 κιλα 3ιαρι στητο στηθος
Μακρη ξανθο μαλη και καταγαλανα ματακια αλλα στο κρεβατη ειναι σκυλα σαν εμενα
Α Πατερ μου η Ελσα ειναι μια πολυ καλη φιλη που ειναι 1.75 63 κιλα 3ιαρι στητο στηθος
Μακρη ξανθο μαλη και καταγαλανα ματακια αλλα στο κρεβατη ειναι σκυλα σαν εμενα
θελω να γυρισω πισω στο σαββατο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!ΓΙΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?ε μωρακι?περιμενω μερα να μας πεις για να γινει οτι εγινε το σαββατο!(η ελσα λεει δεν περναει ι εβδομαδα με τιποτα!)ξερεις εσυ ;)
θελω να γυρισω πισω στο σαββατο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!ΓΙΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?ε μωρακι?περιμενω μερα να μας πεις για να γινει οτι εγινε το σαββατο!(η ελσα λεει δεν περναει ι εβδομαδα με τιποτα!)ξερεις εσυ ;)