evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
και να τους δωσεις και την ευχη σου φυσικα
Παντα με την ευχη του Πατερ αγαπητε μου Λαγουδακι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
και να τους δωσεις και την ευχη σου φυσικα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ πατερ τα ρασα σου λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΔεν ντρέπεσαι καθόλου μα καθόλου κόρη του Εωσφόρου που προσπαθείς να παρασύρεις στην ακολασία έναν ιερωμένο;;;![]()
![]()
![]()
(Πες τον τόπο και την ώρα, και θα είμαι εκεί για να σας εξομολογήσω ;) ;) ;) ;) ;) ;) βεβαιως, βεβαίως)
Η ακολασία, τεκνο μου, αντιμετωπίζεται με την παρουσία ενός ρασοφόρου που θα κάνει το παν ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)για να σας επαναφέρει στο δρόμο του Κυρίου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετανόησε αμαρτωλή πριν ο Διάβολος καταλάβει τη ψυχή σου!!!!
ετσι μπραβο αμαρτωλη κορασιδαΠαντα με την ευχη του Πατερ αγαπητε μου Λαγουδακι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
περιπου πατερακο μουBisex όπως άμφια![]()
![]()
![]()
![]()
ή κάποια ακατανόμαστη λέξη ????????
Γονατιστή για μια ολόκληρη ώρα, κόρη του Εωσφόρου!!!!!!Γονατιστη Πατερ μου ???????????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή, κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης πρέπει να φοράω τσίγκινο εσώρουχο????????περιπου πατερακο μου![]()
περιπου πατερακο μου![]()
περιπου πατερακο μου
[/quote
Μωρο μου αυτο θα μας το κανης την Παρασκευη οταν θα ειμαστε γονατιστες εγω με την Ελσα στο κρεβατη τι λες?????????
Πατερ δεν νομιζω να εχεις αντιρηση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρκει να εχει τρυπουλες!Δηλαδή, κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης πρέπει να φοράω τσίγκινο εσώρουχο????????
περιπου πατερακο μου
[/quote
Μωρο μου αυτο θα μας το κανης την Παρασκευη οταν θα ειμαστε γονατιστες εγω με την Ελσα στο κρεβατη τι λες?????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιά είναι η Έλσα τεκνο μου;;;
Και βέβαια έχω αντίρρηση. Δεν μπορώ να συνάδω στην τέλεση αμαρτωλών πράξεων, παρά μονο να συμμετέχω!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
περιπου πατερακο μου
[/quote
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιά είναι η Έλσα τεκνο μου;;;
Και βέβαια έχω αντίρρηση. Δεν μπορώ να συνάδω στην τέλεση αμαρτωλών πράξεων, παρά μονο να συμμετέχω!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Α Πατερ μου η Ελσα ειναι μια πολυ καλη φιλη που ειναι 1.75 63 κιλα 3ιαρι στητο στηθος
Μακρη ξανθο μαλη και καταγαλανα ματακια αλλα στο κρεβατη ειναι σκυλα σαν εμενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α Πατερ μου η Ελσα ειναι μια πολυ καλη φιλη που ειναι 1.75 63 κιλα 3ιαρι στητο στηθος
Μακρη ξανθο μαλη και καταγαλανα ματακια αλλα στο κρεβατη ειναι σκυλα σαν εμενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να γυρισω πισω στο σαββατο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!ΓΙΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?ε μωρακι?περιμενω μερα να μας πεις για να γινει οτι εγινε το σαββατο!(η ελσα λεει δεν περναει ι εβδομαδα με τιποτα!)ξερεις εσυ ;)
θελω να γυρισω πισω στο σαββατο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!ΓΙΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?ε μωρακι?περιμενω μερα να μας πεις για να γινει οτι εγινε το σαββατο!(η ελσα λεει δεν περναει ι εβδομαδα με τιποτα!)ξερεις εσυ ;)