Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psedelic

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευάκι καλο μου ακομα στιν δουλεια είσαι????τι θα κανεις μετα??

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καληνύχτα αθεόφοβες!! Ο Κύριος να σας δίνει φώτηση και να συγχωρέσει τις ανομολόγητες  ;) ;) ;) ;) ;) ;) αμαρτίες σας!!

ioafootlover

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους .........ερώτηση η Άγκυρας που είναι? Δεν είμαι από Αθήνα ....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Ευακι τι θα γινη ;;; θα μου στειλης τηλ.

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα μισθαρνο όργανο του Εωσφόρου, εψιμυθιωμένη Εύα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλά Θεού θέλοντος!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Τις ευλογίες μου να έχεις, τέκνο μου Εύα, που παρέσυρες την ευεπίρεπη Μαρία-Άννα στην ακολασία. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλά Θεού θέλοντος!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Τις ευλογίες μου να έχεις, τέκνο μου Εύα, που παρέσυρες την ευεπίρεπη Μαρία-Άννα στην ακολασία. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ την παρεσυρα Πατερ τι να κανω???????????????????????????????????????????????????? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μετάνοιες και να εξομολογηθείς για τη σωστηρία της ψυχής σου, όπου ελλοχεύει ο Σατανάς για να σε παρασύρει σε μεγαλύτερες αμαρτίες!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αχ την παρεσυρα Πατερ τι να κανω???????????????????????????????????????????????????? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
σπερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες κουκλι μου μακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: ο ανεπροκοσ ειναι :toilet: χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

vassilo

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Eυάκι καλησπέρα ... υπάρχει καποιο τηλε.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μετάνοιες και να εξομολογηθείς για τη σωστηρία της ψυχής σου, όπου ελλοχεύει ο Σατανάς για να σε παρασύρει σε μεγαλύτερες αμαρτίες!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αχ Πατερ μου στην κολαση εχω παρασυρη και τον χρηστη bisex27 που λεω την Παρασκευη να κανουμε ενα Τριο εγω αυτος και η κοπελια του  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Θελεις να ερθεις κι εσυ για να μας εξομολογησεις :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ντρέπεσαι καθόλου μα καθόλου κόρη του Εωσφόρου που προσπαθείς να παρασύρεις στην ακολασία έναν ιερωμένο;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(Πες τον τόπο και την ώρα, και θα είμαι εκεί για να σας εξομολογήσω ;) ;) ;) ;) ;) ;) βεβαιως, βεβαίως)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
και να τους δωσεις και την ευχη σου φυσικα

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μα την ευχή μου θα την έχουν, πρώτη και καλύτερη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν ντρέπεσαι καθόλου μα καθόλου κόρη του Εωσφόρου που προσπαθείς να παρασύρεις στην ακολασία έναν ιερωμένο;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(Πες τον τόπο και την ώρα, και θα είμαι εκεί για να σας εξομολογήσω ;) ;) ;) ;) ;) ;) βεβαιως, βεβαίως)

Εισαι σιγουρος Πατερ μου ???????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Γιατη θα γινει της Ακολασιας ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom