You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pater_georgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καληνύχτα αθεόφοβες!! Ο Κύριος να σας δίνει φώτηση και να συγχωρέσει τις ανομολόγητες ;) ;) ;) ;) ;) ;) αμαρτίες σας!!
Eυάκι καλησπέρα...... Είσαι αυτό που φαινεται στις φωτο;;;;;;;Μια χαρα ειμαι Εσυ καλα ??????????
Ναι μωρακι μου στην δουλεια ειμαι ακομα για κανενα τεταρτακι ακομα
ioafootlover
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους .........ερώτηση η Άγκυρας που είναι? Δεν είμαι από Αθήνα ....
Καλημέρα σε όλους .........ερώτηση η Άγκυρας που είναι? Δεν είμαι από Αθήνα ....
Αχαρνών
pater_georgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα μισθαρνο όργανο του Εωσφόρου, εψιμυθιωμένη Εύα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλησπέρα μισθαρνο όργανο του Εωσφόρου, εψιμυθιωμένη Εύα
Καλησπερα Πατερ μου
Καλα εισαι ??????????????
pater_georgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλά Θεού θέλοντος!!!
Τις ευλογίες μου να έχεις, τέκνο μου Εύα, που παρέσυρες την ευεπίρεπη Μαρία-Άννα στην ακολασία.
Τις ευλογίες μου να έχεις, τέκνο μου Εύα, που παρέσυρες την ευεπίρεπη Μαρία-Άννα στην ακολασία.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλά Θεού θέλοντος!!!
Αχ την παρεσυρα Πατερ τι να κανω????????????????????????????????????????????????????
pater_georgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μετάνοιες και να εξομολογηθείς για τη σωστηρία της ψυχής σου, όπου ελλοχεύει ο Σατανάς για να σε παρασύρει σε μεγαλύτερες αμαρτίες!!!!
σπερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες κουκλι μου μακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα! ο ανεπροκοσ ειναι χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΑχ την παρεσυρα Πατερ τι να κανω????????????????????????????????????????????????????
george1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ευακι δεσ λιγο πμ....
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Μετάνοιες και να εξομολογηθείς για τη σωστηρία της ψυχής σου, όπου ελλοχεύει ο Σατανάς για να σε παρασύρει σε μεγαλύτερες αμαρτίες!!!!
Αχ Πατερ μου στην κολαση εχω παρασυρη και τον χρηστη bisex27 που λεω την Παρασκευη να κανουμε ενα Τριο εγω αυτος και η κοπελια του
Θελεις να ερθεις κι εσυ για να μας εξομολογησεις
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Eυάκι καλησπέρα ... υπάρχει καποιο τηλε.
[/quo
Πρεπει να στο πω δημοσιως
pater_georgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν ντρέπεσαι καθόλου μα καθόλου κόρη του Εωσφόρου που προσπαθείς να παρασύρεις στην ακολασία έναν ιερωμένο;;;
(Πες τον τόπο και την ώρα, και θα είμαι εκεί για να σας εξομολογήσω ;) ;) ;) ;) ;) ;) βεβαιως, βεβαίως)
(Πες τον τόπο και την ώρα, και θα είμαι εκεί για να σας εξομολογήσω ;) ;) ;) ;) ;) ;) βεβαιως, βεβαίως)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και να τους δωσεις και την ευχη σου φυσικα
pater_georgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μα την ευχή μου θα την έχουν, πρώτη και καλύτερη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Δεν ντρέπεσαι καθόλου μα καθόλου κόρη του Εωσφόρου που προσπαθείς να παρασύρεις στην ακολασία έναν ιερωμένο;;;
Εισαι σιγουρος Πατερ μου ???????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Γιατη θα γινει της Ακολασιας ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 11K