dv mesa ginonte sodoma kai gomoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaΤιμωρησε την Πατερ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
>
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
![Piss :piss: :piss:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/piss.gif)
![Piss :piss: :piss:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/piss.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
![Toilet :toilet: :toilet:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/toilet.gif)
dv mesa ginonte sodoma kai gomoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaΤιμωρησε την Πατερ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
>
![]()
Εγώ δεν τιμωρώ, απολωλός πρόβατο Μαρία-Άννα!!!
Απαλύνω τις ψυχές των αμαρτωλών με νηστεία και κατάνυξη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
dv mesa ginonte sodoma kai gomoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι αλλη νηστεια??????? Απαπαπαπαπαπα ρεγγα θα με κανετε την γυναικα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν κοριτσια τι θα γίνει???
Σε ευχαριστω μωρακι μου γεια τα καλα σου λογια νασε καλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αν και δεν συνηθιζω να πηγαινω σε "σπιτια", το αντιθετο μαλιστα, οταν κατεβηκα αθηνα περασα μια βολτα απο το αγκυρας.
εκει βρηκα την μαρριανα.
τωρα ο,τι και να πω θα ειναι λιγο, πραγματικα δυσκολα μπορεις να τη συγκρινω με παλιοτερες εμπειριες μου σε αντιστοιχους χωρους.το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι φοβερη σε αυτο που κανει, δεν σου δινει καμια στιγμη την εντυπωση οτι κανει αγγαρεια (ακομη και αν κανει).
πραγματικα αξιζει καποιος να την επισκεφτει
αν και δεν συνηθιζω να πηγαινω σε "σπιτια", το αντιθετο μαλιστα, οταν κατεβηκα αθηνα περασα μια βολτα απο το αγκυρας.
εκει βρηκα την μαρριανα.
τωρα ο,τι και να πω θα ειναι λιγο, πραγματικα δυσκολα μπορεις να τη συγκρινω με παλιοτερες εμπειριες μου σε αντιστοιχους χωρους.το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι φοβερη σε αυτο που κανει, δεν σου δινει καμια στιγμη την εντυπωση οτι κανει αγγαρεια (ακομη και αν κανει).
πραγματικα αξιζει καποιος να την επισκεφτει
Ευακι να φυγω η να σε περιμενω να παμε μαζι απαντησε μου γιατι μα εχει πνιξει η κλεισουρα
Ενταξει ευα λασκαρη μονο μην αργησειςΜαζι θα παμε Μαριαννα Βρεττου ντουβλη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν κανει τιποτα.Σε ευχαριστω μωρακι μου γεια τα καλα σου λογια νασε καλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ενταξει ευα λασκαρη μονο μην αργησεις
[/quot
Μαλιστα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενταξει ευα λασκαρη μονο μην αργησεις
[/quot
Μαλιστα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γενικα καλα περνατε εκει
Πατερ εχω μετανωεισει για τις πραξεις μου αυτες αλλα η αλλη κορη του σατανα μου τις θυμιζει καθε τοσο οταν κατεβαζει αυτες τις προστυχες φωτοΑίσχος, κατεβάστε αμέσως τις αναίσχυντες φωτογραφίες!!!
Θα πέσει φωτιά εξ ουρανού και θα σας ζεματίσει εξαμβλώματα του Σατανά![]()
![]()
![]()
![]()
(Συγχώρεσέ με Κύριε, ουκ γαρ οιδα τι ποιώ![]()
![]()
![]()
)
μην τον ακουτε, ου γαρ οιδε τι ποιει