Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Που εισαι Πατερ να δεις της αμαρτωλες κορασιδες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μαριαννα αστερι τι κανεις?εισαι υπεροχη .εχω ερθει 2 -3 φορες και με ανεβασες στα ουρανια.αν θυμασαι ο κωστας ο ψηλος(που να θυμασαι....

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Τι ώρα λές Μαριαννακι? στειλε pm αν θέλεις!!!

Επισκέπτης
μαριαννα αστερι τι κανεις?εισαι υπεροχη .εχω ερθει 2 -3 φορες και με ανεβασες στα ουρανια.αν θυμασαι ο κωστας ο ψηλος(που να θυμασαι....

Καλησπερα Κωστα,,τωρα θα ηταν υπερβολη να πω οτι σε θυμαμαι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
την αισθηση που ενιωσα δεν την εχω ζησει με καμια.το κακο ειναι επισης οτι εισαι ερωτευσιμη.δυστυχως για μενα δουλευεις πρωινα και δυστυχως δεν μπορω να κανω τον αρρωστο(τα αφεντικα πρεπει να ειναι παντα στο ποστο τους)εκτος αν υπαρχει και αλλος τροπος συναντησης.δεν ξερω εσυ οτι πεις?

Επισκέπτης
την αισθηση που ενιωσα δεν την εχω ζησει με καμια.το κακο ειναι επισης οτι εισαι ερωτευσιμη.δυστυχως για μενα δουλευεις πρωινα και δυστυχως δεν μπορω να κανω τον αρρωστο(τα αφεντικα πρεπει να ειναι παντα στο ποστο τους)εκτος αν υπαρχει και αλλος τροπος συναντησης.δεν ξερω εσυ οτι πεις?

Απογευματα δεν δουλευω... αλλα  μονο Σαββατο πρωι μπορουμε ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ζεσταίνομαι τέκνο μου. Τι μαθαίνω, αμαρτάνεις μετά τα μεσάνυχτα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ντροπή σου, μισθαρνο όργανο του Σατανά!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τουλάχιστον άξιζε τον κόπο, και εννοώ η νυχτερινή έξοδος ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ δεν τιμωρώ, απολωλός πρόβατο Μαρία-Άννα!!!
Απαλύνω τις ψυχές των αμαρτωλών με νηστεία και κατάνυξη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom