psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Eτσι απλα τα ειπες ολα φιλε, ακουσα την διαφημιση απο το ιντερνετ γιατι απαξιω γενικα να ακουω μπουεδελο σταθμους τυπου σκαι και κλαιν μαιν,και σκεφτηκα αυτο που μολις ειπες,ολο με το παπαδιλικι ασχολειται,στα παπαρια μου και οσων μπαινοβγαινει το καυλι πανω σε αντρικους κωλους,να βγει να κανει πουτανα και κολαση σε καποιους πολιτικους και βουλευταδες(τους ανυπαρκτους βασικα που ολο προνομια ειναι) που θελουνε ντοματες και γιαουρτια στη μαπαΞέρω βέβαια ότι θα πέσετε να με φάτε, αλλά το να κοροιδεύεις και να γελοιοποιείς τόσο πολύ τους παπάδες, τα Θεία κλπ, καταντάει αν μη τι άλλο γίνεται κουραστικό. Οκ, ούτε εγώ είμαι θρησκόληπτος, ούτε στην Εκκλησία πάω πέραν καμμιά φοράς της Ανάστασης, αλλά δεν μου αρέσει κάτι στο οποίο πολλοί Έλληνες μπορεί να πιστεύουν να γελοιοποιείται έτσι. Τόσες σελίδες και posts με την ίδια χαζομάρα..."Πάτερ μου, εξομολόγηση, τέκνον μου...κλπκλπ". Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να το παίξεις κάπως, χωρίς να προσβάλλεις. Και πιστέψτε με , δεν είμαι ούτε ο Κατακουζηνός ούτε ξαδελφος της Λουκά...
ΥΓ Για τον Πανουση ηθελα να γραψω αλλα το γαμησα στο ετσι το θρεντακι σας.
anyway κολλαει και δενει και με τα δικα σας
Καλη συνεχεια και σορρυ για το ασχετο