Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ξέρω βέβαια ότι θα πέσετε να με φάτε, αλλά το να κοροιδεύεις και να γελοιοποιείς τόσο πολύ τους παπάδες, τα Θεία κλπ, καταντάει αν μη τι άλλο γίνεται κουραστικό. Οκ, ούτε εγώ είμαι θρησκόληπτος, ούτε στην Εκκλησία πάω πέραν καμμιά φοράς της Ανάστασης, αλλά δεν μου αρέσει κάτι στο οποίο πολλοί Έλληνες μπορεί να πιστεύουν να γελοιοποιείται έτσι. Τόσες σελίδες και posts με την ίδια χαζομάρα..."Πάτερ μου, εξομολόγηση, τέκνον μου...κλπκλπ". Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να το παίξεις κάπως, χωρίς να προσβάλλεις. Και πιστέψτε με , δεν είμαι ούτε ο Κατακουζηνός ούτε ξαδελφος της Λουκά...
Eτσι απλα τα ειπες ολα φιλε, :thumbsup:ακουσα την διαφημιση απο το ιντερνετ γιατι απαξιω γενικα να ακουω μπουεδελο σταθμους τυπου σκαι και κλαιν μαιν,και σκεφτηκα αυτο που μολις ειπες,ολο με το παπαδιλικι ασχολειται,στα παπαρια μου και οσων μπαινοβγαινει το καυλι πανω σε αντρικους κωλους,να βγει να κανει πουτανα και κολαση σε καποιους πολιτικους και βουλευταδες(τους ανυπαρκτους βασικα που ολο προνομια ειναι) που θελουνε ντοματες και γιαουρτια στη μαπα

ΥΓ Για τον Πανουση ηθελα να γραψω αλλα το γαμησα στο ετσι το θρεντακι σας.
anyway κολλαει και δενει και με τα δικα σας

Καλη συνεχεια και σορρυ για το ασχετο :rockon: :rockon: :rockon:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις κανενα ματζουνι Πατερ για το ματι ??????? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:  

Ξεματιασεμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η σεπτή εκκλησία μας αποδεχεται το μάτιασμα, όπως και καθε τι αναχρονιστικό.
Ευαχαρίστως να σε ξεματιάσω, αλλά δεν ξέρω πως  ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ξέρω βέβαια ότι θα πέσετε να με φάτε, αλλά το να κοροιδεύεις και να γελοιοποιείς τόσο πολύ τους παπάδες, τα Θεία κλπ, καταντάει αν μη τι άλλο γίνεται κουραστικό. Οκ, ούτε εγώ είμαι θρησκόληπτος, ούτε στην Εκκλησία πάω πέραν καμμιά φοράς της Ανάστασης, αλλά δεν μου αρέσει κάτι στο οποίο πολλοί Έλληνες μπορεί να πιστεύουν να γελοιοποιείται έτσι. Τόσες σελίδες και posts με την ίδια χαζομάρα..."Πάτερ μου, εξομολόγηση, τέκνον μου...κλπκλπ". Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να το παίξεις κάπως, χωρίς να προσβάλλεις. Και πιστέψτε με , δεν είμαι ούτε ο Κατακουζηνός ούτε ξαδελφος της Λουκά...

Εχεις δικιο το παρακαναμε  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αμετανόητε και βλασφημε, μην υβρίζεις το απολωλός πρόβατο, Εύα!!!!
Τι σου ΄κανε η δύσμοιρη;

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχεις χιούμορ, αυτό είναι!! Απόκτησέ το, κανει καλό στην ψυχική υγεία :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αχ μωρε Ευακι....κριμα πολυ κριμα.....

Επισκέπτης
Καλα :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Εσυ μπεμπα που εισαι και δεν μου λεει ο αλλος??????????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Στο σπιτι ειμαι κοριτσακι μου αλλα βεβαια ετοιμαζομαι να παω εκει που πηγες και εσυ χθες μετα τις 12 μουλοχτα και δεν ειπες τιποτα .Με τις πηγες που εχω τα μαθαινω ολα και δεν ησουν και μονη ................. τι εγινε καλε εξελιξεις εξελιξεις. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
κοριτσια αυριο πιο ειναι το προγραμμα ???

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Στο σπιτι ειμαι κοριτσακι μου αλλα βεβαια ετοιμαζομαι να παω εκει που πηγες και εσυ χθες μετα τις 12 μουλοχτα και δεν ειπες τιποτα .Με τις πηγες που εχω τα μαθαινω ολα και δεν ησουν και μονη ................. τι εγινε καλε εξελιξεις εξελιξεις. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Ζαβολιαρα ολα τα μαθαινεις εσυ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Κοριο εβαλες???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι εμαθες????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Κι απο που τρελοκοριτσο?????????????????? ;) ;) ;)

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Που πήγε το Ευάκι χθές Μαριανούλα ??? Βάλτε και καμια φωτό σας να γουστάρουμε??? Ή μήπως θελετε να ερθω να σας βγάλω εγώ???

Επισκέπτης
Ζαβολιαρα ολα τα μαθαινεις εσυ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Κοριο εβαλες???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι εμαθες????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Κι απο που τρελοκοριτσο?????????????????? ;) ;) ;)
εμαθα για καποιο ντερεκι που σε συνοδευε επειτα στο εχω ξαναπει η πορτα ειναι φαν μου..........

Επισκέπτης
Που πήγε το Ευάκι χθές Μαριανούλα ??? Βάλτε και καμια φωτό σας να γουστάρουμε??? Ή μήπως θελετε να ερθω να σας βγάλω εγώ???

Αλητευε με εναν διμετρο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Και δεν ερχεσαι!!!!!!
Αλλα αυριο που θα ειμαι κι εγω εκει :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom