Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι σίγουρος οτι θα σ' άρεσε το γονυπετής.
Και βέβαια είναι αμάρτημα να ξεγυμνώνεσαι και να βάζεις πονηρές σκέψεις στο μυαλό
νεόκοπων κληρικών, οι οποίοι έχουν πάρει όρκο να αποφεύγουν την επαφή με γυναίκες  :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Είμαι σίγουρος οτι θα σ' άρεσε το γονυπετής.
Και βέβαια είναι αμάρτημα να ξεγυμνώνεσαι και να βάζεις πονηρές σκέψεις στο μυαλό
νεόκοπων κληρικών, οι οποίοι έχουν πάρει όρκο να αποφεύγουν την επαφή με γυναίκες  :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ Πατερ μου με βαζεις σε πειρασμο να παω με ρασοφορεμενους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αχ αλλα για το σκυλισιο αμαρτημα δεν μου ειπαις Πατερ σ αρεσει εσενα???? Γιατη εγω Τρελαινομε :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ποιό είναι το σκυλισιο αμάρτημα, τέκνο μου;
:headbang: :headbang:
Και τι υποννοείς;
Πάλι εμπαίζεις, αμαρτωλή, τους ταπεινούς δούλους του Δημιουργού;
Εις το πυρ το εξώτερο, τρισκατάρατε πειρασμέ  :boobies: :boobies: :boobies:!!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ποιό είναι το σκυλισιο αμάρτημα, τέκνο μου;
:headbang: :headbang:
Και τι υποννοείς;
Πάλι εμπαίζεις, αμαρτωλή, τους ταπεινούς δούλους του Δημιουργού;
Εις το πυρ το εξώτερο, τρισκατάρατε πειρασμέ  :boobies: :boobies: :boobies:!!!!!

Nα ειμαι οπως αυτη στο αβαταρ σου κι εσυ απο πισω να εργαζεσαι σαν σκυλος ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η με την γλωσσα σου η με την Που..α σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Αλλα δυνατα  :) :) :) :) :) :) :)

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Ευακι hallo!!ποτε θα σε δουμε θεσσαλονικη??Σε χορτασαν στην αθηνα.

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τέκνο μου, τέκνο μου, τι λόγια είναι αυτά;
Ο Διάβολος σ΄έχει κατακυριεύσει και καθοδηγεί τη σκέψη σου!!!!!
Δυνατά, δυνατά, μόνο δυνατά ;) ;) ;) ;) ;) ;)  

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τέκνο μου, τέκνο μου, τι λόγια είναι αυτά;
Ο Διάβολος σ΄έχει κατακυριεύσει και καθοδηγεί τη σκέψη σου!!!!!
Δυνατά, δυνατά, μόνο δυνατά ;) ;) ;) ;) ;) ;)  

Ax Πατερ πως με καταλαβενης  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ετσι Δυνατα λεω κι εγω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και που εισαι Πατερ μου καλο ειναι να κανης και εναν εξορκισμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Eυκι δεν μου απανταs για τη θεσσαλονικη

Gangsta

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ευακι...τσεκαρε pm αν θες...

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πρώτα ο εξορκισμός  ;) ;) ;) των εν πολλαις αμαρτιαις περιπεσουσών  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:γυναικών, αμαρτωλό τέκνο μου, και κατόπιν όλα τα άλλα έπονται (δηλαδή, μαστίγωμα για τον εξαγνισμό της ψυχής τους και αυταρχικό μέχρι θανάτου :grin: :grin: :grin:)  

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
θα ερθειs θεσσαλονικη??

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πρώτα ο εξορκισμός  ;) ;) ;) των εν πολλαις αμαρτιαις περιπεσουσών  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:γυναικών, αμαρτωλό τέκνο μου, και κατόπιν όλα τα άλλα έπονται (δηλαδή, μαστίγωμα για τον εξαγνισμό της ψυχής τους και αυταρχικό μέχρι θανάτου :grin: :grin: :grin:)  

Με κολαζεις  Πατερ μου  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Παρε το Ισο στο χερι και ελα να με
μαστιγωσεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ σε κολάζω αμαρτωλή ή εσύ εμένα;
Με το κνούτο του τάγματος των Ιησουιτών θα σε μαστιγώσω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Ρε μαναρι μου,εμειs ποτε θα γευτουμε αυτη την κορμαρα?Βλεπουμε τιs φωτο σου,διαβαζουμε τα καλυτερα.Ετσι να μεινουμε??Με το πουλι στο χερι?????

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Εγώ σε κολάζω αμαρτωλή ή εσύ εμένα;
Με το κνούτο του τάγματος των Ιησουιτών θα σε μαστιγώσω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να σε ρωτησω Πατερ μου γιατη κι εγω ολιγων ξανθια και με προσφατη βαφη στην ριζα το Ταγμα απο ποσους αποτελειτε  για να παρω και προφυλακτικα μαζι μου  :) :) :) :) :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Να σε ρωτησω Πατερ μου γιατη κι εγω ολιγων ξανθια και με προσφατη βαφη στην ριζα το Ταγμα απο ποσους αποτελειτε  για να παρω και προφυλακτικα μαζι μου  :) :) :) :) :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Απίίίίίστευτη ατάκα, είσαι θεριό ανήμερο!

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
ρε πατερ ωραιο αυτο που ειπε το ευακι.Αντε κ μαs τα εχειs κανει τουμπανο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom