Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Κι εγω μωρο μου θελω να μας ξανα παρεις και της δυο μαζι ετσι οπως μα πηρες αγρια

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
μονο αν πεξετε ξανα οπως τοτε και μου τα δωσετε στο στομα!και οχι να τα δωσει η μια στην αλλη στα δικα σασ στοματα!μονο ετσι!μεσαααααααααααααααα?κανονιστε να μασ ακουσει παλι η τρελη και να χτυπαει το πατωμα!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :crazy:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
μονο αν πεξετε ξανα οπως τοτε και μου τα δωσετε στο στομα!και οχι να τα δωσει η μια στην αλλη στα δικα σασ στοματα!μονο ετσι!μεσαααααααααααααααα?κανονιστε να μασ ακουσει παλι η τρελη και να χτυπαει το πατωμα!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :crazy:

Οποτε την Παρασκευη να της δωσουμε εισιτήρια  για το Μεγαρο Μουσικης :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σόδομα και Γόμορα!!!!
Χρειάζεστε και οι τρεις εξομολόγηση και νηστεία!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

οι ΠΙΣΩ αναρτησεις μια χαρα ειναι αλλα ειναι για ΓΕΡΑ κρατηματα γλυκε μουυυυυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ΕYA ανεβασε καμοια φοτο να σε δουμε απο κοντα προσωπο κ.λ.π ;)

panosrs

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα καυλιαρικο μωρο τι κανεις?

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ντροπή σου, απολωλός προβατο Εύα!!!!
Προκαλείς την οργή του Υψιστου;;;
Γνωρίζεις οτι η ψυχη σου θα βασανίζεται αιώνια εις την κόλαση; Αλλά τις Παρασκευές δεν θα έχεις πρόβλημα!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) (από γνωστό ανέκδοτο)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ντροπή σου, απολωλός προβατο Εύα!!!!
Προκαλείς την οργή του Υψιστου;;;
Γνωρίζεις οτι η ψυχη σου θα βασανίζεται αιώνια εις την κόλαση; Αλλά τις Παρασκευές δεν θα έχεις πρόβλημα!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) (από γνωστό ανέκδοτο)

Βασανισεμε Πατερ μου ............. :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξανα εδω!που εισαι μωρε τωρα που λυπει η θεουσα?αλλο πραγμα μωρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!η ελσα λεει μια και σημερα! :happy:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βασανισεμε Πατερ μου ............. :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Δεν βασανίζω τις αμαρτωλές, τέκνο μου!!!
Αντίθετα, τις εσωκλείω στη μονή Πετράκη για ένα σύντομο διάστημα και τις εξαγνίζω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ευλογητός ο Θεός, ειρήνη ημιν πασι :priest: :priest: :priest: :priest:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
ξανα εδω!που εισαι μωρε τωρα που λυπει η θεουσα?αλλο πραγμα μωρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!η ελσα λεει μια και σημερα! :happy:

Αυριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν βασανίζω τις αμαρτωλές, τέκνο μου!!!
Αντίθετα, τις εσωκλείω στη μονή Πετράκη για ένα σύντομο διάστημα και τις εξαγνίζω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ευλογητός ο Θεός, ειρήνη ημιν πασι :priest: :priest: :priest: :priest:

Εξαγνησεμε Πατερ μου  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• xalkidiki niaoy.JPG
    xalkidiki niaoy.JPG
    23,3 KB · Εμφανίσεις: 63

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φωτιά εξ ουρανού θα πέσει και θα σε κάψει!!!
(Τι κορμάρα είναι αυτή! Θεέ μου αμάρτησα, χίλιες μετάνοιες γονυπετής :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom