evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
ππππππππσσσσσσσστττττττττ εσυ εισαι η Ευα η Ξακουστη?
Νιαου
Οχι αυτη που εφαγε το μηλο ............
Αυτη που εφαγε τον Οφη ειμαι
Και ηταν και μεγαλος ο ατιμος
ππππππππσσσσσσσστττττττττ εσυ εισαι η Ευα η Ξακουστη?
μονο αν πεξετε ξανα οπως τοτε και μου τα δωσετε στο στομα!και οχι να τα δωσει η μια στην αλλη στα δικα σασ στοματα!μονο ετσι!μεσαααααααααααααααα?κανονιστε να μασ ακουσει παλι η τρελη και να χτυπαει το πατωμα!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κι εγω μωρο μου θελω να μας ξανα παρεις και της δυο μαζι ετσι οπως μα πηρες αγρια
καταλαβενω....οι ΠΙΣΩ αναρτησεις δουλευουν ρολοι?
Νιαου
Οχι αυτη που εφαγε το μηλο ............
Αυτη που εφαγε τον Οφη ειμαι
Και ηταν και μεγαλος ο ατιμος
μονο αν πεξετε ξανα οπως τοτε και μου τα δωσετε στο στομα!και οχι να τα δωσει η μια στην αλλη στα δικα σασ στοματα!μονο ετσι!μεσαααααααααααααααα?κανονιστε να μασ ακουσει παλι η τρελη και να χτυπαει το πατωμα!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μπα σε καμια αγριπνια πρεπει να τη στηλουμε!(εχουμε καυλωσει παρεπιπτοντος!)ερχομαστε σε 5Οποτε την Παρασκευη να της δωσουμε εισιτήρια για το Μεγαρο Μουσικης
οι ΠΙΣΩ αναρτησεις μια χαρα ειναι αλλα ειναι για ΓΕΡΑ κρατηματα γλυκε μουυυυυ
Σόδομα και Γόμορα!!!!
Χρειάζεστε και οι τρεις εξομολόγηση και νηστεία!!!
Ντροπή σου, απολωλός προβατο Εύα!!!!
Προκαλείς την οργή του Υψιστου;;;
Γνωρίζεις οτι η ψυχη σου θα βασανίζεται αιώνια εις την κόλαση; Αλλά τις Παρασκευές δεν θα έχεις πρόβλημα!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) (από γνωστό ανέκδοτο)
Βασανισεμε Πατερ μου .............
ξανα εδω!που εισαι μωρε τωρα που λυπει η θεουσα?αλλο πραγμα μωρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!η ελσα λεει μια και σημερα!
Δεν βασανίζω τις αμαρτωλές, τέκνο μου!!!
Αντίθετα, τις εσωκλείω στη μονή Πετράκη για ένα σύντομο διάστημα και τις εξαγνίζω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ευλογητός ο Θεός, ειρήνη ημιν πασι
να σου πω δε το κανουμε για σημερα αντι για αυριο?ποιος αντεχει ως τοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?παρε τηλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλΕξαγνησεμε Πατερ μου