Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο τέκνο μου, και αν ζαλίζεσαι πάρε ασπιρίνη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε πατερ σε ολα τα θρεντς με τα τραβελια μεσα εισαι.δεν σωνοντε αυτες χανεις το καιρο σου :grin:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε πατερ σε ολα τα θρεντς με τα τραβελια μεσα εισαι.δεν σωνοντε αυτες χανεις το καιρο σου :grin:

Δεν χάνω τον καιρό μου, τέκνο μου!!! Το έργο που μου ανέθεσε ο Ύψιστος προσπαθώ να φέρω εις πέρας. Πρέπει να τις εξαγνίσω πρώτα και μετά να τις εξομολογήσω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο Θεός να σου δίνει δύναμη και υγεία, τέκνο Λαγέ!!!!

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πατερ,βγαλε την αγιαστουρα απο το σωβρακο και εξομολογησετες  :2funny: :2funny: :2funny:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τεκνο μου Σπυρίδων, μην αφήνεις τον Σατανά να διεισδύσει στη ψυχή σου και να την ιδιοποιηθεί :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η αγιαστούρα έχει άλλο σκοπό, τον ανασκολοπισμό ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τεκνο μου Σπυρίδων, μην αφήνεις τον Σατανά να διεισδύσει στη ψυχή σου και να την ιδιοποιήσει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η αγιαστούρα έχει άλλο σκοπό, τον ανασκολοπισμό ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
και το πιτσιλισμα θα συμπληρωνα  :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Καλημερα Σπυρο ;) ;) ;) σου ειπαι εσενα κανεις οτι τα (((τραβελια))) θελουν να σωθουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κοιτα να σωσεις εσυ εσενα κι ασε εμενα και την καθε μια να σωσουμε απο μονες μας οτι θελουμε ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και απο οτι βλεπω δεν χανει τον καιρο του μονο ο Πατερ διαβαζοντας το Θρεντ αυτο ;) ;) ;) ;) ;)
Το διαβαζουν και καποιοι αλλοι :) :) :) :) :)Που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ δεν ασχολουνται με ΤΡΑΒΕΛΙΑ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα απολωλός πρόβατο Εύα και καλό Σαββατοκύριακο!!!!
Δεν χάνω τον καιρό μου, απλούστατα όταν έχω ελεύθερο χρόνο, περνάω ευχάριστα με το να ανταλλάσω μηνύματα με σένα και άλλους, που ελπίζω να μην είναι υβριστικά ή προσβλητικά.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα απολωλός πρόβατο Εύα και καλό Σαββατοκύριακο!!!!
Δεν χάνω τον καιρό μου, απλούστατα όταν έχω ελεύθερο χρόνο, περνάω ευχάριστα με το να ανταλλάσω μηνύματα με σένα και άλλους, που ελπίζω να μην είναι υβριστικά ή προσβλητικά.

Αυτο ειναι που δεν καταλαβαινουν ορισμενοι ,,, οτι η πλακα κι ο χαβαλες ισως ενοχλει...

Και μ αρεσει που το γραφω κατω απο το Ποστ μου ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ :grin: :grin: :grin: :grin:
Παθαινω αλεργικα με δαυτους αλλα εκει επιμενουν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ειναι να μην σε κολαζουν μετα και να θελω εξομολογηση??????? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ελπίζω τέκνο μου να μην σε έχω ενοχλήσει με τα αστεία που λέω, μοναδικός σκοπός μου είναι να σε κάνω να γελάσεις.
Και οι κληρικοί δικαιούνται να έχουν χιούμορ και να εξομολογούν τις κολασμένες κορασίδες που και που ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
(ευεπίρεπης=εύκολα παρασυρόμενος-εψιμυθιωμένος=φκιασιδομένος για να μη νομίζεις ότι λέω κάτι προσβλητικό)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ελπίζω τέκνο μου να μην σε έχω ενοχλήσει με τα αστεία που λέω, μοναδικός σκοπός μου είναι να σε κάνω να γελάσεις.
Και οι κληρικοί δικαιούνται να έχουν χιούμορ και να εξομολογούν τις κολασμένες κορασίδες που και που ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
(ευεπίρεπης=εύκολα παρασυρόμενος-εψιμυθιωμένος=φκιασιδομένος για να μη νομίζεις ότι λέω κάτι προσβλητικό)

Απο εσενα Πατερ μου Ποτε :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Για αλλους αναφερομε ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Τους Δηθεν,, ;) ;) ;) ;) ;)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
εισαι στην δουλεια σημερα ?    :sunglasses: