pater_georgios
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έχεις δίκιο τέκνο μου, και αν ζαλίζεσαι πάρε ασπιρίνη
ρε πατερ σε ολα τα θρεντς με τα τραβελια μεσα εισαι.δεν σωνοντε αυτες χανεις το καιρο σου
ρε πατερ σε ολα τα θρεντς με τα τραβελια μεσα εισαι.δεν σωνοντε αυτες χανεις το καιρο σου
και το πιτσιλισμα θα συμπληρωναΤεκνο μου Σπυρίδων, μην αφήνεις τον Σατανά να διεισδύσει στη ψυχή σου και να την ιδιοποιήσει
Η αγιαστούρα έχει άλλο σκοπό, τον ανασκολοπισμό ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ενίοτε τέκνο μου, ενίοτε!!!!!
Καλημερα Πατερ μου
Αμαρτησα η ρουφιανα πρωινιατικα
Καλημέρα απολωλός πρόβατο Εύα και καλό Σαββατοκύριακο!!!!
Δεν χάνω τον καιρό μου, απλούστατα όταν έχω ελεύθερο χρόνο, περνάω ευχάριστα με το να ανταλλάσω μηνύματα με σένα και άλλους, που ελπίζω να μην είναι υβριστικά ή προσβλητικά.
Ελπίζω τέκνο μου να μην σε έχω ενοχλήσει με τα αστεία που λέω, μοναδικός σκοπός μου είναι να σε κάνω να γελάσεις.
Και οι κληρικοί δικαιούνται να έχουν χιούμορ και να εξομολογούν τις κολασμένες κορασίδες που και που ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
(ευεπίρεπης=εύκολα παρασυρόμενος-εψιμυθιωμένος=φκιασιδομένος για να μη νομίζεις ότι λέω κάτι προσβλητικό)
Χρηστε μου!!!!!!!!!!!!!!