Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πνεύμα μου πονηρίαν ουκ έχεις!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τι υποννοείς κόρη του Εωσφόρου;
Μήπως το καυτό λάδι, που είναι παχύρευστο και υγρό; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
Ευάκι μαζι με την κυρια της εν λογω φωτογραφίας είσαι? :new_shocked: :priest:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πνεύμα μου πονηρίαν ουκ έχεις!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τι υποννοείς κόρη του Εωσφόρου;
Μήπως το καυτό λάδι, που είναι παχύρευστο και υγρό; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν ειναι ασπρο και παχυρευστο το (λαδι) σου Πατερ τοτε ναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λάδι τοιούτου χρώματος δεν πιστεύω να παράγεται από τους ελαιώνας!!
Τώρα για το δικό μου δεν είμαι σίγουρος, έχω καιρό να το ελέγξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ύπαγε οπίσω μου Σατανά, και μονο για να σταθείς.  Τι λεω Θεέ μου, ξανακολάσθηκα ο δούλος του Κυρίου!!!
Δι ευχών των αγίων πατέρων υμών την κατάπωσην των παχύρευστων και λευκών υγρών δεηθόμεν!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Λάδι τοιούτου χρώματος δεν πιστεύω να παράγεται από τους ελαιώνας!!
Τώρα για το δικό μου δεν είμαι σίγουρος, έχω καιρό να το ελέγξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ύπαγε οπίσω μου Σατανά, και μονο για να σταθείς.  Τι λεω Θεέ μου, ξανακολάσθηκα ο δούλος του Κυρίου!!!
Δι ευχών των αγίων πατέρων υμών την κατάπωσην των παχύρευστων και λευκών υγρών δεηθόμεν!!!

Αχ Πατερ μου ελα να μας φτιαξεις :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• eva ___marianna__69.JPG
    eva ___marianna__69.JPG
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 33

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν βλέπω να υπάρχει εσοχή δι'εμε τέκνο μου, όλες τις έχετε καλύψει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλά επειδή πρόκειται για τη σωτηρία των πολυπαθών και βασανισμένων ψυχών σας,
θα έρθω σύντομα εις την οικία σας για να σας ευλογήσω και να σας εξομολογήσω αμφοτέρας!!! 

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν βλέπω να υπάρχει εσοχή δι'εμε τέκνο μου, όλες τις έχετε καλύψει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλά επειδή πρόκειται για τη σωτηρία των πολυπαθών και βασανισμένων ψυχών σας,
θα έρθω σύντομα εις την οικία σας για να σας ευλογήσω και να σας εξομολογήσω αμφοτέρας!!! 

Την εξομολογηση οπωσδηποτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μα τι νομίζεις άπιστο και τρισάθλιο γύναιο!!!
Να μην εξαγνίσω τις ψυχές σας δια της εξομολογήσεως και ούτως να διακινδυνεύσω να
υπάγω εις την κόλαση;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Καλησπερα Ευακι......αφου δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο μας εμεινε η χαιρετουρα μονο.... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπερα Ευακι......αφου δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο μας εμεινε η χαιρετουρα μονο.... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλησπερα ..... Καλη ειναι κι αυτη απ το τιποτα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μα τι νομίζεις άπιστο και τρισάθλιο γύναιο!!!
Να μην εξαγνίσω τις ψυχές σας δια της εξομολογήσεως και ούτως να διακινδυνεύσω να
υπάγω εις την κόλαση;   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα Πατερ μου εσυ να μας βαλεις στον ισιο δρομο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• fuck.JPG
    fuck.JPG
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 42

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Καλησπερα ..... Καλη ειναι κι αυτη απ το τιποτα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
παρηγορια στον αρρωστο..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ελα Πατερ μου εσυ να μας βαλεις στον ισιο δρομο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αμαρτωλή Εύα, αν και δεν μπορώ να διακρίνω ποιά από τις δυο είσαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, ένα έχω να σου πω:
ο δρόμος της ακολασίας είναι ατερμων!!!
Μετανόησε και εγώ θα σε βάλω στον ισιο δρόμο, αλλά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τον τρόπο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ελα μην το κανεις τοσο τραγικο............... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καποια στιγμη θα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ειναι αυτο που λενε οτι η ελπιδα πεθαινει τελευταια.....οσο για το ....τραγικο που λες ισως ετσι να ειναι....μου εχεις γινει εμμονη ιδεα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αμαρτωλή Εύα, αν και δεν μπορώ να διακρίνω ποιά από τις δυο είσαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, ένα έχω να σου πω:
ο δρόμος της ακολασίας είναι ατερμων!!!
Μετανόησε και εγώ θα σε βάλω στον ισιο δρόμο, αλλά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τον τρόπο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Η αριστερη  Πατερ μου  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τι λες θα με βαλης στον ισιο δρομο :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom