Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (9 μέλη και 34 επισκέπτες)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να σε ρωτησω Πατερ μου γιατη κι εγω ολιγων ξανθια και με προσφατη βαφη στην ριζα το Ταγμα απο ποσους αποτελειτε  για να παρω και προφυλακτικα μαζι μου  :) :) :) :) :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Δε χρειάζεται αμαρτωλή!!!!
Έχουμε μεγάλο ;) ;) ;) απόθεμα και σε όλες τις γεύσεις!!!

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Δεν ενοχλουμε,απλα βαριεμαι καθε τοσο να βγαινει εναs παπαραs κ να κανει το χαβα του με εναν ανθρωπο που εχει κανει την επιλογη του,βγαζει το ψωμι του κ δεν ενοχλει κανεναμ λακαμα!!αυτο μου την δινει κ οτι εγω πρεπει να διαβαζω τιs μαλακιεs του!!!!

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ευα στειλε πμ μπας και τα πουμε !!

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άμα βαριεσαι, μην διαβάζεις τα σχόλιά μου!!! Δεν σε παρότρυνε κανείς!!!

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Aναγκαστικα τα διαβαζω κ εγω κ ολοι εδω μεσα!!!!!!!!!!!αν ηταν στο χερι μου θα ετρωγεs πορτα!!!αλλα δεν γινεται!υπομονη κ η μαλακια στον εγκεφαλο τελιωνει καποτε!!

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σωστά, τέκνο μου, κάποτε θα τελειώσουν όλα (σε περίπου 20 δισ. χρόνια).

panosrs

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου Ευακι.Τι κανεις μωρο μου?Τι φωτο ειναι αυτες θα μας τρελλανεις

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Aναγκαστικα τα διαβαζω κ εγω κ ολοι εδω μεσα!!!!!!!!!!!αν ηταν στο χερι μου θα ετρωγεs πορτα!!!αλλα δεν γινεται!υπομονη κ η μαλακια στον εγκεφαλο τελιωνει καποτε!!

Παιδια συγνωμη αλλα εδω κανουμε και τον χαβαλε μας και ολα ..... Εγω τον Πατερ τον παω με 1000 και μου αρεσει ο χαβαλες που γινετε....οχι παρεξηγησης please :) :) :) :) :) :) :)

Ολοι να περναμε καλα :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χωρις καμία παρεξήγηση και εγώ σε πάω με χίλια x χίλια!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ευακι θα τα πουμε ?

kwstaswd

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
μωρακι δεν βαζεις καμια καλη foto σου να ταλεπορισουμε τα καβλια μας λιγο???

pater_georgios

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί το λες αυτό, τέκνο μου, πιστεύεις στις δεισιδαιμονίες, τρισκατάρατη αμαρτωλή, κορη του Εωσφόρου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ξέρω βέβαια ότι θα πέσετε να με φάτε, αλλά το να κοροιδεύεις και να γελοιοποιείς τόσο πολύ τους παπάδες, τα Θεία κλπ, καταντάει αν μη τι άλλο γίνεται κουραστικό. Οκ, ούτε εγώ είμαι θρησκόληπτος, ούτε στην Εκκλησία πάω πέραν καμμιά φοράς της Ανάστασης, αλλά δεν μου αρέσει κάτι στο οποίο πολλοί Έλληνες μπορεί να πιστεύουν να γελοιοποιείται έτσι. Τόσες σελίδες και posts με την ίδια χαζομάρα..."Πάτερ μου, εξομολόγηση, τέκνον μου...κλπκλπ". Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να το παίξεις κάπως, χωρίς να προσβάλλεις. Και πιστέψτε με , δεν είμαι ούτε ο Κατακουζηνός ούτε ξαδελφος της Λουκά...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρω βέβαια ότι θα πέσετε να με φάτε, αλλά το να κοροιδεύεις και να γελοιοποιείς τόσο πολύ τους παπάδες, τα Θεία κλπ, καταντάει αν μη τι άλλο γίνεται κουραστικό. Οκ, ούτε εγώ είμαι θρησκόληπτος, ούτε στην Εκκλησία πάω πέραν καμμιά φοράς της Ανάστασης, αλλά δεν μου αρέσει κάτι στο οποίο πολλοί Έλληνες μπορεί να πιστεύουν να γελοιοποιείται έτσι. Τόσες σελίδες και posts με την ίδια χαζομάρα..."Πάτερ μου, εξομολόγηση, τέκνον μου...κλπκλπ". Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να το παίξεις κάπως, χωρίς να προσβάλλεις. Και πιστέψτε με , δεν είμαι ούτε ο Κατακουζηνός ούτε ξαδελφος της Λουκά...
δεν κοροιδευει ,παπας ειναι.εχει εδω καμποσους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom