You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
μηχανη δεν εισαι αλλα σκετη καυλα εισαι.
κριμα που εισαι μακρια ;)
Να εισαι καλα .....
Από όσα κατάλαβα, είσαι και εσύ άνθρωπος σαν όλους τους άλλους. Όπερ έδη (Εύα) δείξαι (ελπίζω να καταλαβαίνεις το αστείο) και μακριά από
Σε παρεξηγησα ποτε μου εσενα πρωσοπικα οτι και να μου εχεις πει ?????????
αφου ξερης σου εχω αδυναμια
το παταμε ρε μεγαλε !!! αλλα μας βγαζει μυνημα οτι δεν εχει messenger οταν την κανουμε add!!!
Στυλε μου σε πμ το ΜΣΝ σου να σε προσθεσο εγω στης επαφες μου μωρο μου
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
Στυλε μου σε πμ το ΜΣΝ σου να σε προσθεσο εγω στης επαφες μου μωρο μου
εμας θα μας μιλησεις κουκλαρα μου?
θα μας τρελανεις ρε ευα.δηλαδη αν μια κοπελα ειναι αρρωστη κλείνει και το μαγαζι???1η φορα το ακουω αυτο.ασε που ολος τυχαίως αρρώστησες χτες.χαχαχα.η μηπως αρρωστησες 5 λεπτα πριν πας για δουλεια και δεν προλαβε το μαγαζι να βρει αλλη???τελος παντον επειδει την εχει δει λιγο εδω μεσα που ολοι σου λενε τι ωραια που εισαι και ποσο θελουν να σε γαμησουν εγω θα σου πω κατι αλλο...ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΛΙΓΟ!!!!!!!
εχταις λοιπον ειμουν απο το πρωι στην δουλεια και ειμουν χαλια απο τα αλεργικα μου .... τωρα οσο για το μαγαζη επειδη ειμασται 3ης και ειναι κανονισμενες η ωραις και η μερες δεν μπορη ξαφνηκα να παρης την αλλη να ερθει να δουλεψη γιατη μπωρη η κοπελα να εχει κανονηση να βγη η οτιδιποτε αλλο να κανη ..................και πιστεψεμε οτι μονο ΚΑΒΑΛΙΜΕΝΗ δεν ειμαι οπως το εννοεις κι αυτο ισως το λες γιατη δεν με ξερεις ,,, γιατη αν με ηξερες δεν θα το ελεγες ... τελος παντων αποψη σου ειναι και την σεβομε αλλα αλλη φορα πριν βγαλης συμπερασματα καλα θα κανης να γνωριζης καποιον ...... να εισαι καλα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
εισαι πολυ καυλα ευα .παλια ειχαμε γαμηθει στην λιοσιων και εισουν καυλα ακομα θυμαμε το γαμησι σου.......τωρα που σε βρικα θα σου ξαναερθω...τα λεμε
Αλλα μαλων με ξερης απ οτι βλεπω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αλλα μαλων με ξερης απ οτι βλεπω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
εισαι πολυ καυλα ευα .παλια ειχαμε γαμηθει στην λιοσιων και εισουν καυλα ακομα θυμαμε το γαμησι σου.......τωρα που σε βρικα θα σου ξαναερθω...τα λεμε
Μαλων να το κανω ποιο σωστα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
το οτι σε ξερω δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο.και ουτε αναιρεί το οτι την εχεις ακουσει.αλλα απο οτι βλεπω σε τσιγκλισαν αυτα που σου ειπα γιατι αραγε?
Με ενωχλη αφανταστα απο την στυγμη που λες πραγματα τα οποια δεν στεκουν.... και ειναι ανωμια ...οπως χαρτια κλπ ,, τωρα αν εισαι εσυ του Ηθων π.χ σε περειμενω να ερθεις να στα διξω...... μετα με λες καβαλιμενη απ την στυγμη που με ξερης δεν νομιζω να σου εδιξα κατι τετειο γιατη δεν θα εγραφες κριτικη του στυλ εισαι καβλα και μαλακιες τουμπανα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Αρα εισαι προβλιματικος συγνωμη αλλα αυτο μου δειχνης με τον τροπο σου ............ Απο εκει κι επειτα οπως λεει και ο φιλος μου ποιο πανω μην ασχολισε ,,,σταματαω εδω και ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΙΘΙΚΑ ΜΑΖΗ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ
Καλησπερα συντροφοι TRANS-O-λαγνοι.
Ερχομαι να επιβαιβεωσω τον συντροφο gastez για τα λεγομενα του. Χθες το βραδακι και περιπου περι τις 22.00 ειπα να κανω καμια βολτα προς αγκυρας να δω την ευα για την οποια ολος ο πανικος. Παω και τι να δω?? "Πορτες Ερμητικα Κλειστες" για να παραφρασω και τον συντροφο STANLEY CUMBRIC .Στο καπακι πεφτει τηλ. απο φιλο o οποιος ειναι χρονια προστασια στην νυχτα και τι μου λεει «Καλα πηγες να γαμησεις σημερα που εχει βγει ολη η ασφαλεια παγανια στα ρδελα?¨» .
Γιατι κακο ειναι? «Οχι αντιθετος ...Οτι γαμησεις σημερα θα ειναι πεντακαθαρο.Ολες οι βρωμιαρες και οι αδηλωτες εχουν κρηφτει σημερα.....»
Εμενα κατι μου λεει αυτο παντως παιδια ....Οσο για τον φιλο που ανησηχει εαν οι μπατσοι κανουν σωστα την δοθλεια τους η οχι ολοι οσοι ασχολουμαστε με την νυχτα ξερουμε τι κουμασια ειναι.....
Ερχομαι να επιβαιβεωσω τον συντροφο gastez για τα λεγομενα του. Χθες το βραδακι και περιπου περι τις 22.00 ειπα να κανω καμια βολτα προς αγκυρας να δω την ευα για την οποια ολος ο πανικος. Παω και τι να δω?? "Πορτες Ερμητικα Κλειστες" για να παραφρασω και τον συντροφο STANLEY CUMBRIC .Στο καπακι πεφτει τηλ. απο φιλο o οποιος ειναι χρονια προστασια στην νυχτα και τι μου λεει «Καλα πηγες να γαμησεις σημερα που εχει βγει ολη η ασφαλεια παγανια στα ρδελα?¨» .
Γιατι κακο ειναι? «Οχι αντιθετος ...Οτι γαμησεις σημερα θα ειναι πεντακαθαρο.Ολες οι βρωμιαρες και οι αδηλωτες εχουν κρηφτει σημερα.....»
Εμενα κατι μου λεει αυτο παντως παιδια ....Οσο για τον φιλο που ανησηχει εαν οι μπατσοι κανουν σωστα την δοθλεια τους η οχι ολοι οσοι ασχολουμαστε με την νυχτα ξερουμε τι κουμασια ειναι.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K