You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (9 μέλη και 36 επισκέπτες)
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
ευα καλησπερα αυτος ο κωλος ειναι για χαστουκακια
marianna__74
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε ευουλα ανοιξε το ΜΝΣ σου πια
Καλησπέρα Ευάρα your back. Επέστρεψα από τη Βιέννη πριν από μια ώρα περίπου. (I'm back, too!!)
Καλως ορισες
Επισκέπτης
Μωρο θα ανοιξεις το msn σου?
Αγαπητέ gastez, αυτό σε πείραξε, αν είναι αλήθεια, ή το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά που τους έχει αναθέσει η πολιτεία. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δείρουν φοιτητές και να κατηγορήσουν ως υπεύθυνους τις ζαρντινίερες, να αφήνουν καθάρματα σαν τον Πάσαρη να ξεφεύγουν και άλλα πολλά. Και ποιός από αυτούς έχει πληρώσει τη νύφη; Γιατί δεν κατηγορείται και ο αργηχός της αστυνομίας για εγκληματική αμέλεια ή δεν γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στο σώμα που διοικεί; Και αν ισχύει το δεύτερο γαιτί δεν τον απολύουν;
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
καλημερα ευακι
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
αγκυρας 1 μετα τις 12
παιδια θα σας στεναχωρήσω λιγο.χτες με εναν τρανς hunter φιλο μου ειπαμε να επισκευτουμε την ευα.ως γνωστον χτες ειχε πέσιμο απο μπατσους.της ευας το σπιτακι κλειστο!!!!!οποιος κατέβηκε χτες τσαρκα θα ειδε πολλα κλειστα. μπας ρε ευα δεν εχει χαρτια το σπιτι που δουλευεις η δεν εχεις εσυ?ενα απο τα δυο παιζει η και τα δυο.για προσοχη λιγο ρε μαγκες........
Καλημερα μωρο μου θα σε στεναχωρισο λιγακι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) αλλα καμια σχεση δεν παιζη απο τα δυο ...... η εκδωχη το οτι μπωρη να μην ειμουνα καλα δεν παιζη ?????/? οσο για τα χαρτια λες να ειμουν αδιλοτη????????
Ωραια λοιπον σας περειμενω σημερα μετα της 5.00 να δουμε αν εχω η οχι χαρτια εγω ... κι ας προσεχεις καλυτερα εκει που πας εσυ λιγο παραπανω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλημέρα Εύα!!! Μου κάνει εντύπωση που κανείς από τους προηγούμενους δεν ανέφερε οτιδήποτε για τη στάση των αστυνομικών, τους οποίους πληρώνουμε να μας φυλλάνε από τι, αναριωτιέμαι μερικές φορές; :o :o :o :o
Τι να πουνε??? περα απο κακοηθιες δεν εχει τιποτα αλλο να πει !!!!!!!!! για τους αστθνομικους τι να πει ?
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
μην ασχολεισαι κοριτσαρα μου
αρε Ευάρα!!! Ασ'τους να λένε!!! Εσύ είσαι αστέρι μοναδικό!!!
Μα ειναι να μην σε τρελενουν ωραις ωραις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Διλαδι αν εισαι κρυομενη η αν στην τελικη ρε φυλε δεν ειχα ορεξη για δουλεια τι παει να πει οτι δεν ειμαι χαρακτιρισμενη ?????????? παντα διλαδι ολαις της ωραις πρεπει να ειμαι μια χαρα ??????? Μακαρη να ειμαι 24 ωραις μια χαρα αλλα υπαρχουν και καποιες φορες που δεν ειμαι και δεν θελω να ειμαι στην δουλεια μου γιατη και οι αλλοι που θα ερθουν να με πληρωσουν θα κακοπερασουν που δεν το θελω αλλα κι εγω θα ειμαι χαλια αρα ποιος ο λογος να κατσω και να ζορισο εμενα ???????????????? ΗΜΑΡΤΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΗ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K