You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans Εύα is back!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)
Συντροφε μαρουλια δεν αρκει να εισαι γονος αριστερης οικογενειας αλλα να εισαι και ο διος αριστερος και οχι στα λογια(...και στα πληκτρολογια) αλλα στην ζωη και στον δρομο. Και για να ηρεμησεις ...ολοι οι μπατσοι ειναι τσατσοι....οκ?
Καλησπερα συντροφοι TRANS-O-λαγνοι.
Ερχομαι να επιβαιβεωσω τον συντροφο gastez για τα λεγομενα του. Χθες το βραδακι και περιπου περι τις 22.00 ειπα να κανω καμια βολτα προς αγκυρας να δω την ευα για την οποια ολος ο πανικος. Παω και τι να δω?? "Πορτες Ερμητικα Κλειστες" για να παραφρασω και τον συντροφο STANLEY CUMBRIC .Στο καπακι πεφτει τηλ. απο φιλο o οποιος ειναι χρονια προστασια στην νυχτα και τι μου λεει «Καλα πηγες να γαμησεις σημερα που εχει βγει ολη η ασφαλεια παγανια στα ρδελα?¨» .
Γιατι κακο ειναι? «Οχι αντιθετος ...Οτι γαμησεις σημερα θα ειναι πεντακαθαρο.Ολες οι βρωμιαρες και οι αδηλωτες εχουν κρηφτει σημερα.....»
Εμενα κατι μου λεει αυτο παντως παιδια ....Οσο για τον φιλο που ανησηχει εαν οι μπατσοι κανουν σωστα την δοθλεια τους η οχι ολοι οσοι ασχολουμαστε με την νυχτα ξερουμε τι κουμασια ειναι.....
ρε τι τραβαω η ερημη η καψερη
Διλαδη με λιγα λογια αν δεν εισαι καλα και φυγης απο την δουλεια σου η αδυλοτη εισαι η βρωμιαρα η τι αλλο ?????????????
Ε ρε δεν παμε καλα ... τελος παντων και ως Νεο μελος καλος ειρθες
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
τωρα 2 απαντησεις σε ενα post.
1-φιλε μαρουλια εσυ τι εισαι μπατσος?ενα ειναι το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβεί ο γιος σου να σου βγει η πουστης η μπατσος(ελπιζω να σε κάλυψα)
2-αγαπητη ευα να μαθεις να ακους κριτικη. η ζωη εχει 2 οψεις.οπως και ενα νομισμα.επειδει ολοι εδω μεσα σε γλειφουν, δεν συμαινει οτι ολα ειναι ροδινα με την παρτη σου.και ειδες και εσυ αμεσως χωρις να με ξερεις(οπως λες εσυ να μην κανω εγω για σενα)με χαρακτήρισες προβληματικο.
1-φιλε μαρουλια εσυ τι εισαι μπατσος?ενα ειναι το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβεί ο γιος σου να σου βγει η πουστης η μπατσος(ελπιζω να σε κάλυψα)
2-αγαπητη ευα να μαθεις να ακους κριτικη. η ζωη εχει 2 οψεις.οπως και ενα νομισμα.επειδει ολοι εδω μεσα σε γλειφουν, δεν συμαινει οτι ολα ειναι ροδινα με την παρτη σου.και ειδες και εσυ αμεσως χωρις να με ξερεις(οπως λες εσυ να μην κανω εγω για σενα)με χαρακτήρισες προβληματικο.
τωρα 2 απαντησεις σε ενα post.
Εχω μαθη να δεχωμε τα παντα αλλα οχι το οτι να βγαζης εσυ συμπερασματα για τους αλλους λεγοντας δεν εχω χαρτια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και ποιος εισαι ΕΣΥ που θα το πεις αυτο ???????????
2ον με λες ΚΑΒΑΛΙΜΕΝΗ
3ον μου λες και οτι ειμαι Ο ΑΝΤΡΑΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ...Λες και δεν ξερω το τι ειμαι και ευτηχως που εισαι εσυ ο εξυπνος εδω μεσα και το αναφερης......
αρα καποιος αλλως το ξεκινησε το θεμα κι αυτος συγουρα δεν ειμαι εγω
ρε ευα αφου απο το σιτε ειναι πλεον γνωστο οτι εχεις κοψει το καυλι σου.εγω γιατι λες να ερχομουνα χτες για το κομμενο καυλι σου???για τον κολο σου ερχομουνα οπως και τοτε στην λιοσιων.ειπες βεβαια οτι δεν θα ξανα ασχοληθείς μαζι μου αλλα ολο μου απαντας.μαλλον ποναει η αλήθεια....
Ναι μωρο μου πονεσα τοσο πολυ που λεω να παρω ντεπον για τον πονο
Τωρα ευτηχως τοτε που ειμουνα κληστα γιατη μονο που τον κολο μου δεν θα γαμαγες
Και οσο για την αληθεια την εχω πει μονη μου προ κερου μην στεναχωριεσε
ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ευχωμε κι εσυ να ξερης καλα το τι εισαι οπως εγω ,,,,αλλα απ οτι βλεπω ακομα ψαχνεσε.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
φιλακια γιατη πρεπει να παω και για δουλεια σημερα η απλυτη και βρωμερη τραβεστο μπας και πληρωσο κανενα δανειο γραμματειο ρευμα νερο που μου το κοψανε μαζη με το καυλη μου κι αυτο και απο τοτε εχω να πλιθο :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
φιλακια πολλα αγοραρε να εισαι καλα μου εφτιαξες την μερα
ειμαι νεος εδω...
πρεπει να περασω απο καποιου ειδους μυηση;
Ματακια μου σε εκανα add αλλα σε δειχνη εκτως
marianna__74
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0