Νέα

τουλαχιστον ναναι παρθενα απο π....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
20.jpg

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Χτες βγηκα με την κοπελα που εχω ελευθερη σχεση κατι σαν βιζιτα αλλα οχι ακριβως..ειχα περιπου ενα μηνα να την δω και οπως πηρα να την παρω πισωκολλητο ειδα οτι ο πρωκτος της ηταν σε τραγικη κατασταση..ειχε χασει το σχημα του δεν ηταν στρογγυλο αλλα κατι σαν ξεχειλωμενο ενα πραγμα σαν πληγη, οταν δε ανοιγα πιο πολυ τα κωλομερια και ανοιγε κι αλλο ο πρωκτος της απο μεσα εβγαινε κατι σαν γλωσσιδι σαν κατι να ειχε σπασει μεσα.. την ρωτησα και μου ειπε οτι λογω αναγκης για επιβιωση βρηκε 2 τυπους που εναντι ευτελους αμοιβης την πηδαγανε ολο αυτον το καιρο..την πηδαγανε απο πισω και για ωρες οπως μου ειπε αφου ηταν αρκετα νεοι..πραγματικα την λυπηθηκα γιατι σε λιγο οπωςδηποτε θα αντιμετωπισει προβλημα ακρατειας κλπ..και σκεφτηκα ρε παιδια οτι καλη η σεξουαλικη απελευθερωση αλλα οταν αποφασισουμε να παντρευτουμε η κοπελα που θα βρουμε ναναι τουλαχιστον παρθενα απο πισω..οχι τπτ αλλο αλλα αργοτερα θα χεζεται και θα εχουμε επιπλεον εξοδα για πανες κλπ..χωρια η ξεφτιλα..

Έχω την εντύπωση ότι ο συνάδελφος μας δουλεύει ψιλό γαζί. Στα 25 μου πήδαγα μια παντρεμένη 30άρα που μου είχε δηλώσει ότι χρησιμοποιούσε την πίσω πόρτα σαν αντισυλληπτικό. Από την εποχή που ήταν αρραβωνιασμένη, ο άντρας της ξεκίναγε από μπροστά και τελείωνε πάντα από πίσω, εκτός από την εποχή που θέλανε να κάνουνε παιδί.  Ο κώλος της εξωτερικά ήταν μια χαρά. Το μόνο σημάδι ότι έκανε καθ’ έξιν πρωκτικό ήταν ότι όταν της έβαζες δάχτυλο δεν σφιγγόταν, αλλά η σούφρα της έμενε απαθής. Αν λοιπόν 10 χρόνια εμπειρίας δεν της χάλασαν τη σούφρα, δεν είναι δυνατόν στην τύπισσα που αναφέρει ο συνάδελφος να της το έκανε 1 μήνας δουλειά, έστω και αν την πηδάγανε 2  άτομα 3 – 4 ώρες. Η πρώτη Κινέζα που έπαιρνα, δυστυχώς έχει φύγει τώρα, δεχόταν όλη τη γροθιά μου στην πίσω είσοδο, χωρίς να δείχνει καθόλου δυσφορία, εννοείται ότι την είχανε ανοίξει πολλοί πριν από μένα. Και αυτής ο κώλος μια χαρά φαινότανε. Βέβαια υπάρχει και μια άλλη περίπτωση. Υπάρχουν 2 – 3 επαγγελματίες (Dirtygardengirl, Hotkinkyjo, Roxy Raye), οι οποίες έχουν ανοίξει σιγά – σιγά τη σούφρα τους με speculum σε σημείο που να δέχονται τρεις γροθιές από πίσω. Μπορεί η συγκεκριμένη να ανοίγει μόνη της τη σούφρα της σιγά – σιγά, με εργαλεία και για να μην το παραδεχτεί να του πούλησε μια δακρύβρεχτη ιστορία για να τη λυπηθεί. Οι άντρες πάντα πιστεύουμε τα γυναικεία ψέματα, τις έχει προικίσει η φύση με αυτή την ικανότητα.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
῎Εχει περιθώρια γιὰ περαιτέρω μεγένθυση,ὁ ἐν λόγῳ πρωκτός.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Έχω την εντύπωση ότι ο συνάδελφος μας δουλεύει ψιλό γαζί. Στα 25 μου πήδαγα μια παντρεμένη 30άρα που μου είχε δηλώσει ότι χρησιμοποιούσε την πίσω πόρτα σαν αντισυλληπτικό. Από την εποχή που ήταν αρραβωνιασμένη, ο άντρας της ξεκίναγε από μπροστά και τελείωνε πάντα από πίσω, εκτός από την εποχή που θέλανε να κάνουνε παιδί.  Ο κώλος της εξωτερικά ήταν μια χαρά. Το μόνο σημάδι ότι έκανε καθ’ έξιν πρωκτικό ήταν ότι όταν της έβαζες δάχτυλο δεν σφιγγόταν, αλλά η σούφρα της έμενε απαθής. Αν λοιπόν 10 χρόνια εμπειρίας δεν της χάλασαν τη σούφρα, δεν είναι δυνατόν στην τύπισσα που αναφέρει ο συνάδελφος να της το έκανε 1 μήνας δουλειά, έστω και αν την πηδάγανε 2  άτομα 3 – 4 ώρες. Η πρώτη Κινέζα που έπαιρνα, δυστυχώς έχει φύγει τώρα, δεχόταν όλη τη γροθιά μου στην πίσω είσοδο, χωρίς να δείχνει καθόλου δυσφορία, εννοείται ότι την είχανε ανοίξει πολλοί πριν από μένα. Και αυτής ο κώλος μια χαρά φαινότανε. Βέβαια υπάρχει και μια άλλη περίπτωση. Υπάρχουν 2 – 3 επαγγελματίες (Dirtygardengirl, Hotkinkyjo, Roxy Raye), οι οποίες έχουν ανοίξει σιγά – σιγά τη σούφρα τους με speculum σε σημείο που να δέχονται τρεις γροθιές από πίσω. Μπορεί η συγκεκριμένη να ανοίγει μόνη της τη σούφρα της σιγά – σιγά, με εργαλεία και για να μην το παραδεχτεί να του πούλησε μια δακρύβρεχτη ιστορία για να τη λυπηθεί. Οι άντρες πάντα πιστεύουμε τα γυναικεία ψέματα, τις έχει προικίσει η φύση με αυτή την ικανότητα.
Πιάσε ταὐγὸ καὶ κούρευτο! :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συμφωνώ απόλυτα!!!
Επομένως έχεις εμπειρία και με άτομα διαφορετικης  :grin:
straight σχέσεις εννοώ, διαφορά "έντασης" σεξουαλικής. Όταν η σεξουαλική νοητική-ψυχική-σωματική δραστηριότητα του ενός απέχει απ του άλλου σε μία σχέση.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εγω σταματησα να γαμαω απο κωλοτρυπιδι. Μυριζει σκατιλα και που και που βγαινει και καμια κουραδα η κρεμα καφε που επισης βρωμαει. Η σκατιλα γενικα με ξεκαβλωνει ασχημα

Έλεος μεσημεριάτικα!!! :S

Να κάνετε είσοδο στον ιστοχώρο βραδινές ώρες λουλούδι μου. :-*

Σπανίζουν οι μερακλήδες τότε. :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
Να κάνετε είσοδο στον ιστοχώρο βραδινές ώρες λουλούδι μου. :-*

Σπανίζουν οι μερακλήδες τότε. :)
η αγκαλια του αλεξ θα μυριζει γιασεμι και αγιοκλημα και σοκαριστηκε το αγριοροδο απο την περιγραφη του τυπου....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω σταματησα να γαμαω απο κωλοτρυπιδι. Μυριζει σκατιλα και που και που βγαινει και καμια κουραδα η κρεμα καφε που επισης βρωμαει. Η σκατιλα γενικα με ξεκαβλωνει ασχημα
νουτελα τυπε? :S

Συνημμένα

• nutella.jpg
    nutella.jpg
    115,6 KB · Εμφανίσεις: 26

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
ο πρωκτος της απο μεσα εβγαινε κατι σαν γλωσσιδι σαν κατι να ειχε σπασει μεσα..

μηπως ειχε κατεβασει μονοκοπανια μαζι με τα ουζα πριν και ολοκληρο ποδαρακι απο χταποδι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom