Νέα

τουλαχιστον ναναι παρθενα απο π....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
μα αυτη ειναι ολη η καυλα οταν πηδας κουλουρακι ρε μεγαλε! εγω αν δεν τον βγαλω καφετι νιωθω οτι απετυχα!

Μύρωνα,επειδή φαίναται ότι έχεις γνώσεις επί του θέματος, με βάση την εμπειρία σου, κατά πόσον μια κοπέλα απολαμβάνει το πρωκτικό. Χύνει εύκολα ή δύσκολα ?

Υπάρχει περίπτωση να προτιμάει την πίσω πόρτα περισσότερο από την μπροστινή για περισσότερη ηδονή  :huh:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οχι μονο αυτο αλλα πληρωνω το χαρατσι και το ρευμα! με αποζημιωνει ομως..ξερεις ποσα θα ηθελα για cg kai ct  δεδομενου οτι σε μπουρδελα δεν μπορω να μαμησω(δεν ειμαι κοκορας)

Είναι η ίδια τύπε που την πήδηξε το τραβέλι;

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιδια...πριν ελεγε για μια ρωσσιδα στριπτιζου και οτι εδωσε γιαυτην σε 1μισι χρονο 50χιλιαδες κ αλλα τετοια...
:grin:

50 χιλιάρικα είναι πολλά. Ο μύρωνας είναι λίγο κάτω από 40 αν θυμάμαι. Στο τζόκερ τα κέρδισε?  :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ρε φιλε δεν έλεγες στο thread του Λίλα ότι σε κατουράει και θέλει να σε χέσει κιόλας?  :think: :think: :think:
Αυτό είναι ρε φιλε! Δεν είναι ότι θέλει να σε αλείψει με τις κουράδες της , ακράτεια έχει!

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Αρχικά πίστευα ότι σε κορόιδεψε κάποια. Τώρα είμαι σίγουρος ότι λες ανοησίες. Σταμάτα τα ψεύδη, δεν μπορείς να μας πείσεις. Αν δεν γουστάρεις το Πρωκτικό με γεια σου με χαρά σου. Γιατί προσπαθείς να το κόψεις από αυτούς που γουστάρουν με ύπουλο τρόπο και ψέματα?
Κανάς 20χρονος τσόγλανος θα είναι που δεν ξέρει που παν τα 4.
Στο τσακ είμαι να το αρχίσω στα καντήλια το αληταρόνι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• fidi2.jpg
    fidi2.jpg
    65,4 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
Κανάς 20χρονος τσόγλανος θα είναι που δεν ξέρει που παν τα 4.
Στο τσακ είμαι να το αρχίσω στα καντήλια το αληταρόνι.
αμα εχεις αρχιδια πουτανας  γεννημα στειλε pm  να κανονισουμε ραντεβου να με βρισεις απο κοντα αρχιπουστρακι του κερατα..  :birdman:

Επισκέπτης
Μύρωνα,επειδή φαίναται ότι έχεις γνώσεις επί του θέματος, με βάση την εμπειρία σου, κατά πόσον μια κοπέλα απολαμβάνει το πρωκτικό. Χύνει εύκολα ή δύσκολα ?

Υπάρχει περίπτωση να προτιμάει την πίσω πόρτα περισσότερο από την μπροστινή για περισσότερη ηδονή  :huh:
φυσικα και μπορει να χυσει αλλα θελει ο αντρας ναναι τεχνιτης..ακου λοιπον..βαλτην τελειως μπρουμυτα και βαλτης τον απο πισω..ομως περνα το χερι σου απο κατω και χαιδευε της την κλειτοριδα..σε λιγο θα σας ακουσει ολη η πολυκατοικια απο τις φωνες της οταν χυνει..

Επισκέπτης
50 χιλιάρικα είναι πολλά. Ο μύρωνας είναι λίγο κάτω από 40 αν θυμάμαι. Στο τζόκερ τα κέρδισε?  :grin:
δεν ηταν 50 να διαβαζετε σωστα τι γραφω..45.000 ηταν και απ αυτα τα 20 τα ξοδεψα στο στριπ..τα υπολοιπα ταφαγε η ρωσσιδα αλλα χαλαλι της αφου το φχαριστηθηκα..

Επισκέπτης

Αρχικά πίστευα ότι σε κορόιδεψε κάποια. Τώρα είμαι σίγουρος ότι λες ανοησίες. Σταμάτα τα ψεύδη, δεν μπορείς να μας πείσεις. Αν δεν γουστάρεις το Πρωκτικό με γεια σου με χαρά σου. Γιατί προσπαθείς να το κόψεις από αυτούς που γουστάρουν με ύπουλο τρόπο και ψέματα?

[/quote]ποια ψεμματα βρε βλακα? ξες ποσες κοπελες κανουν σφιγκτηροπλαστικη? και ποιος σου ειπε οτι δεν γουσταρω το πρωκτικο? απλα ειπα οτι η καταχρηση του καταστρεφει την γυναικα..

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τελειως μπρουμητα και να την γαμας τον κωλο, αμα βαλεις το χερι απο κατω για να χαϊδευεις μουνι, θα πατας το χερι σου με το βαρος των δυο ατομων, συν οτι θα κουνιεσαι γαμωντας τον κωλο.
πως στο διαολο θα μπορεις να την τριβεις με το πατημενο χερι πηγαινοντας και πανω κατω για να σπρωχνεις στο γαμησι ρε σουπερμαν?

Επισκέπτης
τελειως μπρουμητα και να την γαμας τον κωλο, αμα βαλεις το χερι απο κατω για να χαϊδευεις μουνι, θα πατας το χερι σου με το βαρος των δυο ατομων, συν οτι θα κουνιεσαι γαμωντας τον κωλο.
πως στο διαολο θα μπορεις να την τριβεις με το πατημενο χερι πηγαινοντας και πανω κατω για να σπρωχνεις στο γαμησι ρε σουπερμαν?
ρε συναγωνιστη εννοειται θα βοηθαει λιγο και η γκομενα ανασηκωνοντας λιγο τα καπουλια της..τοχω κανει αρκετες φορες..δεν ειναι οτι πιο βολικο αλλα την στελνειςς αδιαβαστη την γκομενα..καντο και θα με θυμηθεις..βεβαια αντι για χερι μπορεις να βαλεις ενα μαξιλαρι οπου η γκομενα θα τριβει λιγο το μουνι της..κανει δουλεια κι αυτο αλλα δεν πιανει με ολες..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αυτη φιλε ειναι η σταση............................Τιραμολα!!!

Επισκέπτης
Μου κανει εντυπωση πως εμπειροι αντρες οι πιο πολλοι εδω μεσα δεν εχετε δοκιμασει αυτην την σταση..και απο μπροστα μπορειτε να τον βαλετε σ αυτην την σταση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom