Νέα

τουλαχιστον ναναι παρθενα απο π....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
αμα εχεις αρχιδια πουτανας  γεννημα στειλε pm  να κανονισουμε ραντεβου να με βρισεις απο κοντα αρχιπουστρακι του κερατα..  :birdman:
Καλά αλλά δεν μπορώ σήμερα,έχω να πάω να χέσω στον λάκο που πέταξαν την κουφή τη μάνα σου.

Επισκέπτης
Καλά αλλά δεν μπορώ σήμερα,έχω να πάω να χέσω στον λάκο που πέταξαν την κουφή τη μάνα σου.
ευτυχως που δεν μπορεις γιατι τωρα ξεκωλιαζω τον αλητη αλκοολικο και πουστη πατερα σου..θα εχω χασει ενεργεια αυριο αν θες ελα..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
Αρχικά πίστευα ότι σε κορόιδεψε κάποια. Τώρα είμαι σίγουρος ότι λες ανοησίες. Σταμάτα τα ψεύδη, δεν μπορείς να μας πείσεις. Αν δεν γουστάρεις το Πρωκτικό με γεια σου με χαρά σου. Γιατί προσπαθείς να το κόψεις από αυτούς που γουστάρουν με ύπουλο τρόπο και ψέματα?

ποια ψεμματα βρε βλακα? ξες ποσες κοπελες κανουν σφιγκτηροπλαστικη? και ποιος σου ειπε οτι δεν γουσταρω το πρωκτικο? απλα ειπα οτι η καταχρηση του καταστρεφει την γυναικα..

Όποιος λέει ψέματα πρέπει να φωνάζει και να βρίζει. Ίσως τον πιστέψουν, με τόση ενέργεια που καταναλώνει. Σου έγραψα ότι γνώρισα γυναίκα που γαμιόταν συστηματικά 10 χρόνια από τον κώλο και πάλι στενή ήτανε. Ακόμα ότι η Κινέζα δεχόταν άνετα όλη τη γροθιά μου στον κώλο της και πάλι εξωτερικά, με το μάτι, δεν φαινόταν τούνελ. Και θα έρθεις να μας γράψεις ότι έγκυρη πηγή (νοσοκόμα) σε ενημέρωσε ότι οι 25χρονες κάνουν σφιγκτηροπλαστική και ότι με μια φορά μπορεί κάποιος/α  να πάθει ακράτεια. Σε ποιούς νομίζεις ότι απευθύνεσαι? Σε άπειρα παιδάκια? Φυσικά και λες ΨΕΜΑΤΑ, για τους δικούς σου λόγους. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με σούφρες που μπαίνουν δυο και τρεις γροθιές ταυτόχρονα. Αν είχε ίχνος αλήθειας αυτά που έγραψες, αυτές θα έπρεπε να χέζονται πάνω τους. Είναι επαγγελματίες και προσέχουν τον εαυτό τους. Από χέρι μας παραμυθιάζεις.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Όποιος λέει ψέματα πρέπει να φωνάζει και να βρίζει. Ίσως τον πιστέψουν, με τόση ενέργεια που καταναλώνει. Σου έγραψα ότι γνώρισα γυναίκα που γαμιόταν συστηματικά 10 χρόνια από τον κώλο και πάλι στενή ήτανε. Ακόμα ότι η Κινέζα δεχόταν άνετα όλη τη γροθιά μου στον κώλο της και πάλι εξωτερικά, με το μάτι, δεν φαινόταν τούνελ. Και θα έρθεις να μας γράψεις ότι έγκυρη πηγή (νοσοκόμα) σε ενημέρωσε ότι οι 25χρονες κάνουν σφιγκτηροπλαστική και ότι με μια φορά μπορεί κάποιος/α  να πάθει ακράτεια. Σε ποιούς νομίζεις ότι απευθύνεσαι? Σε άπειρα παιδάκια? Φυσικά και λες ΨΕΜΑΤΑ, για τους δικούς σου λόγους. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με σούφρες που μπαίνουν δυο και τρεις γροθιές ταυτόχρονα. Αν είχε ίχνος αλήθειας αυτά που έγραψες, αυτές θα έπρεπε να χέζονται πάνω τους. Είναι επαγγελματίες και προσέχουν τον εαυτό τους. Από χέρι μας παραμυθιάζεις.

πολι φιδεμπορας ο μυρωνας τυπε  :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ευτυχως που δεν μπορεις γιατι τωρα ξεκωλιαζω τον αλητη αλκοολικο και πουστη πατερα σου..θα εχω χασει ενεργεια αυριο αν θες ελα..

Ρε μαλακιστήρι πήγαινε να παίξεις με τον action man σου και μη μπαίνεις σε σάιτ για ενήλικες

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Συνημμένα

• california_red-sided_garter_snake.jpg
    california_red-sided_garter_snake.jpg
    141 KB · Εμφανίσεις: 59

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

και μετα ξυπνησε  :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656

Ναι, αυτή κάνει triple anal fisting. Αν σκεφτείς όμως ότι είναι γυναίκα 1.80, ενώ η Dirtygardengirl είναι πολύ κοντύτερη και έχει την ίδια επίδοση, παίρνει το αργυρό μετάλλιο. Αυτά για τον τύπο που προσπαθεί να μας πείσει ότι και με μια φορά ο σφιγκτήρας μπορεί να παραλύσει. Δεν βλέπει ότι η σούφρα της χωράει τρεις γροθιές μαζί κι ότι σε κλιπ δέχεται χέρι μέχρι τον αγκώνα (παίζει μαζί με τη sasha star), το λεγόμενο bely bulging, όπου η κοιλιά της τεντώνει από τη γροθιά της παρτενέρ που παίζει μέσα στη σούφρα της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom