Νέα

τουλαχιστον ναναι παρθενα απο π....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλό το γκομενάκι; Μην το λυπάσαι αφού αυτή το θέλει. Όταν λες ευτελούς αμοιβής τι εννοείς; Μπορούμε να το πάρουμε και εμείς δηλαδή;
50 της δινανε και για τους 2 ετσι ειπε, αν και νομιζω δεν ηταν 2 αλλα 102 και μου το κρυβει!

Επισκέπτης
Μπά... Συνήθως "ψαλιδίζουν" τα 3/4. Οπότε το σκόρ πρέπει να είναι γύρω στο 32-8.  :)
μεσα εισαι! ασε που οι πιο πολλες πασχουν απο ΔΕΥΤΕΡΙΤΙΔΑ! με οσες εχω παει μου λενε οτι ημουν ο δευτερος! (εκτος απο μια που ειχα γνωρισει στην Κορινθο οπου ημουν οντως ο πρωτος)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Οι έρευνες δείχνουν ότι επεισόδια ακράτειας εμφανίζει το 7 – 10% του πληθυσμού, παρ’ όλο που η ακριβής συχνότητα εκτιμάται ότι είναι πολύ υψηλότερη αφού ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων με ακράτεια διστάζουν να αναφέρουν το πρόβλημά τους στο γιατρό

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οι έρευνες δείχνουν ότι επεισόδια ακράτειας εμφανίζει το 7 – 10% του πληθυσμού, παρ’ όλο που η ακριβής συχνότητα εκτιμάται ότι είναι πολύ υψηλότερη αφού ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων με ακράτεια διστάζουν να αναφέρουν το πρόβλημά τους στο γιατρό

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχω φιλη νοσοκομα σε μεγαλο νοσοκομειο..μου ελεγε παλια οτι ειχαν κανει ΣΦΙΓΚΤΗΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ σε κοπελα 25 ετων! ειχε ακρατεια λογω συνεχους πρωκτικου σεξ! ακομα και με μια φορα αν εισα ατυχος μπορει να σπασει ο σφιγκτηρας και ναχεις ισοβιο προβλημα!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
οσοι και οσς επιμενετε να τον παιρνεται απο πισω ενημερωθειτε για το τι σας περιμενει!

Ξεκίνησες περιγράφοντας τη σούφρα κάποιας που σου πληρώνει το νοίκι με σεξουαλικό νόμισμα και ότι έχει κάτι σαν πρόπτωση εντέρου ή χοντρές αιμορροίδες, που έγιναν λέει ύστερα από ένα μήνα κωλοξέσκισμα. Τώρα μας λες ότι όποια/όποιος χρησιμοποιεί την πίσω είσοδο θα πάθει ακράτεια και θα έχει κοινωνικό πρόβλημα. Είτε δεν ξέρεις τι σου γίνεται, είτε τρολάρεις και δεν ξέρεις τι να γράψεις, είτε εκπροσωπείς το μακρύ χέρι της Εκκλησίας που προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι κακό το πρωκτικό. Πάντως, μην τα λες αυτά σε ανθρώπους που ξέρουν από γαμίσια, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα. Δεν μας πείθεις. Τα κορίτσια του τριγώνου θα έπρεπε να χέζονται πάνω τους, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Επισκέπτης
Ξεκίνησες περιγράφοντας τη σούφρα κάποιας που σου πληρώνει το νοίκι με σεξουαλικό νόμισμα και ότι έχει κάτι σαν πρόπτωση εντέρου ή χοντρές αιμορροίδες, που έγιναν λέει ύστερα από ένα μήνα κωλοξέσκισμα. Τώρα μας λες ότι όποια/όποιος χρησιμοποιεί την πίσω είσοδο θα πάθει ακράτεια και θα έχει κοινωνικό πρόβλημα. Είτε δεν ξέρεις τι σου γίνεται, είτε τρολάρεις και δεν ξέρεις τι να γράψεις, είτε εκπροσωπείς το μακρύ χέρι της Εκκλησίας που προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι κακό το πρωκτικό. Πάντως, μην τα λες αυτά σε ανθρώπους που ξέρουν από γαμίσια, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα. Δεν μας πείθεις. Τα κορίτσια του τριγώνου θα έπρεπε να χέζονται πάνω τους, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.
ασε μιλας σε πολυ παλιο πουτανιαρη..τα κοριτσια που λες τον παιρνουν μεσα τους για ενα το πολυ 2 λεπτα..ξερεις τι παει να πει ξεκωλιασμα για ωρες? και πριν βεβαια ηταν ανοικτη πισω απλα μου εκανε εντυπωση το θεαμα που ειδα..ισως ηταν φρεσκοξεκωλιασμενη..α και κατι ακομα..πως ξερεις οτι αυτες οι κοπελες που αναφερεις δεν χεζονται πανω τους? συζεις με καμμια απο δαυτες και το ξερεις?

Επισκέπτης
[quote author=myrwnas link=topic=203758.msg5601022#msg5601022 date=1405317516..πραγματικα την λυπηθηκα γιατι σε λιγο οπωςδηποτε θα αντιμετωπισει προβλημα ακρατειας κλπ.
αν σου τυχει ειναι πραγματι τραγικο.ημουν με ρωσσιδα stripper σε χοτελ και απο το πολυ ξεκωλιασμα ολα αυτα τα χρονια καθε μιση ωρα πηγαινε τουαλετα για χεσιμο.πανεμορφη αλλα αξιολυπητη στα ματια μου.ειχε παθει ακρατεια! :s&m_1:
ετσι ειναι φιλε μου..ειναι θεμα υγειας..και ασε τους αλλους να λενε οτι το παιζουμε ηθικοι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης
Την οποια θα εχεις καρφωσει σιγουρα μεσα στο νεκτροτομειο.
Ριξε λεπτομέρειες τυπε.   :rockon: :rockon: :rockon:
νεκροτομειο εχει μονο στο Λαικο τυπε και στο πειραια..αυτη δουλευει αλλου..ασε που ειναι και χοντρη 100 κιλα..τι να καρφωσω? μονο που ειναι καλο κοριτσι ψυχουλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καλα να παθετε~!ολοι το παιζετε απελευθερωμενοι και αρχιδιες για να γαματε και στα 35-40 βλεπετε τα αποτελεσματα της μαλακιας που σας δερνει.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
Μονο ο σημερινος νεοελληνας!και μετα κλαιγεται που χωριζει στον χρονο επανω!
Kανενας από τους προγονους μας επισης δεν θα παντρευοταν γυναικα που δεν ξερει να μαγειρευει.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Kανενας από τους προγονους μας επισης δεν θα παντρευοταν γυναικα που δεν ξερει να μαγειρευει.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.
Τι ειναι ο γαμος ρε?Εξασφαλιση μουνιου?
ο γαμος πρεπει να συνεπαγεται και καλη ζωη.
Σιγα μην παντρευομαστε για να περναμε χειροτερα απο οτι ελευθεροι!
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Kostas9013

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλα να παθετε~!ολοι το παιζετε απελευθερωμενοι και αρχιδιες για να γαματε και στα 35-40 βλεπετε τα αποτελεσματα της μαλακιας που σας δερνει.
Γιατί άμα δεν είναι ξεκωλιάρα δεν χωρίζει; Αν είναι στραβή η ελεεινίδα, κούνια που τον κούναγε τον κακομοίρη που την πήρε, είτε είναι παρθένα είτε μπαίνουν τραίνα από πίσω!  :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
εχω φιλη νοσοκομα σε μεγαλο νοσοκομειο..μου ελεγε παλια οτι ειχαν κανει ΣΦΙΓΚΤΗΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ σε κοπελα 25 ετων! ειχε ακρατεια λογω συνεχους πρωκτικου σεξ! ακομα και με μια φορα αν εισα ατυχος μπορει να σπασει ο σφιγκτηρας και ναχεις ισοβιο προβλημα!

Αρχικά πίστευα ότι σε κορόιδεψε κάποια. Τώρα είμαι σίγουρος ότι λες ανοησίες. Σταμάτα τα ψεύδη, δεν μπορείς να μας πείσεις. Αν δεν γουστάρεις το Πρωκτικό με γεια σου με χαρά σου. Γιατί προσπαθείς να το κόψεις από αυτούς που γουστάρουν με ύπουλο τρόπο και ψέματα?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εννοω οτι με την κοπελα αυτη βγαινουμε πηγαινουμε το σινεμαδακι μας πινουμε το καφεδακι μας και απλα της εχω παραχωρησει μια μικρη γκαρσονιερουλα και δεν της παιρνω νοικι..φυσικο ειναι να την εχω συμπαθησει λιγο..γενικα ειμαι λιγο λυπησιαρης τυπος και πιρφοριζω λιγακι  :rolleyes:

Να δηλώσεις τουλάχιστον ότι εισπράττεις ένα ελάχιστο μίσθιο για να μη σε κοπανήσει η εφορία με το φόρο και την προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εγω αν δεν ειναι ξεκολιαρα δεν την παντρευομαι. να μου ζαλιζει τον ερωτα οτι δεν θελω απο πισω και αλλα τετοια  :tickedoff:. εγω καθε τρεις και λιγο θελω να γαμαω κωλο ειμαι κωλοχαρακτηρας  :kissass2:  :fuck2:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο λιλας αμα ηταν ετσι θα ταν καθε μερα στα επειγοντα