Επισκέπτης
50 της δινανε και για τους 2 ετσι ειπε, αν και νομιζω δεν ηταν 2 αλλα 102 και μου το κρυβει!Καλό το γκομενάκι; Μην το λυπάσαι αφού αυτή το θέλει. Όταν λες ευτελούς αμοιβής τι εννοείς; Μπορούμε να το πάρουμε και εμείς δηλαδή;
50 της δινανε και για τους 2 ετσι ειπε, αν και νομιζω δεν ηταν 2 αλλα 102 και μου το κρυβει!Καλό το γκομενάκι; Μην το λυπάσαι αφού αυτή το θέλει. Όταν λες ευτελούς αμοιβής τι εννοείς; Μπορούμε να το πάρουμε και εμείς δηλαδή;
μεσα εισαι! ασε που οι πιο πολλες πασχουν απο ΔΕΥΤΕΡΙΤΙΔΑ! με οσες εχω παει μου λενε οτι ημουν ο δευτερος! (εκτος απο μια που ειχα γνωρισει στην Κορινθο οπου ημουν οντως ο πρωτος)Μπά... Συνήθως "ψαλιδίζουν" τα 3/4. Οπότε το σκόρ πρέπει να είναι γύρω στο 32-8.
εχω φιλη νοσοκομα σε μεγαλο νοσοκομειο..μου ελεγε παλια οτι ειχαν κανει ΣΦΙΓΚΤΗΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ σε κοπελα 25 ετων! ειχε ακρατεια λογω συνεχους πρωκτικου σεξ! ακομα και με μια φορα αν εισα ατυχος μπορει να σπασει ο σφιγκτηρας και ναχεις ισοβιο προβλημα!Οι έρευνες δείχνουν ότι επεισόδια ακράτειας εμφανίζει το 7 – 10% του πληθυσμού, παρ’ όλο που η ακριβής συχνότητα εκτιμάται ότι είναι πολύ υψηλότερη αφού ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων με ακράτεια διστάζουν να αναφέρουν το πρόβλημά τους στο γιατρό
οσοι και οσς επιμενετε να τον παιρνεται απο πισω ενημερωθειτε για το τι σας περιμενει!
ασε μιλας σε πολυ παλιο πουτανιαρη..τα κοριτσια που λες τον παιρνουν μεσα τους για ενα το πολυ 2 λεπτα..ξερεις τι παει να πει ξεκωλιασμα για ωρες? και πριν βεβαια ηταν ανοικτη πισω απλα μου εκανε εντυπωση το θεαμα που ειδα..ισως ηταν φρεσκοξεκωλιασμενη..α και κατι ακομα..πως ξερεις οτι αυτες οι κοπελες που αναφερεις δεν χεζονται πανω τους? συζεις με καμμια απο δαυτες και το ξερεις?Ξεκίνησες περιγράφοντας τη σούφρα κάποιας που σου πληρώνει το νοίκι με σεξουαλικό νόμισμα και ότι έχει κάτι σαν πρόπτωση εντέρου ή χοντρές αιμορροίδες, που έγιναν λέει ύστερα από ένα μήνα κωλοξέσκισμα. Τώρα μας λες ότι όποια/όποιος χρησιμοποιεί την πίσω είσοδο θα πάθει ακράτεια και θα έχει κοινωνικό πρόβλημα. Είτε δεν ξέρεις τι σου γίνεται, είτε τρολάρεις και δεν ξέρεις τι να γράψεις, είτε εκπροσωπείς το μακρύ χέρι της Εκκλησίας που προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι κακό το πρωκτικό. Πάντως, μην τα λες αυτά σε ανθρώπους που ξέρουν από γαμίσια, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα. Δεν μας πείθεις. Τα κορίτσια του τριγώνου θα έπρεπε να χέζονται πάνω τους, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.
ετσι ειναι φιλε μου..ειναι θεμα υγειας..και ασε τους αλλους να λενε οτι το παιζουμε ηθικοι[quote author=myrwnas link=topic=203758.msg5601022#msg5601022 date=1405317516..πραγματικα την λυπηθηκα γιατι σε λιγο οπωςδηποτε θα αντιμετωπισει προβλημα ακρατειας κλπ.
αν σου τυχει ειναι πραγματι τραγικο.ημουν με ρωσσιδα stripper σε χοτελ και απο το πολυ ξεκωλιασμα ολα αυτα τα χρονια καθε μιση ωρα πηγαινε τουαλετα για χεσιμο.πανεμορφη αλλα αξιολυπητη στα ματια μου.ειχε παθει ακρατεια!
εχω φιλη νοσοκομα σε μεγαλο νοσοκομειο..
νεκροτομειο εχει μονο στο Λαικο τυπε και στο πειραια..αυτη δουλευει αλλου..ασε που ειναι και χοντρη 100 κιλα..τι να καρφωσω? μονο που ειναι καλο κοριτσι ψυχουλαΤην οποια θα εχεις καρφωσει σιγουρα μεσα στο νεκτροτομειο.
Ριξε λεπτομέρειες τυπε.
Kανενας από τους προγονους μας επισης δεν θα παντρευοταν γυναικα που δεν ξερει να μαγειρευει.Καλα να παθετε~!ολοι το παιζετε απελευθερωμενοι και αρχιδιες για να γαματε και στα 35-40 βλεπετε τα αποτελεσματα της μαλακιας που σας δερνει.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
Μονο ο σημερινος νεοελληνας!και μετα κλαιγεται που χωριζει στον χρονο επανω!
Μην σου πω και ακομη καλυτερα.η αγκαλια του αλεξ θα μυριζει γιασεμι και αγιοκλημα
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.Kανενας από τους προγονους μας επισης δεν θα παντρευοταν γυναικα που δεν ξερει να μαγειρευει.
Γιατί άμα δεν είναι ξεκωλιάρα δεν χωρίζει; Αν είναι στραβή η ελεεινίδα, κούνια που τον κούναγε τον κακομοίρη που την πήρε, είτε είναι παρθένα είτε μπαίνουν τραίνα από πίσω!Καλα να παθετε~!ολοι το παιζετε απελευθερωμενοι και αρχιδιες για να γαματε και στα 35-40 βλεπετε τα αποτελεσματα της μαλακιας που σας δερνει.
εννοω οτι με την κοπελα αυτη βγαινουμε πηγαινουμε το σινεμαδακι μας πινουμε το καφεδακι μας και απλα της εχω παραχωρησει μια μικρη γκαρσονιερουλα και δεν της παιρνω νοικι..φυσικο ειναι να την εχω συμπαθησει λιγο..γενικα ειμαι λιγο λυπησιαρης τυπος και πιρφοριζω λιγακι
εγω αν δεν ειναι ξεκολιαρα δεν την παντρευομαι. να μου ζαλιζει τον ερωτα οτι δεν θελω απο πισω και αλλα τετοια . εγω καθε τρεις και λιγο θελω να γαμαω κωλο ειμαι κωλοχαρακτηραςΚαλα να παθετε~!ολοι το παιζετε απελευθερωμενοι και αρχιδιες για να γαματε και στα 35-40 βλεπετε τα αποτελεσματα της μαλακιας που σας δερνει.
εχω φιλη νοσοκομα σε μεγαλο νοσοκομειο..μου ελεγε παλια οτι ειχαν κανει ΣΦΙΓΚΤΗΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ σε κοπελα 25 ετων! ειχε ακρατεια λογω συνεχους πρωκτικου σεξ! ακομα και με μια φορα αν εισα ατυχος μπορει να σπασει ο σφιγκτηρας και ναχεις ισοβιο προβλημα!