apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μηπως ειχε κατεβασει μονοκοπανια μαζι με τα ουζα πριν και ολοκληρο ποδαρακι απο χταποδι?
μηπως ειχε κατεβασει μονοκοπανια μαζι με τα ουζα πριν και ολοκληρο ποδαρακι απο χταποδι?
που μενεις τυπε????σε κανα βοθρο????τυπε ειναι ατιμα αυτα τα μπινελικια, ειδικα τα θαλασσινα.
Εμενα αγαπημενο μου φαγητο στο πισωκολητο ειναι οι φακες.
Με κανουν να νοιωθω σπιτι μου.
μπορει να ειναι ιδιοκτητης της 3 αλφα τυπεπου μενεις τυπε????σε κανα βοθρο????
τυπε ειναι ατιμα αυτα τα μπινελικια, ειδικα τα θαλασσινα.
Εμενα αγαπημενο μου φαγητο στο πισωκολητο ειναι οι φακες.
Με κανουν να νοιωθω σπιτι μου.
μπορει να ειναι ιδιοκτητης της 3 αλφα τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.shopnsave.gr/thumbnails/images/3A%20fakes.jpg.thumb_300x200_3237c1a7fc123dad807ad83ad14a6e52.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Να τα βλεπει ο μυρωνας και να μαθαινει, και για να μην τον αποτρεψουν να την παντρευτει.τύπε δε χονεύνται εύκολα και βγαίνουν όπως μπήκαν
Να τα βλεπει ο μυρωνας και να μαθαινει, και για να μην τον αποτρεψουν να την παντρευτει.
῎Εχει περιθώρια γιὰ περαιτέρω μεγένθυση,ὁ ἐν λόγῳ πρωκτός.
σωστα ειναι μεγεθυνση ειναι απο την λεξη μεγεθος
Περίμενα από έναν μερακλή της γλώσσας να μην κάνει αυτό το λάθος!
Καὶ πιὸ εἶναι τὸ σωστό;;;;
Περίμενα από έναν μερακλή της γλώσσας να μην κάνει αυτό το λάθος!
Καὶ πιὸ εἶναι τὸ σωστό;;;;
Ορθώς και το ρήμα μεγεθύνω!σωστα ειναι μεγεθυνση ειναι απο την λεξη μεγεθος
Άμα της έχεις κάνει παραχώρηση και το δηλώνεις στην εφορία πυρφορίζεις χοντρά!επισης καποιος ρωτησε τι εννοουσα οταν ελεγα οτι ειναι κατι σαν βιζιτα..εννοω οτι με την κοπελα αυτη βγαινουμε πηγαινουμε το σινεμαδακι μας πινουμε το καφεδακι μας και απλα της εχω παραχωρησει μια μικρη γκαρσονιερουλα και δεν της παιρνω νοικι..φυσικο ειναι να την εχω συμπαθησει λιγο..γενικα ειμαι λιγο λυπησιαρης τυπος και πιρφοριζω λιγακι
Ορθώς και το ρήμα μεγεθύνω!
Όμως έχουν γίνει συνήθεια οι λάθος προφορές οπως ο μήνας ΟκτώΜβριος αντί του Οκτώβριος που ειναι το σωστό.
οχι μονο αυτο αλλα πληρωνω το χαρατσι και το ρευμα! με αποζημιωνει ομως..ξερεις ποσα θα ηθελα για cg kai ct δεδομενου οτι σε μπουρδελα δεν μπορω να μαμησω(δεν ειμαι κοκορας)Άμα της έχεις κάνει παραχώρηση και το δηλώνεις στην εφορία πυρφορίζεις χοντρά!
μα αυτη ειναι ολη η καυλα οταν πηδας κουλουρακι ρε μεγαλε! εγω αν δεν τον βγαλω καφετι νιωθω οτι απετυχα!Εγω σταματησα να γαμαω απο κωλοτρυπιδι. Μυριζει σκατιλα και που και που βγαινει και καμια κουραδα η κρεμα καφε που επισης βρωμαει. Η σκατιλα γενικα με ξεκαβλωνει ασχημα
Τι να σου πω, απ'αυτή τη σκοπιά δικιο έχεις.οχι μονο αυτο αλλα πληρωνω το χαρατσι και το ρευμα! με αποζημιωνει ομως..ξερεις ποσα θα ηθελα για cg kai ct δεδομενου οτι σε μπουρδελα δεν μπορω να μαμησω(δεν ειμαι κοκορας)