Νέα

τουλαχιστον ναναι παρθενα απο π....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αν η κωλότρυπα είναι το δώρο, ο κώλος είναι το περιτύλιγμα.
Εξίσου σημαντικό το presentation πάντα. Δε νομίζετε?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αν η κωλότρυπα είναι το δώρο, ο κώλος είναι το περιτύλιγμα.
Εξίσου σημαντικό το presentation πάντα. Δε νομίζετε?

"Κι αν το μουνί είναι το δώρο ποιό είναι εκεί το περιτύλιγμα.

Here is the question."
Σαίξπηρ.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Εγω σταματησα να γαμαω απο κωλοτρυπιδι. Μυριζει σκατιλα και που και που βγαινει και καμια κουραδα η κρεμα καφε που επισης βρωμαει. Η σκατιλα γενικα με ξεκαβλωνει ασχημα
Μήπως στὸν γλείφει μετὰ κιόλας;! :huh:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Καλα να παθετε~!ολοι το παιζετε απελευθερωμενοι και αρχιδιες για να γαματε και στα 35-40 βλεπετε τα αποτελεσματα της μαλακιας που σας δερνει.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
Μονο ο σημερινος νεοελληνας!και μετα κλαιγεται που χωριζει στον χρονο επανω!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

romandick

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=myrwnas link=topic=203758.msg5601022#msg5601022 date=1405317516..πραγματικα την λυπηθηκα γιατι σε λιγο οπωςδηποτε θα αντιμετωπισει προβλημα ακρατειας κλπ.
[/quote]αν σου τυχει ειναι πραγματι τραγικο.ημουν με ρωσσιδα stripper σε χοτελ και απο το πολυ ξεκωλιασμα ολα αυτα τα χρονια καθε μιση ωρα πηγαινε τουαλετα για χεσιμο.πανεμορφη αλλα αξιολυπητη στα ματια μου.ειχε παθει ακρατεια! :s&m_1:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Χτες βγηκα με την κοπελα που εχω ελευθερη σχεση κατι σαν βιζιτα αλλα οχι ακριβως..ειχα περιπου ενα μηνα να την δω και οπως πηρα να την παρω πισωκολλητο ειδα οτι ο πρωκτος της ηταν σε τραγικη κατασταση..ειχε χασει το σχημα του δεν ηταν στρογγυλο αλλα κατι σαν ξεχειλωμενο ενα πραγμα σαν πληγη, οταν δε ανοιγα πιο πολυ τα κωλομερια και ανοιγε κι αλλο ο πρωκτος της απο μεσα εβγαινε κατι σαν γλωσσιδι σαν κατι να ειχε σπασει μεσα.. την ρωτησα και μου ειπε οτι λογω αναγκης για επιβιωση βρηκε 2 τυπους που εναντι ευτελους αμοιβης την πηδαγανε ολο αυτον το καιρο..την πηδαγανε απο πισω και για ωρες οπως μου ειπε αφου ηταν αρκετα νεοι..πραγματικα την λυπηθηκα γιατι σε λιγο οπωςδηποτε θα αντιμετωπισει προβλημα ακρατειας κλπ..και σκεφτηκα ρε παιδια οτι καλη η σεξουαλικη απελευθερωση αλλα οταν αποφασισουμε να παντρευτουμε η κοπελα που θα βρουμε ναναι τουλαχιστον παρθενα απο πισω..οχι τπτ αλλο αλλα αργοτερα θα χεζεται και θα εχουμε επιπλεον εξοδα για πανες κλπ..χωρια η ξεφτιλα..

Τύπε μήπως είναι η ίδια κοπέλα που πλήρωσες τραβέλι για να βλέπεις να τη σκίζει από πίσω?  :S

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Χτες βγηκα με την κοπελα που εχω ελευθερη σχεση κατι σαν βιζιτα αλλα οχι ακριβως..ειχα περιπου ενα μηνα να την δω και οπως πηρα να την παρω πισωκολλητο ειδα οτι ο πρωκτος της ηταν σε τραγικη κατασταση..ειχε χασει το σχημα του δεν ηταν στρογγυλο αλλα κατι σαν ξεχειλωμενο ενα πραγμα σαν πληγη, οταν δε ανοιγα πιο πολυ τα κωλομερια και ανοιγε κι αλλο ο πρωκτος της απο μεσα εβγαινε κατι σαν γλωσσιδι σαν κατι να ειχε σπασει μεσα.. την ρωτησα και μου ειπε οτι λογω αναγκης για επιβιωση βρηκε 2 τυπους που εναντι ευτελους αμοιβης την πηδαγανε ολο αυτον το καιρο..την πηδαγανε απο πισω και για ωρες οπως μου ειπε αφου ηταν αρκετα νεοι..πραγματικα την λυπηθηκα γιατι σε λιγο οπωςδηποτε θα αντιμετωπισει προβλημα ακρατειας κλπ..και σκεφτηκα ρε παιδια οτι καλη η σεξουαλικη απελευθερωση αλλα οταν αποφασισουμε να παντρευτουμε η κοπελα που θα βρουμε ναναι τουλαχιστον παρθενα απο πισω..οχι τπτ αλλο αλλα αργοτερα θα χεζεται και θα εχουμε επιπλεον εξοδα για πανες κλπ..χωρια η ξεφτιλα..
γιατι την λυπηθηκες?ερωτευθηκες?ηθελες να την παντρευτεις?

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλα να παθετε~!ολοι το παιζετε απελευθερωμενοι και αρχιδιες για να γαματε και στα 35-40 βλεπετε τα αποτελεσματα της μαλακιας που σας δερνει.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
Μονο ο σημερινος νεοελληνας!και μετα κλαιγεται που χωριζει στον χρονο επανω!

:thumbsup:

Σκατά στους μνηστευμένους και τους παντρεμένους! Ζήτω οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
αλλο παρθενα,αλλο γαμηθηκε με πεντε σε ολη την ζωη της και αλλο την εχει παρει ολη η εθνικη γερμανιας,νιγηριας,γκανας και πακισταν....

και να την παρεις αυτην να την κανεις κυρια και να σου σηκωνει και μπαιρακι μετα

Εσύ ψάχνεις για ολίγον παρθένα...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο πρωκτος της ηταν σε τραγικη κατασταση..ειχε χασει το σχημα του δεν ηταν στρογγυλο αλλα κατι σαν ξεχειλωμενο ενα πραγμα σαν πληγη, οταν δε ανοιγα πιο πολυ τα κωλομερια και ανοιγε κι αλλο ο πρωκτος της απο μεσα εβγαινε κατι σαν γλωσσιδι σαν κατι να ειχε σπασει μεσα..
τυπε κανα αλιεν μην εβγαινε απο μεσα :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom