jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Ναι. Η Ζιζέλ και η κ. Αννούλα (του κ. Μπάρμπεκιου Λόβερ) έχουν πάνω-κάτω τον ίδιο κώλο...
πες τα ρε θείο.
Ναι. Η Ζιζέλ και η κ. Αννούλα (του κ. Μπάρμπεκιου Λόβερ) έχουν πάνω-κάτω τον ίδιο κώλο...
Αν η κωλότρυπα είναι το δώρο, ο κώλος είναι το περιτύλιγμα.
Εξίσου σημαντικό το presentation πάντα. Δε νομίζετε?
Αν η κωλότρυπα είναι το δώρο, ο κώλος είναι το περιτύλιγμα.
Εξίσου σημαντικό το presentation πάντα. Δε νομίζετε?
Το attitude. ;)"Κι αν το μουνί είναι το δώρο ποιό είναι εκεί το περιτύλιγμα.
Here is the question." Σαίξπηρ.
Το attitude. ;)
House of Fun.
Το attitude. ;)
House of Fun.
Το attitude. ;)
House of Fun.
Μήπως στὸν γλείφει μετὰ κιόλας;!Εγω σταματησα να γαμαω απο κωλοτρυπιδι. Μυριζει σκατιλα και που και που βγαινει και καμια κουραδα η κρεμα καφε που επισης βρωμαει. Η σκατιλα γενικα με ξεκαβλωνει ασχημα
Καλα να παθετε~!ολοι το παιζετε απελευθερωμενοι και αρχιδιες για να γαματε και στα 35-40 βλεπετε τα αποτελεσματα της μαλακιας που σας δερνει.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
Μονο ο σημερινος νεοελληνας!και μετα κλαιγεται που χωριζει στον χρονο επανω!
Χτες βγηκα με την κοπελα που εχω ελευθερη σχεση κατι σαν βιζιτα αλλα οχι ακριβως..ειχα περιπου ενα μηνα να την δω και οπως πηρα να την παρω πισωκολλητο ειδα οτι ο πρωκτος της ηταν σε τραγικη κατασταση..ειχε χασει το σχημα του δεν ηταν στρογγυλο αλλα κατι σαν ξεχειλωμενο ενα πραγμα σαν πληγη, οταν δε ανοιγα πιο πολυ τα κωλομερια και ανοιγε κι αλλο ο πρωκτος της απο μεσα εβγαινε κατι σαν γλωσσιδι σαν κατι να ειχε σπασει μεσα.. την ρωτησα και μου ειπε οτι λογω αναγκης για επιβιωση βρηκε 2 τυπους που εναντι ευτελους αμοιβης την πηδαγανε ολο αυτον το καιρο..την πηδαγανε απο πισω και για ωρες οπως μου ειπε αφου ηταν αρκετα νεοι..πραγματικα την λυπηθηκα γιατι σε λιγο οπωςδηποτε θα αντιμετωπισει προβλημα ακρατειας κλπ..και σκεφτηκα ρε παιδια οτι καλη η σεξουαλικη απελευθερωση αλλα οταν αποφασισουμε να παντρευτουμε η κοπελα που θα βρουμε ναναι τουλαχιστον παρθενα απο πισω..οχι τπτ αλλο αλλα αργοτερα θα χεζεται και θα εχουμε επιπλεον εξοδα για πανες κλπ..χωρια η ξεφτιλα..
Aν ναι να συγχωνευτεί το θέμα στο "τραβέλια με προσόντα".Τύπε μήπως είναι η ίδια κοπέλα που πλήρωσες τραβέλι για να βλέπεις να τη σκίζει από πίσω? :S
Aν ναι να συγχωνευτεί το θέμα στο "τραβέλια με προσόντα".
γιατι την λυπηθηκες?ερωτευθηκες?ηθελες να την παντρευτεις?Χτες βγηκα με την κοπελα που εχω ελευθερη σχεση κατι σαν βιζιτα αλλα οχι ακριβως..ειχα περιπου ενα μηνα να την δω και οπως πηρα να την παρω πισωκολλητο ειδα οτι ο πρωκτος της ηταν σε τραγικη κατασταση..ειχε χασει το σχημα του δεν ηταν στρογγυλο αλλα κατι σαν ξεχειλωμενο ενα πραγμα σαν πληγη, οταν δε ανοιγα πιο πολυ τα κωλομερια και ανοιγε κι αλλο ο πρωκτος της απο μεσα εβγαινε κατι σαν γλωσσιδι σαν κατι να ειχε σπασει μεσα.. την ρωτησα και μου ειπε οτι λογω αναγκης για επιβιωση βρηκε 2 τυπους που εναντι ευτελους αμοιβης την πηδαγανε ολο αυτον το καιρο..την πηδαγανε απο πισω και για ωρες οπως μου ειπε αφου ηταν αρκετα νεοι..πραγματικα την λυπηθηκα γιατι σε λιγο οπωςδηποτε θα αντιμετωπισει προβλημα ακρατειας κλπ..και σκεφτηκα ρε παιδια οτι καλη η σεξουαλικη απελευθερωση αλλα οταν αποφασισουμε να παντρευτουμε η κοπελα που θα βρουμε ναναι τουλαχιστον παρθενα απο πισω..οχι τπτ αλλο αλλα αργοτερα θα χεζεται και θα εχουμε επιπλεον εξοδα για πανες κλπ..χωρια η ξεφτιλα..
γιατι την λυπηθηκες?ερωτευθηκες?ηθελες να την παντρευτεις?
Καλα να παθετε~!ολοι το παιζετε απελευθερωμενοι και αρχιδιες για να γαματε και στα 35-40 βλεπετε τα αποτελεσματα της μαλακιας που σας δερνει.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ?
Μονο ο σημερινος νεοελληνας!και μετα κλαιγεται που χωριζει στον χρονο επανω!
αλλο παρθενα,αλλο γαμηθηκε με πεντε σε ολη την ζωη της και αλλο την εχει παρει ολη η εθνικη γερμανιας,νιγηριας,γκανας και πακισταν....
και να την παρεις αυτην να την κανεις κυρια και να σου σηκωνει και μπαιρακι μετα
Τύπε μήπως είναι η ίδια κοπέλα που πλήρωσες τραβέλι για να βλέπεις να τη σκίζει από πίσω? :S
Aν ναι να συγχωνευτεί το θέμα στο "τραβέλια με προσόντα".
τυπε κανα αλιεν μην εβγαινε απο μεσα :Sο πρωκτος της ηταν σε τραγικη κατασταση..ειχε χασει το σχημα του δεν ηταν στρογγυλο αλλα κατι σαν ξεχειλωμενο ενα πραγμα σαν πληγη, οταν δε ανοιγα πιο πολυ τα κωλομερια και ανοιγε κι αλλο ο πρωκτος της απο μεσα εβγαινε κατι σαν γλωσσιδι σαν κατι να ειχε σπασει μεσα..