Νέα

τουλαχιστον ναναι παρθενα απο π....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
αυτές που πάνε κάτι γιόγκα,ζουμπα κλπ τον τρώνε απο τον γυμναστή/δάσκαλο χορού κλπ....την γνώμη σου
Σίγουρα το σκέφτονται, τωρα αν τον τρώνε, εξαρταται απο πολλά...
Μπορεί ο δάσκαλος να 'ναι ιππότης πχ  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Χτες βγηκα με την κοπελα που εχω ελευθερη σχεση κατι σαν βιζιτα αλλα οχι ακριβως..ειχα περιπου ενα μηνα να την δω και οπως πηρα να την παρω πισωκολλητο ειδα οτι ο πρωκτος της ηταν σε τραγικη κατασταση..ειχε χασει το σχημα του δεν ηταν στρογγυλο αλλα κατι σαν ξεχειλωμενο ενα πραγμα σαν πληγη, οταν δε ανοιγα πιο πολυ τα κωλομερια και ανοιγε κι αλλο ο πρωκτος της απο μεσα εβγαινε κατι σαν γλωσσιδι σαν κατι να ειχε σπασει μεσα.. την ρωτησα και μου ειπε οτι λογω αναγκης για επιβιωση βρηκε 2 τυπους που εναντι ευτελους αμοιβης την πηδαγανε ολο αυτον το καιρο..την πηδαγανε απο πισω και για ωρες οπως μου ειπε αφου ηταν αρκετα νεοι..πραγματικα την λυπηθηκα γιατι σε λιγο οπωςδηποτε θα αντιμετωπισει προβλημα ακρατειας κλπ..και σκεφτηκα ρε παιδια οτι καλη η σεξουαλικη απελευθερωση αλλα οταν αποφασισουμε να παντρευτουμε η κοπελα που θα βρουμε ναναι τουλαχιστον παρθενα απο πισω..οχι τπτ αλλο αλλα αργοτερα θα χεζεται και θα εχουμε επιπλεον εξοδα για πανες κλπ..χωρια η ξεφτιλα..
Καλό το γκομενάκι; Μην το λυπάσαι αφού αυτή το θέλει. Όταν λες ευτελούς αμοιβής τι εννοείς; Μπορούμε να το πάρουμε και εμείς δηλαδή;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Myrwva στον τιτλο γιατί το πίσω το εχεις π....;φοβάσαι μην μας κολασεις; :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom