Νέα

Τον σκότωσε με την Corvette στην Γλυφάδα και εξαφανίστηκε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ρε μαλακα να κανει κοντρες...τι ειναι οι κοντρες δηλαδη που θεωρουνται αυτονοητο οτι πρεπει να γινονται;

δεν γίνεται να μην κανείς κόντρες μαν
βράζει το αίμα σου σε αυτές τις ηλικίες ?
τι δεν καταλαβαίνεις ?

και μην μου πεις ότι εσύ γιατί δεν έκανες ?
μιλάω για τον μέσο ορο
σε αυτές τις ηλικίες 17-25 οι καυλες Βαράνε Κόκκινο !!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ακομα και ετσι παιζει ρολο η αντιδραση σου μετα τυπε....εδω μιλαμε για δολοφονια ανθρωπου και εγκαταλειψη.
Και γιαυτό πρέπει να την φάει διπλά. Αλλά εγώ μένω στην άποψη μου ότι το θέμα είναι να μην τρέχεις σα μαλάκας εξ αρχής. Όποιος θέλει να κάνει κόντρες, να πετάξει κώλους με την πισοκουνα και να βαρέσει κόφτες 1,2,3 ας πάει κάπου αλλού και όχι σε κατοιμημέν περιοχή.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Προφανώς...αλλά δεν είναι άσπρο μάυρο. Αν οδηγήσεις μεθυσμένος 5 το πρωί με άδειους δρόμους με 80 στην κατεχάκη αλλά σου πεταχτεί ένα μηχανάκι που θα απέφευγες αν ήσουν ξεμέθυστος? πάλυ τον έφαγες αλλά δεν είναι ότι πήγαινες και γυρεύντας. Το θέμα είναι τι φταίει το μηχανάκι..
να μην πιασεις τιμονι αν εισαι μεθυσμενος τοσο απλα

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281

ναι ναι οκ δεν έχουμε επιχειρήματα και αμέσως σκάσε κτλπ

ποιος πεθαίνει ρε βλάκα στην άσφαλτο ?

ο παππούς σου ?

το 80% λέμε στοκε ότι είναι ηλικίες 18-30 είτε το θες είτε όχι Κόντρες Γινόντουσαν Γίνονται ΚΑΙ ΘΑ Συνεχίζουν ΝΑ Γίνονται !!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
καμια σχεση, δεν υπαρχει περιορισμος στα κυβικα στα αυτοκινητα, στα φορτηγα υπαρχει.
Και ο διαχωρισμος φορτηγου/αυτοκινητου γινεται με τη μαζα
Για τα φορτηγά το ξέρω. Εχω εταιρικό 3,5αρι. Και το οδηγώ με το Β' κατηγορίας. Για τα αυτοκίνητα δεν ήξερα το ανώτατο όριο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πάνω σε αυτά τα νομικίστικα στηρίζονται οι νόμοι και οι υποστηρικτικές γραμμές στα δικαστήρια.
Υπάρχει δόλος,ενδεχόμενος δόλος,εξ αμελείας
Δόλος σημαίνει η πρόθεση εκτέλεσης κακόβουλης πράξης,πράξης άδικης,αξιόποινης.Παίρνω το αμάξι και λέω "θα πάω με 200 και όποιον βρω μπροστά μου θα τον φάω" ξέρω τι θα κάνω και το κάνω.
Αυτο οπως το λες, το πολυ πολυ να ειναι ενσυνειδητη αμελεια

Για να ειναι ενδεχομενος δολος πρεπει να προβλεπεις το αποτελεσμα ως αναποφευκτο και να το αποδεχεσαι, εστω κι αν δεν το επιδιωκεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τι δεν καταλαβαίνεις ?

μιλάω για τον μέσο ορο
γίνετε τύπε...αν στην πρώτη που θα κάνεις σε γράψει η κάμερα η ο τρόχαίος και σου αφαιρέσουν το δίπλωμα για πάντα. Και όταν σε ξανα ποιάσουν χωρίς δίπλωμα να σε πάνε στο αυτόφορο...όλα γίνονται...

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
τι δεν καταλαβαίνεις ?

μιλάω για τον μέσο ορο
αμα βραζει το αιμα σου βαλε δαχτυλο στον κωλο σου να σου πεσει η θερμοκρασια σκατομαλακα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Και γιαυτό πρέπει να την φάει διπλά. Αλλά εγώ μένω στην άποψη μου ότι το θέμα είναι να μην τρέχεις σα μαλάκας εξ αρχής. Όποιος θέλει να κάνει κόντρες, να πετάξει κώλους με την πισοκουνα και να βαρέσει κόφτες 1,2,3 ας πάει κάπου αλλού και όχι σε κατοιμημέν περιοχή.

Χαιρω πολυ οτι αυτο ειναι το θεμα ρε τυπε...αλλα οταν δεν υπαρχει παιδεια τι περιμενεις;Τουλαχιστον να υπαρχει ο φοβος των συνεπειων αμα κανει καποιος τετοιες μαλακιες μπας και μαζευτουν λιγακι ολα αυτα τα αναρχιδα μουνοπανακια...

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
γίνετε τύπε...αν στην πρώτη που θα κάνεις σε γράψει η κάμερα η ο τρόχαίος και σου αφαιρέσουν το δίπλωμα για πάντα. Και όταν σε ξανα ποιάσουν χωρίς δίπλωμα να σε πάνε στο αυτόφορο...όλα γίνονται...

ακριβως
άρα που καταλήγουμε πάλι ? σε ποιο συμπέρασμα ?
είναι μπουρδελο το κράτος και τελιωνει εκεί

διότι αν στην πρώτη μαλάκια σε χωνανε μέσα θα το σκεφτοσουνα πολύ σοβαρά να το ξανακανεις

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάνω σε αυτά τα νομικίστικα στηρίζονται οι νόμοι και οι υποστηρικτικές γραμμές στα δικαστήρια.
Υπάρχει δόλος,ενδεχόμενος δόλος,εξ αμελείας
Δόλος σημαίνει η πρόθεση εκτέλεσης κακόβουλης πράξης,πράξης άδικης,αξιόποινης.Παίρνω το αμάξι και λέω "θα πάω με 200 και όποιον βρω μπροστά μου θα τον φάω" ξέρω τι θα κάνω και το κάνω.

Eνδεχομενος δολος ομως ειναι οτι κανω κατι χωρις να εχω προθεση εξ επιτουτου, αλλα γνωριζοντας οτι κανοντας το πολυ πιθανο να επελθει κατι και οχι μονο δε το αποτρεπω, αλλα το κανω απροσκοπτα.
Αν κανοντας κατι πχ δε θελω να σκοτωσω καποιον αλλα ξερω οτι κανοντας το πολυ πιθανο καποιος να πεθανει.
Μπορει δηλαδη να πεταξω το παλιο πιανο απο το μπαλκονι μου επειδη δε θελω να πληρωσω μεταφορικη. Αν περναει καποιος απο κατω οχι δεν ηθελα να τον σκοτωσω, να κανω πιο γρηγορα και φτηνα ηθελα. Αλλα ξερω οτι πετωντας το αν περναει απο κατω καποιος θα σκοτωθει.

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Eνδεχομενος δολος ομως ειναι οτι κανω κατι χωρις να εχω προθεση εξ επιτουτου, αλλα γνωριζοντας οτι κανοντας το πολυ πιθανο να επελθει κατι και οχι μονο δε το αποτρεπω, αλλα το κανω απροσκοπτα.
Αν κανοντας κατι πχ δε θελω να σκοτωσω καποιον αλλα ξερω οτι κανοντας το πολυ πιθανο καποιος να πεθανει.
Μπορει δηλαδη να πεταξω το παλιο πιανο απο το μπαλκονι μου επειδη δε θελω να πληρωσω μεταφορικη. Αν περναει καποιος απο κατω οχι δεν ηθελα να τον σκοτωσω, να κανω πιο γρηγορα και φτηνα ηθελα. Αλλα ξερω οτι πετωντας το αν περναει απο κατω καποιος θα σκοτωθει.

σιγά μην λύνουνε και εξισώσεις ρε φίλε πριν πιάσουνε το τιμονι
εσύ μιλάς τώρα για μια λογική αλληλουχία σκέψεων που ούτε καν περνάει από το μυαλό του μεθυσμενου
αυτός λέει φέρε τιμόνι κάνε κόντρες κτλπ

αυτά που λες εσύ αναφέρονται για άτομα που σκέφτεται με την λογική
ο ασυνείδητος δεν σκέφτεται ότι θα προκαλέσει το θάνατο άρα είναι ΑΤΥΧΗΜΑ

είτε το θες πουτανακι είτε δεν το θες....Ατύχημα Είναι

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
ρε ψιλε οταν εχεις πιει και πιανεις τιμονι πας γυρευοντας τοσο απλα

Πάμε πάλι μέχρι να το χωνέψει το μικρό σου μυαλουδακι
πας γυρεύοντας αλλά δεν μπορείς να κανείς κάτι για αυτό γιατί μιλάμε για ηλικίες 17-25

κάτσε λίγο στην ακρη
ξέρω ότι δεν έχεις και πολλά εγκεφαλικά κυτταρα
αλλά προσπάθησε να το κατανοήσεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πολυ απλη λυση ειναι εφαρμοσθει το μετρο να μην ξεκιναει το αυτοκινητο αν ο οδηγος εχει πιει.

Βεβαια θα μου πεις οτι ποιος μας εγγυαται οτι δεν θα βαζουμε εναν που δεν εχει πιει να βαζει μπροστα το αυτοκινητο, αλλά ειναι κι αυτο κατι.

Επισης καποια στιγμη θα ηταν καλο να γινει αυτο που γινεται στη Ρωσια, που ολα τα αυτοκινητα εχουν καμερα που καταγραφει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτο οπως το λες, το πολυ πολυ να ειναι ενσυνειδητη αμελεια

Για να ειναι ενδεχομενος δολος πρεπει να προβλεπεις το αποτελεσμα ως αναποφευκτο και να το αποδεχεσαι, εστω κι αν δεν το επιδιωκεις.

Συγγνωμη εαν ησουν εισαγγελεας, δε θα μπορουσεας να κρινεις οτι κανεις οδηγωντας αυτοκινητο ισχυρης ιπποδυναμης, μεθυσμενος με τετοια ταχυτητα δε μπορει να προβλεψει τετοιο αποτελεσμα? Οδηγηση υπο επηρεια μεθης, υπαρχει για καποιο λογο και ο λογος ειναι οτι καθιστασαι ανικανος προς οδηγηση.
Δηλαδη πρεπει να τεκμαιρεται εκ των προτερων οτι οδηγηση υπο επηρεια μεθης η παραβιαση ερυθρου > θανατηφορο ατυχημα. Το περιεργο ειναι εαν δε γινει, οχι εαν γινει.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση ακομη και χωρις μεθη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom