Νέα

Τον σκότωσε με την Corvette στην Γλυφάδα και εξαφανίστηκε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
δεν μπορώ να χωνέψω ρε φίλε ότι αυτός βγήκε με την κορβετ και είπε
χμμμ ωραία πάμε να σκοτώσουμε

δεν υπάρχει περιπτωση
ήτανε καυλωμενος είχε όρεξη για κόντρες είχε πιει και τα ποτά του
και έτυχε να σκοτωσει
δεν βγήκε με την πρόθεση να σκοτώσει

δηλαδή αν εγώ όταν έχανα την στροφή αντί για τα κάγκελα ήτανε μια μανούλα με το παιδί της
και τους έτρωγα και τους δυο , βγήκα το Σάββατο για να σκοτώσω ?

απλά ασυνείδητος είσαι και αυτό γίνεται

Και εσυ τυπε εν δυναμει δολοφονος ησουν τοτε που εκανες οτι εκανες...και πολυ τυχερος που δεν σκοτωσες καποιον.Δεν ζουμε στο 1800 ουτε στη Αγρια Δυση...ολοι ξερουμε τι σημαινει να οδηγεις μεθυσμενος και δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια για οποιον το κανει.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ποσο καραγκιοζης εισαι ρε δικηγορε των λαθρο;
επειδη εσυ εισαι καραγκιοζαρος που οδηγα μεθυσμενος και παραβιαζει κοκκινα θεωρεις οτι το κανουν ολοι εντελως μαλακας εισαι
πορτοκαλαδα πινει μονο αραιωμενη με 50% νερο
δεν ξεχναω τιποτα ρε πουστη μου
:jerking:

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Και εσυ τυπε εν δυναμει δολοφονος ησουν τοτε που εκανες οτι εκανες...και πολυ τυχερος που δεν σκοτωσες καποιον.Δεν ζουμε στο 1800 ουτε στη Αγρια Δυση...ολοι ξερουμε τι σημαινει να οδηγεις μεθυσμενος και δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια για οποιον το κανει.

το δολοφόνος είναι βαριά κουβεντα

θα έλεγα απλά ασυνείδητος

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Να μαζευτουν ολοι οι συλλογοι τα club των μοτοσυκλετιστων κατα την προσαγωγη να τον περιποιηθουν  :knuppel:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Δεν είπε κανείς ότι ο οδηγός της κορβετ ήταν φωνιάς. Το θέμα είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις πρέπει η αντιμετώπιση να είναι σκληρή. Δηλαδή στον πατέρα του παιδιού τι θα πουν? Δεν το ήθελε?

Το οτι η Ελλαδα ειναι ενα απεραντο χωριο απο μεθυσμενους οδηγούς ειναι καλο δηλαδη? Δε θα παμε ποτε μπροστα ας πουμε?

Μονο για τους καπνιστες ξερουμε να εχουμε νομους?

Φονιας ηταν...ειναι προσφατο το περιστατικο με εκεινο το αρχιδι στο Αιγιο που θερισε γιαγια και μωρακι.Ηξερε πολυ καλα τι μπορουσε να συμβει και ειπε στα αρχιδια μου εγω θα κανω οτι γουσταρω και αδιαφορω για τις συνεπειες...

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
Τώρα είπαν στο Όπεν ότι εμφανίστηκε στην αστυνομία με τον δικηγόρο του.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν μπορώ να χωνέψω ρε φίλε ότι αυτός βγήκε με την κορβετ και είπε
χμμμ ωραία πάμε να σκοτώσουμε

δεν υπάρχει περιπτωση
ήτανε καυλωμενος είχε όρεξη για κόντρες είχε πιει και τα ποτά του
και έτυχε να σκοτωσει
δεν βγήκε με την πρόθεση να σκοτώσει

δηλαδή αν εγώ όταν έχανα την στροφή αντί για τα κάγκελα ήτανε μια μανούλα με το παιδί της
και τους έτρωγα και τους δυο , βγήκα το Σάββατο για να σκοτώσω ?

απλά ασυνείδητος είσαι και αυτό γίνεται

Αυτος δηλαδη κατεβηκε απο τον Αρη και δε ξερει οτι αν πιεις μετα αν οδηγησεις - πολυ περισσοτερο ενα τετοιο αυτοκινητο- δε μπορεις να το ελεγξεις ε και μπορει να τυχει να φας και κανεναν.
Αν παω εγω στην ταρατσα δηλαδη και πεταξω μια μαρμαρινη πλακα για να κανω πιο γρηγορα , ε αν πεσει σε κανα κεφαλι νταξει δεν ηθελα να σκοτωσω. Ας προσεχαν αυτοι που περπαταγαν κατω.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Φονιας ηταν...ειναι προσφατο το περιστατικο με εκεινο το αρχιδι στο Αιγιο που θερισε γιαγια και μωρακι.Ηξερε πολυ καλα τι μπορουσε να συμβει και ειπε στα αρχιδια μου εγω θα κανω οτι γουσταρω και αδιαφορω για τις συνεπειες...
δεν είναι το ίδιο πράγμα, υπαρχουν διαφορετικα επιπεδα για τον φονο γιαυτό και λενε πχ εκ προ μελετης η εν βρασμο ψυχης η απο αμέλεια κτλπ.

Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα δεν εχουμε παιδεία για τίποτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτος δηλαδη κατεβηκε απο τον Αρη και δε ξερει οτι αν πιεις μετα αν οδηγησεις - πολυ περισσοτερο ενα τετοιο αυτοκινητο- δε μπορεις να το ελεγξεις ε και μπορει να τυχει να φας και κανεναν.
Αν παω εγω στην ταρατσα δηλαδη και πεταξω μια μαρμαρινη πλακα για να κανω πιο γρηγορα , ε αν πεσει σε κανα κεφαλι νταξει δεν ηθελα να σκοτωσω. Ας προσεχαν αυτοι που περπαταγαν κατω.
Πριν αρκετα χρονια τεθηκε το ζητημα μηπως ορισθει ως ενδεχομενος δολος η οδηγηση υπο καθεστως μεθης ή η παραβιαση του κοκκινου σηματοδοτη

Συναντησε σφοδρες αντιδρασεις και δεν προχωρησε

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
εγώ πριν 4 χρόνια οδηγαγα μεθυσμένος και πήρα μια στροφή εκεί στην Καλλιρόης με 120 αλλά ευτυχώς ήτανε 4 το πρωι
και απλά έπεσα πάνω και έσπασα όλα τα καγκελα

πιστεύω όλοι έχουμε οδηγήσει μεθυσμενοι
όλοι έχουμε κάνει κοντρες
απλά σε κάποιους δεν έκατσε να σκοτώσουνε

Τι λες ρε φίλε; Να σου πούμε μπράβο για τις μαλακίες σου;
Όχι ρε ψευτόμαγκα, δεν έχουμε οδηγήσει όλοι μεθυσμένοι.
Όχι ρε κάγκουρα δεν έχουμε κάνει όλοι κόντρες στο δρόμο. Πήγαμε να ξεκαβλώσουμε στα Μέγαρα, παρακολουθήσαμε και ένα σχολείο ασφαλούς οδήγησης, τρέξαμε και σε μερικούς αγώνες για την αδρεναλίνη μας.
Και όχι ρε μαλάκα ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
Με τέτοια μυαλά είσαι ήδη εν δυνάμει δολοφόνος εκ προθέσεως.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
οπως τα λες ειναι ο ελληνας εμαθε παντα να ριχνει τις ευθυνες στους αλλους
παντα η κακια στιγμη φταιει
ποτε ο μαλακας που περασε με κοκκινο ποτε ο μαλακας που εριχνε μπαλοθιες ποτε ο μαλακας που επιασε τιμονι λιωμα ποτε,ποτε,ποτε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515

Φονιας συμφωνω οπως ο τυπος που σκοτωσε την οικογενεια του υπατιου
Οταν τρεχεις πανω απο 150 στον αστικο ιστο εισαι δυναμει φονιας
Οποιος δεν το καταλαβαινει εχει το ιδιο μυαλο με τον αληταρα της κορβετας  >:(

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281

εξαρτάται την ηλικία μαν
αν είναι μέχρι 25 πίστεψε με ότι δικαιολογείται

τώρα αν όπως λένε είναι 32 τότε εκεί υπάρχει θεματάκι
έχει αργήσει να ωριμασει

αλλά μέχρι 25 νομίζεις είσαι ατρωτος

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Φονιας συμφωνω οπως ο τυπος που σκοτωσε την οικογενεια του υπατιου
Οταν τρεχεις πανω απο 150 στον αστικο ιστο εισαι δυναμει φονιας
Οποιος δεν το καταλαβαινει εχει το ιδιο μυαλο με τον αληταρα της κορβετας  >:(

δεν λαμβάνεται καθόλου σαν δεδομένο την ηλικία των "φονιάδων " ?

αυτός που έφαγε την οικογένεια του υπατιου ήτανε 24.

Τι σκατα ρε πούστη μου εσείς σε εκκλησάκια μεγαλώσατε ?

Εγώ μέχρι τα 25 κάθε μέρα κόντρες ποτά και μαλακιες
δεν μπορούσα να κάτσω σε ένα σημειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom