fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.209
- Πόντοι
- 606
με αυτον που ετρεχε με πανω απο 200χλμ
Πως το ξέρουμε αυτό ;;;
Με 100 δεν σε κάνει αλοιφή αν σε χτυπήσει αυτοκίνητο ;;;;;;
με αυτον που ετρεχε με πανω απο 200χλμ
Αν εχεις νευρακια τύπε κάνε κατι να τα εκτονωσειςΕνταξει μαλακα εισαι ηλιθιος τελικα...τι σχεση εχει το να οδηγεις με 90 χλμ την ωρα με αυτον που ετρεχε με πανω απο 200χλμ και εκανε κοντρες;
Δεν μου λες εσυ δηλαδη που εχεις οδηγησει μεθυσμενος εχεις σκοτωσει και κανεναν ανθρωπο και μετα τον εγκαταλειψες;
Σε ολους μας αλλωστε μπορει να συμβει αυτο...
αυτοι που σκοτωνουν με 250χλμ μεσα στις πολεις οσα κεφαλια και να εχουν αδεια ειναιΕκτος αν νομιζετε οτι οσοι σκοτωνουν οδηγωντας ειναι καποια αλιεν με δυο κεφαλια και οχι ο οποιοσδηποτε
Εχω πει επισης να μην ειστε τοσο κάθετοι σε αυτα τα θεματα, γιατι κάλλιστα μπορει αυριο κι εσυ να σκοτωσεις καποιον οδηγωντας.
Και ειμαι βεβαιος οτι δεν θα θελεις καθολου να αντιμετωπισθείς ως φονιάς.
Εκτος αν νομιζετε οτι οσοι σκοτωνουν οδηγωντας ειναι καποια αλιεν με δυο κεφαλια και οχι ο οποιοσδηποτε
Ναι οκ επίσης κάποιοι μεθάνε και μετά τουλουμιάζουν την γυναίκα τους...αυτό πως είναι επιχείρημα?Σωστα
Γιατι κανενας απο εμας δεν εχει οδηγησει μεθυσμενος, κανενας δεν εχει παει με 90 σε δρομο με οριο 30, κανενας μας δεν εχει περασει με κοκκινο
Ολα αυτα τα κανουν καποιοι αλλοι
Πως το ξέρουμε αυτό ;;;
Με 100 δεν σε κάνει αλοιφή αν σε χτυπήσει αυτοκίνητο ;;;;;;
Ε ακόμα και σε στενό να σου πεταχτεί δεν είναι το ίδιο με το να οδηγείς έχοντας κατεβάσει 1 μπουκάλι ουισκι..Όταν πεζός πετιέται στη μέση εθνικής οδού, λεωφόρου και άλλων δρόμων ταχείας κυκλοφορίας
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
Η έκθεση της τροχαίας , το αποκλείει.
ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ
Ε κι εδω, αν ο εισαγγελεας κρινει, δεν θα ασκησει διωξη σε τετοια περιπτωση.
Αν ομως θελουν οι συγγενεις του θυματος να κανουν αγωγή, θα δικασθει κανονικα
Αν εχεις νευρακια τύπε κάνε κατι να τα εκτονωσεις
Εμενα θα μου μιλας ομορφα
Ε ακόμα και σε στενό να σου πεταχτεί δεν είναι το ίδιο με το να οδηγείς έχοντας κατεβάσει 1 μπουκάλι ουισκι..
Ξερεις, δεν ειναι αναγκη να οδηγεις "ακραια" για να σκοτωσεις καποιον και να φταις.Αν χειριζεσαι ενα μηχανημα απο σιδερο περιπου 1 τονο κινουμενο με αρκετη ενεργεια, σε δημοσιο χωρο με τροπο επικινδυνο και περαν των οριων, τοτε δεν ειναι "ατυχημα οδηγωντας", ειναι ακριβως το ιδιο με το να πεταω δηλητηριο στις δεξαμενες νερου, η να σκορπαω ιο, η να πυροβολω απο το μπαλκονι του σπιτιου μου προς το δρομο.
Νομιζω οτι καποια πραγματα ισως χρειαζεται να επαναπροσδιοριστουν καπως.
Σωστα
Γιατι κανενας απο εμας δεν εχει οδηγησει μεθυσμενος, κανενας δεν εχει παει με 90 σε δρομο με οριο 30, κανενας μας δεν εχει περασει με κοκκινο
Ολα αυτα τα κανουν καποιοι αλλοι
Το θέμα είναι να υπάρχουν αποτρεπτικοί νόμοι ώστε να μην τρέχεις από την αρχή.Καταλαβαινεις βεβαια οτι ολα αυτα δεν εχουν καμμια σημασια..το πως δηλαδη τον σκοτωσες.Αυτο που εχει σημασια ειναι η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ του θυματος μετα...για μενα αυτο πρεπει να τιμωρειται οσο πιο βαρια γινεται και οχι με γελοιες ποινες με αναστολη.
Ενταξει μαλακα εισαι ηλιθιος τελικα...τι σχεση εχει το να οδηγεις με 90 χλμ την ωρα με αυτον που ετρεχε με πανω απο 200χλμ και εκανε κοντρες;
Δεν μου λες εσυ δηλαδη που εχεις οδηγησει μεθυσμενος εχεις σκοτωσει και κανεναν ανθρωπο και μετα τον εγκαταλειψες;
Σε ολους μας αλλωστε μπορει να συμβει αυτο...
Οκ μπαινεις στην μαυρη λιστα λοιπονΣωπα ρε που θα σου μιλαω ομορφα...αμα λες μαλακιες θα ακους οτι λες μαλακιες.
Δεν ξερεις πώς μου φαινεται οταν γραφω μηλα και καταλαβαινετε πορτοκαλιαΝαι οκ επίσης κάποιοι μεθάνε και μετά τουλουμιάζουν την γυναίκα τους...αυτό πως είναι επιχείρημα?
Δηλαδή για να ξεδίνει ο Έλληνας να πεθαίνει κάποιος άτυχος στο δρόμο? πως είναι αυτό λογικό ρε Άλεξ?
Οκ μπαινεις στην μαυρη λιστα λοιπον
Καμια απαντηση απο δω και περα
εγώ πριν 4 χρόνια οδηγαγα μεθυσμένος και πήρα μια στροφή εκεί στην Καλλιρόης με 120 αλλά ευτυχώς ήτανε 4 το πρωι
και απλά έπεσα πάνω και έσπασα όλα τα καγκελα
πιστεύω όλοι έχουμε οδηγήσει μεθυσμενοι
όλοι έχουμε κάνει κοντρες
απλά σε κάποιους δεν έκατσε να σκοτώσουνε
συμφωνω, κοφτης ταχύτητας στα 150 στα αμαξια.Αν χειριζεσαι ενα μηχανημα απο σιδερο περιπου 1 τονο κινουμενο με αρκετη ενεργεια, σε δημοσιο χωρο με τροπο επικινδυνο και περαν των οριων, τοτε δεν ειναι "ατυχημα οδηγωντας", ειναι ακριβως το ιδιο με το να πεταω δηλητηριο στις δεξαμενες νερου, η να σκορπαω ιο, η να πυροβολω απο το μπαλκονι του σπιτιου μου προς το δρομο.
Νομιζω οτι καποια πραγματα ισως χρειαζεται να επαναπροσδιοριστουν καπως.