Νέα

Τον σκότωσε με την Corvette στην Γλυφάδα και εξαφανίστηκε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ξερεις, δεν ειναι αναγκη να οδηγεις "ακραια" για να σκοτωσεις καποιον και να φταις.
Μια λωριδα να αλλαξεις απροσεκτα μπορει να σκοτωσεις ανετα εναν δικυκλιστή.

Και σιγουρα οι συγγενεις δεν νιωθουν καθολου καλυτερα και στην περιπτωση αυτη.

Φιλε μου το ξερω. Εμεις μιλαμε ομως για την περιπτωση που εν γνωση σου οδηγας με τορπο επικινδυνο να χαθει ζωη. Εαν αφαιρεσεις ζωη επειτα απο τετοια ενεργεια, δεν ειναι ατυχημα.
Και ανεφερα ενα παραδειγμα στη Γερμανια οπου σε δευτερο βαθμο καταδικαστηκαν ισοβια οδηγοι που οδηγωντας επικινδυνα, σκοτωσαν ανθρωπο και ενα δευτερο παραδειγμα, οπου οδηγος στην Πολωνια του εχει ασκηθει διωξει για ανθρωποκτονια με ενδεχομενο δολο και αντιμετωπιζει ποινη εας και ισοβια.
Υπαρχουν συνθηκες που εκφευγουν του πλαισιου του ατηχυηματος. Οταν πινεις δεν ειναι ατυχημα ξερεις οτι οταν πιεις ειναι αυξημενες πιθανοτητες του οτι θα γινει κατι τετοιο. Επιλογη σου ειναι να πιεις και να οδηγησεις.
Το ιδιο και οταν οδηγας επικινδυνα το ιδιο και οταν περνας κοκκινο.
Δεν ειναι ατυχηματα αυτα.
Και μαλιστα εχω προσωπικο παραδειγμα, οπου εμενα με δικυκλο με χτυπησε αλλος , δεν επαθα τιποτα και ενω εγω ημουν ψυχραιμος και στα @@ μου, ο αλλος... πανικοβληθηκε πολυ περισσοτερο. Ο ιδιος εγω εδειξα κατανοηση και αντι να ηρεμισει αυτος εμενα, εγω ηρεμουσα αυτον! Γιατι ηξερα οτι ηταν ατυχημα και θυμα δεν ηταν ο φουφουτος ,αλλα εγω ο ιδιος. Το ιδιο και με καποιο συγγενικο προσωπο που παρασυρθηκε και δυστυχως δεν τα καταφερε να επιζησει. Κανενα μενος κατα του οδηγου, γιατι ηξερα οτι ηταν καθαρα ατυχημα , και μαλιστα τον καταλαβαινω κιολας και τη δικη του ψυχικη οδυνη.
Επομενως ξερω καλα τα ορια ατυχηματος και εγκληματικης δολοφονικης ενεργειας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εγώ πριν 4 χρόνια οδηγαγα μεθυσμένος και πήρα μια στροφή εκεί στην Καλλιρόης με 120 αλλά ευτυχώς ήτανε 4 το πρωι
και απλά έπεσα πάνω και έσπασα όλα τα καγκελα

πιστεύω όλοι έχουμε οδηγήσει μεθυσμενοι
όλοι έχουμε κάνει κοντρες
απλά σε κάποιους δεν έκατσε να σκοτώσουνε
Να και ενας που καταλαβε τι γραφω

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.665
Πόντοι
6.256
Το θέμα είναι να υπάρχουν αποτρεπτικοί νόμοι ώστε να μην τρέχεις από την αρχή.

Εκει ακριβως ειναι το θεμα...οταν ξερουν απο πριν κατι τετοια αρχιδακια οτι ακομα και αν σκοτωσουν καποιον θα βαλουν εναν μεγαλοδικηγορο και θα καθαρισουν με ποινη με αναστολη τι σκατα θα φοβηθουν.

Οχι λεει ρε παιδια και ισοβια για θανατηφορο τροχαιο και εγκαταλειψη....αυτος ομως δολοφονησε οχι μονο το παλικαρακι αλλα και την οικογενεια του που πρεπει να ζησουν μεχρι να πεθανουν με την απωλεια.

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Οχι ρε τυπε δεν το εχουμε κανει ολοι...τι σκατα λογικη ειναι αυτη;Επειδη το εκανες εσυ σημαινει αυτοματα οτι το εχουμε κανει ολοι;

Και ξαναλεω...ετρεχες ρε μαλακα και ησουν μεθυσμενος και σκοτωσες τον ανθρωπακο.Μετα ρε ΑΡΧΙΔΙ δεν σταματας και σηκωνεσαι και φευγεις;

Και την επομενη μερα που ξεσουρωσες ή ξεμαστουρωσες δεν εχεις τα αρχιδια να πας να παραδοθεις στην Αστυνομια;

Μηπως και αυτα μπορουμε να τα κανουμε ολοι;

εδώ μαζί σου με τα 1000
και μεθυσμένος που ήμουνα απλά δεν θα μπορούσα να ζήσω μετά αν τον εγκατελειπα εκει
δεν θα είχα ήσυχη την συνείδηση μου
κατευθείαν το 166. το 100 το 156 όλα θα τα έπαιρνα για βοήθεια και ότι μου ζήταγε μετά δεν το συζητώ χρηματικά όσο μπορούσα κτλπ

να παρατήσω με καμία δυναμη

αυτό δείχνει πολλά όταν εγκαταλείπεις για τον χαρακτηρα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν ξερεις πώς μου φαινεται οταν γραφω μηλα και καταλαβαινετε πορτοκαλια

Αντε γεια σας, μια χαρα τα λετε μονοι σας
Κατά την άποψη σου. Νομίζω ότι και για τον νόμο το να σκοτώσεις κάποιον ενώ περνάς κόκκινο η ενώ είσαι μεθυσμένος θεωρείται δολοφονία έτσι δεν είναι?

Και τι πάει να πει μια χαρά τα λέμε μόνοι μας? αν δεν θες να σου λένε διαφορετικές απόψεις απο την δική σου όλα κομπλέ άντε γεια μας.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.665
Πόντοι
6.256
εδώ μαζί σου με τα 1000
και μεθυσμένος που ήμουνα απλά δεν θα μπορούσα να ζήσω μετά αν τον εγκατελειπα εκει
δεν θα είχα ήσυχη την συνείδηση μου
κατευθείαν το 166. το 100 το 156 όλα θα τα έπαιρνα για βοήθεια και ότι μου ζήταγε μετά δεν το συζητώ χρηματικά όσο μπορούσα κτλπ

να παρατήσω με καμία δυναμη

αυτό δείχνει πολλά όταν εγκαταλείπεις για τον χαρακτηρα

Εμ αυτο λεω τοση ωρα...και εχεις τον αλλον να μας λεει "ελα μωρε σε ολους μας μπορει να συμβει αυτο".

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281

δεν μπορώ να χωνέψω ρε φίλε ότι αυτός βγήκε με την κορβετ και είπε
χμμμ ωραία πάμε να σκοτώσουμε

δεν υπάρχει περιπτωση
ήτανε καυλωμενος είχε όρεξη για κόντρες είχε πιει και τα ποτά του
και έτυχε να σκοτωσει
δεν βγήκε με την πρόθεση να σκοτώσει

δηλαδή αν εγώ όταν έχανα την στροφή αντί για τα κάγκελα ήτανε μια μανούλα με το παιδί της
και τους έτρωγα και τους δυο , βγήκα το Σάββατο για να σκοτώσω ?

απλά ασυνείδητος είσαι και αυτό γίνεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
απλά εγώ αλεξ δεν υπήρχε ούτε 1 στο εκατομμύριο να εγκαταλείψω
όσο και να είχα πιει
και αυτό το ξέρω στα σίγουρα

Εννοειται οτι η εγκαταλειψη ειναι κατι εντελως ανηθικο

Αλλά ευχομαι να μην χρειαστει σε κανεναν να μπει στον πειρασμο να το κανει, ισως εκπλαγει απο το πώς θα λειτουργησει, ειδικα αν μπορει να το κανει χωρις κινδυνο να γινει αντιληπτος.

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
το πρόβλημα δεν είναι ότι σκοτωσε
αλλά η αντίδραση του μετά

Εκεί Πρέπει ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ Μάνα

που εγκατέλειψε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κατά την άποψη σου. Νομίζω ότι και για τον νόμο το να σκοτώσεις κάποιον ενώ περνάς κόκκινο η ενώ είσαι μεθυσμένος θεωρείται δολοφονία έτσι δεν είναι?

Και τι πάει να πει μια χαρά τα λέμε μόνοι μας? αν δεν θες να σου λένε διαφορετικές απόψεις απο την δική σου όλα κομπλέ άντε γεια μας.
Το "εσυ μαλακα εισαι τερμα ηλιθιος" θα μου επιτρεψεις να πω οτι δεν ειναι "διαφορετικη αποψη"

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Καταλαβαμε τι γραφεις. Το ποσοι εχουν οδηγησει μεθυσμενοι γρηγορα, δεν αλλαζει το γεγονος οτι δεν ειναι ατυχημα αν γινει κατι αλλα εγκληματικη ενεργεια.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Σωστα

Γιατι κανενας απο εμας δεν εχει οδηγησει μεθυσμενος, κανενας δεν εχει παει με 90 σε δρομο με οριο 30, κανενας μας δεν εχει περασει με κοκκινο

Ολα αυτα τα κανουν καποιοι αλλοι
ποσο καραγκιοζης εισαι ρε δικηγορε των λαθρο;
επειδη εσυ εισαι καραγκιοζαρος που οδηγα μεθυσμενος και παραβιαζει κοκκινα θεωρεις οτι το κανουν ολοι εντελως μαλακας εισαι

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Εννοειται οτι η εγκαταλειψη ειναι κατι εντελως ανηθικο

Αλλά ευχομαι να μην χρειαστει σε κανεναν να μπει στον πειρασμο να το κανει, ισως εκπλαγει απο το πώς θα λειτουργησει, ειδικα αν μπορει να το κανει χωρις κινδυνο να γινει αντιληπτος.

καταλαβαίνω τι λες
εγώ προσωπικά επειδή με ξερω
δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τους αλλους
δεν θα μπορούσα να ζήσω μετα
θα με έπνιγε σαν κόμπος η συνείδηση μου
δεν θα γινότανε με τιποτα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.665
Πόντοι
6.256
Το "εσυ μαλακα εισαι τερμα ηλιθιος" θα μου επιτρεψεις να πω οτι δεν ειναι "διαφορετικη αποψη"

Ωραια ρε μαλακα το παιρνω πισω οτι εισαι ηλιθιος....στα υπολοιπα που λεω εχεις να πεις κατι;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν είπε κανείς ότι ο οδηγός της κορβετ ήταν φωνιάς. Το θέμα είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις πρέπει η αντιμετώπιση να είναι σκληρή. Δηλαδή στον πατέρα του παιδιού τι θα πουν? Δεν το ήθελε?

Το οτι η Ελλαδα ειναι ενα απεραντο χωριο απο μεθυσμενους οδηγούς ειναι καλο δηλαδη? Δε θα παμε ποτε μπροστα ας πουμε?

Μονο για τους καπνιστες ξερουμε να εχουμε νομους?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
γιατι εγω στο απευθυνα? για την δικη αποψη μιλαω. Τι σχεση εχω εγω με τα ποστ των αλλων χρηστων?

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ωραια ρε μαλακα το παιρνω πισω οτι εισαι ηλιθιος....στα υπολοιπα που λεω εχεις να πεις κατι;
τι να πει ο τραχανας ρε φιλε καραμαλακας ειναι και αυτος που οδηγει λιωμα και παραβιαζει κοκκινα και στοπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom