Νέα

Τον σκότωσε με την Corvette στην Γλυφάδα και εξαφανίστηκε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτό δεν πρέπει να γίνει ποτέ. Θα βρίσκουν δικαιολογία μετά τα γκομενάκια να λένε δε θέλω μέσα στο αμάξι μας παίρνει η κάμερα  :grin:

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
καλά εγώ παω για κοντριτσες τωρα
σας αφήνω εδώ να τα πείτε

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Πάμε πάλι μέχρι να το χωνέψει το μικρό σου μυαλουδακι
πας γυρεύοντας αλλά δεν μπορείς να κανείς κάτι για αυτό γιατί μιλάμε για ηλικίες 17-25

κάτσε λίγο στην ακρη
ξέρω ότι δεν έχεις και πολλά εγκεφαλικά κυτταρα
αλλά προσπάθησε να το κατανοήσεις
ρε καραγκιοζη,προσπαθεις να δικαιολογισεις το οτι εισαι καραμαλακας καγκουρας που δεν μπορει να σκεφτει λογικα ,λεγοντας ελεεινες μαλακιες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καθε φορα αυτα τα νηματα καταληγουν σε μια διαμαχη αναμεσα σε αυτους που ζητουν αιμα και κομμενα κεφαλια, και σε αυτους που προσπαθουν να το δουν πιο νηφαλια

Καθε φορα τα επιχειρηματα ειναι ιδια, καθε φορα η συζητηση ειναι ιδια
Και καθε φορα σε 3 μερες ξεθυμαινει

Μεχρι το επομενο ατυχημα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Eνδεχομενος δολος ομως ειναι οτι κανω κατι χωρις να εχω προθεση εξ επιτουτου, αλλα γνωριζοντας οτι κανοντας το πολυ πιθανο να επελθει κατι και οχι μονο δε το αποτρεπω, αλλα το κανω απροσκοπτα.
Αν κανοντας κατι πχ δε θελω να σκοτωσω καποιον αλλα ξερω οτι κανοντας το πολυ πιθανο καποιος να πεθανει.
Μπορει δηλαδη να πεταξω το παλιο πιανο απο το μπαλκονι μου επειδη δε θελω να πληρωσω μεταφορικη. Αν περναει καποιος απο κατω οχι δεν ηθελα να τον σκοτωσω, να κανω πιο γρηγορα και φτηνα ηθελα. Αλλα ξερω οτι πετωντας το αν περναει απο κατω καποιος θα σκοτωθει.

Σωστά.
Μετά έχουμε και την ενσυνείδητη αμέλεια,επιπολαιότητα.
Και κάπου εδώ περιπλέκονται τα πράγματα και ο έχων την καλύτερη νομική εκπροσώπηση....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συγγνωμη εαν ησουν εισαγγελεας, δε θα μπορουσεας να κρινεις οτι κανεις οδηγωντας αυτοκινητο ισχυρης ιπποδυναμης, μεθυσμενος με τετοια ταχυτητα δε μπορει να προβλεψει τετοιο αποτελεσμα? Οδηγηση υπο επηρεια μεθης, υπαρχει για καποιο λογο και ο λογος ειναι οτι καθιστασαι ανικανος προς οδηγηση.
Δηλαδη πρεπει να τεκμαιρεται εκ των προτερων οτι οδηγηση υπο επηρεια μεθης η παραβιαση ερυθρου > θανατηφορο ατυχημα. Το περιεργο ειναι εαν δε γινει, οχι εαν γινει.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση ακομη και χωρις μεθη.
Να σου δωσω ενα παραδειγμα ενδεχομενου δολου. Σχολικό παραδειγμα.
Θελω να καψω την πεθερα μου και βαζω φωτια στο σπιτι. Δολος α΄ βαθμου.
Μεσα στο σπιτι ομως ειναι και η γυναικα μου. Αυτην δεν θελω να την καψω. Γνωριζω ομως οτι θα καει οπωσδηποτε. Δεν το επιθυμω, αλλά προβλεπω οτι ειναι αναποφευκτο. Και προχωρω. Ενδεχομενος δολος.

Το να περασεις με κοκκινο δεν εχει ως αναποφευκτο αποτελεσμα να σκοτωσεις καποιον, οπως εξαλλου και πολλες φορες δεν συμβαινει. Αρα οσο κι αν δεν μας αρεσει, ειναι μορφη αμελειας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και κάπου εδώ περιπλέκονται τα πράγματα και ο έχων την καλύτερη νομική εκπροσώπηση....
Αυτα ειναι τοσο βασικα ωστε δεν χρειαζεται καν να εχεις μεγαλη νομικη καταρτιση

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Μεσα στο σπιτι ομως ειναι και η γυναικα μου. Αυτην δεν θελω να την καψω. Γνωριζω ομως οτι θα καει οπωσδηποτε. Δεν το επιθυμω, αλλά προβλεπω οτι ειναι αναποφευκτο. Και προχωρω. Ενδεχομενος δολος.

Το να περασεις με κοκκινο δεν εχει ως αναποφευκτο αποτελεσμα να σκοτωσεις καποιον, οπως εξαλλου και πολλες φορες δεν συμβαινει. Αρα οσο κι αν δεν μας αρεσει, ειναι μορφη αμελειας.
Ανελαβε την υποθεση ρε Αλεξ να δωσεις πονο!!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
παραδοθηξκε ο μουνοπανας??????

αναμενω φωτο με τα στοιχεια του απο ελληνικη αστυνομια

ο τυπος μπορει να αναγνωρισθει οτι εκανε και αλλα ατυχηματα στο παρελθον

φυσικα αναμενω φωτο αναλογου επιπεδου με εκεινους τους δολιους αναρχικους ρωμανος που τους μπουζουριασανε και δεν σκοτωσανε ανθρωπο γιατι δεν ηταν μαλακες να ανοιξουν τα καλαζνικοφ

απλα η διαφορα ειναι οτι 18χρονος αναρχικος ειχε τα αρχιδια ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να πει καντε οτι θελετε εχω ξαθαρη τη συνειδηση μου δεν πειραξα κανεναν την τραπεζα ηθελα να κλεψω

και  πουσταρας αυτος ΣΚΟΤΩΣΕ

καταλαβατε τωρα???

για αυτο αναμενω φωτο οπως κανανε στην δολια την αμεα στοατ ομονοιας

μπατσοι εχετε τα αρχιδια να το κανετε η θα αποδειξετε ποσο αναρχιδες κοτες ειστε πουλημενα τομαρια στην εξουσια

τσο και λο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Οτι ειναι υποθεση ρουτινας το εχετε καταλαβει ε?
Δεν πειραζει ,ολο κατι Κουγιες Δημητροπουλους και τα γνωστα λαμογια βλεπουμε,να θαυμασουμε κι ενα δικο μας ανθρωπο μια φορα!!!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Το πρώτο που πρέπει να μαθαίνει ένας εκπαιδευόμενος στην οδήγηση μαθητής ΠΡΙΝ πάρει δίπλωμα είναι πως στα χέρια του έχει ένα ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ που ζυγίζει 1 τόνο και έχει ορμή ικανή να σκοτώσει ακόμη και με ταχύτητα 20 χλμ την ώρα.

Πάμε να δούμε τώρα ψυχολογία ανθρώπων που εμπλάκησαν.
1)Ο οδηγός της Κορβέτας προφανώς παρασύρθηκε από τις δυνατότητες του αυτοκινήτου.Πάτησε φουλ τα γκάζια κι έγινε έρμαιο του πάθους του για ταχύτητα.
Αν είχε πιεί κιόλας(ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο?Θα πρέπει να τονε πιάσουν και να του κάνουν εξετάσεις να βρουν ποσότητες αλκοόλ στο αίμα του)ΦΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ.
Τρέχει ο μαλάκας λοιπόν,το αμάξι είναι πάνω από τις δυνάμεις του ο δρόμος δεν είναι πίστα αγώνων και το κακό δεν αργεί να γίνει.
Πέφτει πάνω στο νεαρό με το μοτοσακό.
Εκείνη τη στιγμή θέλει δύναμη ψυχής.Να νικήσει μέσα σου το ένστικτο να ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ τον άνθρωπο που ΧΤΥΠΗΣΕΣ και ΟΧΙ το ένστικτο της ΦΥΓΗΣ από τις συνέπειες.Τα ζύγισε λάθος ο οδηγός της κορβετας αυτά,όσο λάθος είχε ζυγίσει και τις οδηγικές του ικανότητες.
2)Οι γονείς φίλοι συγγενείς του αδικοχαμένου παιδιού προφανώς θα βιώνουν ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΠΕΝΘΟΣ και θα επιθυμούν την ΤΙΜΩΡΙΑ του οδηγού.Είναι απόλυτα ΘΕΜΙΤΟ αυτό και σωστό.Μπορεί να μη φέρει το παληκάρι πίσω στη ζωή,αλλά η ΤΙΜΩΡΙΑ ας είναι ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΗ για τις ψυχές των ανθρώπων αυτών και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ για τους άλλους όλους εμάς τους οδηγούς.

Να οδηγούμε προσεκτικότερα και ΑΝ τυχόν τραυτατίσουμε κάποιον να κάνουμε τα ΜΕΓΙΣΤΑ για να τον βοηθήσουμε.
-ΑΜΕΣΗ κλήση ΕΚΑΒ
-Κλήση για βοήθεια από τους γύρω μηπως υπάχει ανάμεσά τους γιατρός νοσηλευτής επαγγελματίας υγείας γνώστης πρώτων απαραίτητων βοηθειών.

-ΟΧΙ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ

-ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ με την έννοια να σκεφτούμε αν είμαστε και εμείς τόσο ανάλογης ικανότητας οδηγοί με το όχημά μας.
Όλα τα αρχιδάκια με τα κωλοφτιάγματά σας τα ραλύ σας της χαγιαμπούζες σας που κάνετε θόρυβο δε διαφέρετε σε κάτι από τον οδηγό της κορβέτας οπότε σκεφτείτε το κι αλλάξτε συμπεριφορά όσο δεν έχετε ακόμη σκοτώσει εσάς τους ίδιους ή κάποιον άλλο.

Οβερ εντ αουτ

Μετά τιμής

Τρουμπαμαν

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Το κοκκινο ομως ρυθμιζοντας την κυκλοφορια, σημαινει οτι εκεινη την ωρα περναει αλλο αυτοκινητο. Αρα περνωντας το σημαινει οτι ξερεις οτι θα συγκρουστεις. Αν δε γινει ειναι επειδη οντως δε περασε, αλλα αν γινει δε το προκαλεσες απο αμελεια η απροσεξια.
Και αν γινει συγκρουση αυτοκινητου, ξερεις οτι ειναι κατι θανατηφορο και λογω συγκυριων μπορει να μην επελθει η απωλεια ζωης.
Δηλαδη μπορει να τεκμαιρεται οτι ναι ειναι αναποφευκτο. Πολλα εξαρτωνται βεβαια απο το νομικο πλαισιο καθε χωρας και διαφορα αλλα. Εχει ενδιαφερον παντως.
Και φυσικα καταλαβαινω οτι το νομο πρεπει παντα να τον κρινουμε και απο την πλευρα του εαν εμεις ημασταν στη θεση αυτου που τον παραβιαζει. Τοτε θα τα βλεπαμε αλλιως. Παντα ετσι ειναι.
Η κουβεντα ομως περα απο το νομικο, εχει και ευρυτερα κοινωνικο πολιτισμικα πλαισια. Και νομιζω πρεπει να εμπεδωθει στην κοινωνια οτι το αυτοκινητο δεν ειναι παιχνιδι αλλα μηχανημα που η κακη χρηση του οδηγει σε θανατο. 150 χιλ νεκροι τις τελευταιες δεκαετιες, πολυ περισσοτεροι απο τα θυματα ολων των πολεμων της νεοελληνικης ιστοριας. Μηπως χρειαζεται μια αλλη προσεγγιση γενικα?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
χαχα πλημελλημα λεει ο αλλος

ωραια λοιπον εγω το βραδυ θα πιω μαστουρωμενος θα ριξω το αυτοκινητο πανω σε πεζους και θα εξαφανισθω

μετα το αυτοφωτο θα εμφανισθω να δικασθω με βαση ενα πλημμελημα

ατιμη φαρα τα λαμογια

εγω θα πω και κατι αλο προκαταβολικα

αν εν γνωση μου πιω οδηγησω και με υπαιτιοτητα κανω κατι που προφανως δεν θα ηθελα ξεσκιστε μου τα ραμματα

οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους τους φιλους

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κατ' αρχην οπως διαβαζω, αυτος εφυγε μετα το ατυχημα, αρα προφανως δεν μετρηθηκε το αλκοόλ.
Πώς βγαινουν καποιοι και γραφουν οτι οδηγουσε μεθυσμενος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom