Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Αυτό δεν πρέπει να γίνει ποτέ. Θα βρίσκουν δικαιολογία μετά τα γκομενάκια να λένε δε θέλω μέσα στο αμάξι μας παίρνει η κάμερα
ρε καραγκιοζη,προσπαθεις να δικαιολογισεις το οτι εισαι καραμαλακας καγκουρας που δεν μπορει να σκεφτει λογικα ,λεγοντας ελεεινες μαλακιεςΠάμε πάλι μέχρι να το χωνέψει το μικρό σου μυαλουδακι
πας γυρεύοντας αλλά δεν μπορείς να κανείς κάτι για αυτό γιατί μιλάμε για ηλικίες 17-25
κάτσε λίγο στην ακρη
ξέρω ότι δεν έχεις και πολλά εγκεφαλικά κυτταρα
αλλά προσπάθησε να το κατανοήσεις
τι αμάξι έχεις τύπε?καλά εγώ παω για κοντριτσες τωρα
σας αφήνω εδώ να τα πείτε
Δεν παιρνει μεσαΑυτό δεν πρέπει να γίνει ποτέ. Θα βρίσκουν δικαιολογία μετά τα γκομενάκια να λένε δε θέλω μέσα στο αμάξι μας παίρνει η κάμερα
Eνδεχομενος δολος ομως ειναι οτι κανω κατι χωρις να εχω προθεση εξ επιτουτου, αλλα γνωριζοντας οτι κανοντας το πολυ πιθανο να επελθει κατι και οχι μονο δε το αποτρεπω, αλλα το κανω απροσκοπτα.
Αν κανοντας κατι πχ δε θελω να σκοτωσω καποιον αλλα ξερω οτι κανοντας το πολυ πιθανο καποιος να πεθανει.
Μπορει δηλαδη να πεταξω το παλιο πιανο απο το μπαλκονι μου επειδη δε θελω να πληρωσω μεταφορικη. Αν περναει καποιος απο κατω οχι δεν ηθελα να τον σκοτωσω, να κανω πιο γρηγορα και φτηνα ηθελα. Αλλα ξερω οτι πετωντας το αν περναει απο κατω καποιος θα σκοτωθει.
Να σου δωσω ενα παραδειγμα ενδεχομενου δολου. Σχολικό παραδειγμα.Συγγνωμη εαν ησουν εισαγγελεας, δε θα μπορουσεας να κρινεις οτι κανεις οδηγωντας αυτοκινητο ισχυρης ιπποδυναμης, μεθυσμενος με τετοια ταχυτητα δε μπορει να προβλεψει τετοιο αποτελεσμα? Οδηγηση υπο επηρεια μεθης, υπαρχει για καποιο λογο και ο λογος ειναι οτι καθιστασαι ανικανος προς οδηγηση.
Δηλαδη πρεπει να τεκμαιρεται εκ των προτερων οτι οδηγηση υπο επηρεια μεθης η παραβιαση ερυθρου > θανατηφορο ατυχημα. Το περιεργο ειναι εαν δε γινει, οχι εαν γινει.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση ακομη και χωρις μεθη.
Αυτα ειναι τοσο βασικα ωστε δεν χρειαζεται καν να εχεις μεγαλη νομικη καταρτισηΚαι κάπου εδώ περιπλέκονται τα πράγματα και ο έχων την καλύτερη νομική εκπροσώπηση....
Ανελαβε την υποθεση ρε Αλεξ να δωσεις πονο!!!!Να σου δωσω ενα παραδειγμα ενδεχομενου δολου. Σχολικό παραδειγμα.
Θελω να καψω την πεθερα μου και βαζω φωτια στο σπιτι. Δολος α΄ βαθμου.
Μεσα στο σπιτι ομως ειναι και η γυναικα μου. Αυτην δεν θελω να την καψω. Γνωριζω ομως οτι θα καει οπωσδηποτε. Δεν το επιθυμω, αλλά προβλεπω οτι ειναι αναποφευκτο. Και προχωρω. Ενδεχομενος δολος.
Το να περασεις με κοκκινο δεν εχει ως αναποφευκτο αποτελεσμα να σκοτωσεις καποιον, οπως εξαλλου και πολλες φορες δεν συμβαινει. Αρα οσο κι αν δεν μας αρεσει, ειναι μορφη αμελειας.
Οτι ειναι υποθεση ρουτινας το εχετε καταλαβει ε?Ανελαβε την υποθεση ρε Αλεξ να δωσεις πονο!!!!
Σε πλημμελημα να βγουν στοιχεια στη δημοσιοτητα?παραδοθηξκε ο μουνοπανας??????
αναμενω φωτο με τα στοιχεια του απο ελληνικη αστυνομια
Δεν πειραζει ,ολο κατι Κουγιες Δημητροπουλους και τα γνωστα λαμογια βλεπουμε,να θαυμασουμε κι ενα δικο μας ανθρωπο μια φορα!!!Οτι ειναι υποθεση ρουτινας το εχετε καταλαβει ε?
Να σου δωσω ενα παραδειγμα ενδεχομενου δολου. Σχολικό παραδειγμα.
Θελω να καψω την πεθερα μου και βαζω φωτια στο σπιτι. Δολος α΄ βαθμου.
Μεσα στο σπιτι ομως ειναι και η γυναικα μου. Αυτην δεν θελω να την καψω. Γνωριζω ομως οτι θα καει οπωσδηποτε. Δεν το επιθυμω, αλλά προβλεπω οτι ειναι αναποφευκτο. Και προχωρω. Ενδεχομενος δολος.
Το να περασεις με κοκκινο δεν εχει ως αναποφευκτο αποτελεσμα να σκοτωσεις καποιον, οπως εξαλλου και πολλες φορες δεν συμβαινει. Αρα οσο κι αν δεν μας αρεσει, ειναι μορφη αμελειας.
πεθανε και ο φωσκολος :- κριμα γιατι εχεις ταλεντο για βοηθος του
τυπε για το θεο μη σκοτωσεις αλλους σε πιστεψαμε