enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
Μη μασάς τύπε, σε αυτή την περίπτωση είσαι.
αν μου το εγραφε ο τυπος αυτο πανω στη μηχανη θα του απαντουσα βαλτη στον κωλο σου την αλοιφη τυπε
Μη μασάς τύπε, σε αυτή την περίπτωση είσαι.
Μπραβο τυποι η ασφαλεια πανω απο ολα...και εγω προσεχω οταν οδηγω μηχανη μην πατησω καμμια γατα. :S :S :S
αν μου επιτεθει τιγρη οπως στο βιντεακι εγω θα αμυνθω τυπε :S :S :S
Τυπε εχει κολπο...αμα τη γαργαλησεις με τη σκουπα κατω απο τη μασχαλη ακινητοποιειται. :S :S :S
Πιστεψε με εχω κάνει πολλη διεργασια για το θεμα
Κατεληξα ομως οτι ειναι αδικο να αντιμετωπιζεται ο εστω και μεθυσμενος οδηγος με τον ιδιο τροπο οπως ενας δολοφονος που σηκωνει το οπλο και πυροβολει.
Καλως, κακώς, εκει κατεληξα
Και προφανως συμφωνει μαζι μου και η νομοθεσια
Ετσι ακριβως. Γι αυτο οταν καβαλας μηχανη προσεχεις και τη σκια σου και παλι δεν εισαι σιγουρος αν θα γυρισεις σπιτι αρτιμελης.τώρα είδα που λένε ότι και κράνος φορούσε και τα παντα
και πάλι πήγε ακλαφτος
τι στον πουτσο ρε μαλακές
με ποσα τον στουκαρε ? 250 όπως λένε ?
αρχιδια δηλαδή με μηχανή ότι και να κανείς δεν είσαι καλυμενος με τιποτα
κράνη και πουτσες μπλε
αν ο άλλος έρθει καυλωμενος δεν έχεις ελπίδα
είπε ότι ήτανε σε σοκ για αυτό σηκώθηκε και έφυγε
δηλαδή αξιζει η ταχυτητα και η ευκολια στο παρκάρισμα να ρισκάρεις την ζωη σου?Ετσι ακριβως. Γι αυτο οταν καβαλας μηχανη προσεχεις και τη σκια σου και παλι δεν εισαι σιγουρος αν θα γυρισεις σπιτι αρτιμελης.
Ειναι τροπος ζωης. Προσωπικα εχω τρια αμαξια(ενα οικογενειακο,ενα cabrio κι ενα φορτηγακι) αλλα τη μηχανη δεν την πουλαω με τιποτα, γιάτι ειναι τροπος ζωης, δεν μπορω να σταματησω. Καποιοι απλα δεν την παιρνουν βραδυ αργα μεγαλονωντας, οπως κι εγω, αλλα το κακο παντα παραμονευει. Μου εχει τυχει ,μαλακας να περασει με πολλα ,με κοκκινο και να μη μου τη χωσει για 1-2 δευτερα. Το κακο ειναι οτι και αμαξι να ειχα παλι θα μ ελιωνε. Δεν ειναι οι μηχανες το προβλημα. Η ατιμωρησια και η αχρηστοσυνη μας ειναι.δηλαδή αξιζει η ταχυτητα και η ευκολια στο παρκάρισμα να ρισκάρεις την ζωη σου?
αν δεν μπορουν να το καταλαβουν μερικοι δεν πρεπει καποτε να τις απαγορεψει το κρατος τις μηχανες όπως σωστα προσπαθει να κανει με το τσιγαρο και τοσα αλλα
όχι φιλε δεν είναι και με αμαξι θα μου την ειχε χωσει,Ειναι τροπος ζωης. Προσωπικα εχω τρια αμαξια(ενα οικογενειακο,ενα cabrio κι ενα φορτηγακι) αλλα τη μηχανη δεν την πουλαω με τιποτα, γιάτι ειναι τροπος ζωης, δεν μπορω να σταματησω. Καποιοι απλα δεν την παιρνουν βραδυ αργα μεγαλονωντας, οπως κι εγω, αλλα το κακο παντα παραμονευει. Μου εχει τυχει ,μαλακας να περασει με πολλα ,με κοκκινο και να μη μου τη χωσει για 1-2 δευτερα. Το κακο ειναι οτι και αμαξι να ειχα παλι θα μ ελιωνε. Δεν ειναι οι μηχανες το προβλημα. Η ατιμωρησια και η αχρηστοσυνη μας ειναι.
Πχ . Οδηγας μεθυσμενος.... Ισοβια στερηση διπλωματος
Οπως με το καπνισμα, δεν υπαρχει επιβολη του νομου.
Κάνω μία συγκεκριμένη διαδρομή (σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι) με μοτοσυκλέτα ακριβώς 25 χρόνια. Σύνολο χιλιομέτρων ημερησίως 60 (30+30). Συνολικός χρόνος πηγαινε-ελα 60 λεπτά.δηλαδή αξιζει η ταχυτητα και η ευκολια στο παρκάρισμα να ρισκάρεις την ζωη σου?
αν δεν μπορουν να το καταλαβουν μερικοι δεν πρεπει καποτε να τις απαγορεψει το κρατος τις μηχανες όπως σωστα προσπαθει να κανει με το τσιγαρο και τοσα αλλα
όταν ένα μηχανημα σκοτωνει περισσοτερους από 1 στους 10.000 χρηστες πρεπει να απαγορευεται,Κάνω μία συγκεκριμένη διαδρομή (σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι) με μοτοσυκλέτα ακριβώς 25 χρόνια. Σύνολο χιλιομέτρων ημερησίως 60 (30+30). Συνολικός χρόνος πηγαινε-ελα 60 λεπτά.
Συνάδελφος κάνει ακριβώς την ίδια διαδρομή με αυτοκίνητο. Συνολικός χρόνος ημερησίως 120 λεπτά, κατά μέσο όρο. Δηλαδή, μία ολόκληρη ώρα διαφορά.
Δεδομένου ότι οι εργάσιμες ημέρες ετησίως είναι περίπου 220 και σε βάθος 25ετίας 5.500, σημαίνει ότι έχω κερδίσει σε χρόνο 5.500 ώρες ή 230 ημέρες. Δηλαδή, 230 περισσότερες ημέρες με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, ή περισσότερο ύπνο, ή ό,τι άλλο σκεφτεί κανείς.
Η μοτοσυκλέτα από μόνη της δεν σκοτώνει, όπως και το μαχαίρι από μόνο του δεν σφάζει. Ναι, συμφωνώ, είναι πιο επικίνδυνη, αλλά απ' αυτό το σημείο, μέχρι την απαγόρευσή της η απόσταση είναι ιλιγγιώδης.
Κι ο άλλος με αυτοκίνητο ήταν και είχε σταματήσει για κατούρημα και ήρθε ο συγχωρεμένος γιος του Βακάκη και του ξεκλήρισε την οικογένεια με 300+ km/h.
Δεν φταίνε τα μηχανήματα, οι χρήστες τους έχουν όλη την ευθύνη.
εισαι και μπουστης επειδή λες ψεματαπαλι μαλακιες λεει ο μπουστης
καλυτερα να καθυστερείς μια ζωη και αλλοι 100 σαν εσεναΚάνω μία συγκεκριμένη διαδρομή (σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι) με μοτοσυκλέτα ακριβώς 25 χρόνια. Σύνολο χιλιομέτρων ημερησίως 60 (30+30). Συνολικός χρόνος πηγαινε-ελα 60 λεπτά.
Συνάδελφος κάνει ακριβώς την ίδια διαδρομή με αυτοκίνητο. Συνολικός χρόνος ημερησίως 120 λεπτά, κατά μέσο όρο. Δηλαδή, μία ολόκληρη ώρα διαφορά.
Δεδομένου ότι οι εργάσιμες ημέρες ετησίως είναι περίπου 220 και σε βάθος 25ετίας 5.500, σημαίνει ότι έχω κερδίσει σε χρόνο 5.500 ώρες ή 230 ημέρες. Δηλαδή, 230 περισσότερες ημέρες με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, ή περισσότερο ύπνο, ή ό,τι άλλο σκεφτεί κανείς.
Η μοτοσυκλέτα από μόνη της δεν σκοτώνει, όπως και το μαχαίρι από μόνο του δεν σφάζει. Ναι, συμφωνώ, είναι πιο επικίνδυνη, αλλά απ' αυτό το σημείο, μέχρι την απαγόρευσή της η απόσταση είναι ιλιγγιώδης.
Κι ο άλλος με αυτοκίνητο ήταν και είχε σταματήσει για κατούρημα και ήρθε ο συγχωρεμένος γιος του Βακάκη και του ξεκλήρισε την οικογένεια με 300+ km/h.
Δεν φταίνε τα μηχανήματα, οι χρήστες τους έχουν όλη την ευθύνη.
Αν και μ' ενοχλεί λίγο ο δογματισμός σου ("πρέπει να απαγορεύονται"), σέβομαι απόλυτα την άποψή σου.όταν ένα μηχανημα σκοτωνει περισσοτερους από 1 στους 10.000 χρηστες πρεπει να απαγορευεται,
σκεψου ότι αυτό ισχυει για τις χημικες ουσιες.
απαγορευουν χρηση ουσιων σε τροφιμα, νερο κλπ αν η συνηθης χρηση τους προκαλει θανατηφορο πχ καρκινο σε περισσοτερους από 1 στους 10.000.
με το τσιγαρο που σκοτωνει 1 στους 50 καπνιστες είναι δυσκολο γιατι είναι μεγαλο μερος του πληθυσμου αλλα είναι σωστο καποτε να απαγορευτεί,
το ιδιο και με την μοτοσυκλετα που τελικα σκοτωνει 1 στους 100 αναβατες. αλλα και εδώ το πρόβλημα είναι ο μεγαλος αριθμος αναβατων.
δεν μπορεις όμως να εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα,
να απαγορεύεις το DDT επειδή σκοτωνε 1 στους 500 ψεκασμένους και να επιτρεπεις το τσιγαρο και την μοτοσυκλετα που αναλογικα προκαλουν δεκαπλάσιους θανατους.