Νέα

τον παιζω,αλα δε χυνω ... σικρατουμε..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω,και μετα μου πονανε τα αρχιδια. αυτο που κανω ειναι κακο για την υγεια? μπορω να παθω κατι κακο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω,και μετα μου πονανε τα αρχιδια. αυτο που κανω ειναι κακο για την υγεια? μπορω να παθω κατι κακο?
κατσε να μπει και ο απολυτος να κανουμε ιατρικο συμβουλιο μαν.... :grin:

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Δικε μου τι εγινε εκοψες τις παρτουζες και ξεκινησες τη μαλακια?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
θα ταφεις με τον παραδοσιακο τροπο ή ζητησες αποτεφρωση τυπε?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως η μαλακια ειναι και πιο φτηνη/οικονομικη και αν πετυχει ξερετε..... :)

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
γενικα τραβαω μαλακια,και πγενω κ μονος μου σε μβουρδελα να γαμησω,και αν τυχη παω κ καμια φορα για παρτουζα,οποιος θελει ας παμε για παρτουζα

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
τυπε πες μου οτι τη βροντας με κοστουμι?

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

στίβε 2 αγγούρια κάθε πρωι και θα είσαι μια χαρά τύπε!  :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γενικα τραβαω μαλακια,και πγενω κ μονος μου σε μβουρδελα να γαμησω,και αν τυχη παω κ καμια φορα για παρτουζα,οποιος θελει ας παμε για παρτουζα
μαν οταν ερθω αθηνα θα παμε ετσι απο περιεργεια μαζι....αλλα δεν πιστευω να θες τιποτα να μου γλειφεις την πατουσα σαν τον αλλον τον ανωμαλο ουτε πιπα.....μονο θα γαμησουμε κι οι δυο....συμφωνοι; :)

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ρε παιδια οταν σχολαω απο την δουλεια ειμαι με κοστουμι,κ θελω να γαμησω σε μπουρδελο,αλες φορες παω κ με φορμα,κ με τσινακι...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μαν οταν ερθω αθηνα θα παμε ετσι απο περιεργεια μαζι....αλλα δεν πιστευω να θες τιποτα να μου γλειφεις την πατουσα σαν τον αλλον τον ανωμαλο ουτε πιπα.....μονο θα γαμησουμε κι οι δυο....συμφωνοι; :)

λες ψέμματα :birdman:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
και άμα βρεις καθόλου χρόνο ανάμεσα στις πολλές σοβαρές ασχολίες που προφανώς έχεις, άνοιξε και κάνα λεξικό..

Άκου [size=12pt]σικρατουμε[/size]

:headbang: :headbang:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
παιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω...

συνέχισε έτσι για προπόνηση.

θα πετύχεις το ίδιο να μην χύνεις και όταν γαμάς.

οι Αμερικάνοι το λένε staying power.

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
ρε παιδια οταν σχολαω απο την δουλεια ειμαι με κοστουμι,κ θελω να γαμησω σε μπουρδελο,αλες φορες παω κ με φορμα,κ με τσινακι...
ετσι ετσι σε θελω σκισμενο τσιν με μποτες και καπελο που λεει και το ασμα δικε μου αμα λαχει?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
dangers-of-masturbation_o_705526.jpg

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Αν κρινω απο την ωρθρωγραφυα σου μαλλον με φουμο γυρνας απο τη δουλεια

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
και άμα βρεις καθόλου χρόνο ανάμεσα στις πολλές σοβαρές ασχολίες που προφανώς έχεις, άνοιξε και κάνα λεξικό..

Άκου [size=12pt]σικρατουμε[/size]

:headbang: :headbang:
ειναι πολυ σικ να παιζεις τζουρα στο παρκο,ΤΖΟΥΡΑΣΙΚΚΚΚ ΠΑΡΚ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom