You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τον παιζω,αλα δε χυνω ... σικρατουμε..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 129
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κατσε να μπει και ο απολυτος να κανουμε ιατρικο συμβουλιο μαν....παιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω,και μετα μου πονανε τα αρχιδια. αυτο που κανω ειναι κακο για την υγεια? μπορω να παθω κατι κακο?
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Δικε μου τι εγινε εκοψες τις παρτουζες και ξεκινησες τη μαλακια?παιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω,και μετα μου πονανε τα αρχιδια. αυτο που κανω ειναι κακο για την υγεια? μπορω να παθω κατι κακο?
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Δικε μου τι εγινε εκοψες τις παρτουζες και ξεκινησες τη μαλακια?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
θα ταφεις με τον παραδοσιακο τροπο ή ζητησες αποτεφρωση τυπε?παιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω,και μετα μου πονανε τα αρχιδια. αυτο που κανω ειναι κακο για την υγεια? μπορω να παθω κατι κακο?
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
τυπε πες μου οτι τη βροντας με κοστουμι?παιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω,και μετα μου πονανε τα αρχιδια. αυτο που κανω ειναι κακο για την υγεια? μπορω να παθω κατι κακο?
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
παιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω,και μετα μου πονανε τα αρχιδια. αυτο που κανω ειναι κακο για την υγεια? μπορω να παθω κατι κακο?
στίβε 2 αγγούρια κάθε πρωι και θα είσαι μια χαρά τύπε!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μαν οταν ερθω αθηνα θα παμε ετσι απο περιεργεια μαζι....αλλα δεν πιστευω να θες τιποτα να μου γλειφεις την πατουσα σαν τον αλλον τον ανωμαλο ουτε πιπα.....μονο θα γαμησουμε κι οι δυο....συμφωνοι;γενικα τραβαω μαλακια,και πγενω κ μονος μου σε μβουρδελα να γαμησω,και αν τυχη παω κ καμια φορα για παρτουζα,οποιος θελει ας παμε για παρτουζα
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
τι σκληροί που είστε μαζί του!
μαν οταν ερθω αθηνα θα παμε ετσι απο περιεργεια μαζι....αλλα δεν πιστευω να θες τιποτα να μου γλειφεις την πατουσα σαν τον αλλον τον ανωμαλο ουτε πιπα.....μονο θα γαμησουμε κι οι δυο....συμφωνοι;
λες ψέμματα
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και άμα βρεις καθόλου χρόνο ανάμεσα στις πολλές σοβαρές ασχολίες που προφανώς έχεις, άνοιξε και κάνα λεξικό..γενικα τραβαω μαλακια,και πγενω κ μονος μου σε μβουρδελα να γαμησω,και αν τυχη παω κ καμια φορα για παρτουζα,οποιος θελει ας παμε για παρτουζα
Άκου [size=12pt]σικρατουμε[/size]
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
παιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω...
συνέχισε έτσι για προπόνηση.
θα πετύχεις το ίδιο να μην χύνεις και όταν γαμάς.
οι Αμερικάνοι το λένε staying power.
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
ετσι ετσι σε θελω σκισμενο τσιν με μποτες και καπελο που λεει και το ασμα δικε μου αμα λαχει?ρε παιδια οταν σχολαω απο την δουλεια ειμαι με κοστουμι,κ θελω να γαμησω σε μπουρδελο,αλες φορες παω κ με φορμα,κ με τσινακι...
ρε παιδια οταν σχολαω απο την δουλεια ειμαι με κοστουμι,κ θελω να γαμησω σε μπουρδελο,αλες φορες παω κ με φορμα,κ με τσινακι...
Αν κρινω απο την ωρθρωγραφυα σου μαλλον με φουμο γυρνας απο τη δουλεια
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
ειναι πολυ σικ να παιζεις τζουρα στο παρκο,ΤΖΟΥΡΑΣΙΚΚΚΚ ΠΑΡΚκαι άμα βρεις καθόλου χρόνο ανάμεσα στις πολλές σοβαρές ασχολίες που προφανώς έχεις, άνοιξε και κάνα λεξικό..
Άκου [size=12pt]σικρατουμε[/size]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 14