Νέα

τον παιζω,αλα δε χυνω ... σικρατουμε..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εδώ η δημαρχάρα ο Μπουτάρης είπε ότι θέλει και γάμο ομοφυλοφύλων..
ξέρεις τι έχει να γίνει στη κιβωτό με captain Boutary!
Αλλοs χαζοs κι αυτοs.....Νομισε οτι εδω ειναι Γαλλια.......
Αλλα εδω δεν θα γινουν φασαριεs....Μονο και μονο το δουλεμα που θα πεφτει θαναι αποτρεπτικο

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ρε μαγκες οκ...δε λέω ... κι εγώ γελάω με τις απαντήσεις στο παλικαράκι αλλά μην του λέτε συνέχεια ότι είναι πουστης θα του κάνετε καμιά ζημια!!!!
Δεν είναι πουστης, απλά είναι περιορισμένης ευθύνης και απομονωμένος.Ψαχνει ο καημένος να κοινωνικοποιηθεί από εδω μέσα...Κακώς μεν αλλά είπαμε...περιορισμένης ευθύνης!!!
Έχει που έχει το βάσανό του άμα του λέτε συνέχεια ότι είναι πούστης θα πάθει κανένα μεγαλύτερο ψυχολογικό, θα αρχίσει να αναρωτιέται μήπως είναι και θα πηδήξει από κανένα μπαλκόνι...Αμαρτία...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
αναλογα,οταν καταλαβενω οτι θα χυσω σταματαω,κ μετα απο λιγο παλι απο την αρχη. ναι καποιες φορες πονανε πολυ κ σταμαται ο πονος μετα απο 2,3 ωρες αναλογα ποσι ωρα τον χαιδευω,παιζω..
Δεν είναι καλό να σταματάς,έτσι την εκσπερμάτωση,έχω ακούσει.Δεν είναι καλό για τον προστάτη....
Καλά θα κάνεις να ρωτήσεις κάποιον ουρολόγο...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ρε μαγκες οκ...δε λέω ... κι εγώ γελάω με τις απαντήσεις στο παλικαράκι αλλά μην του λέτε συνέχεια ότι είναι πουστης θα του κάνετε καμιά ζημια!!!!
Δεν είναι πουστης, απλά είναι περιορισμένης ευθύνης και απομονωμένος.Ψαχνει ο καημένος να κοινωνικοποιηθεί από εδω μέσα...Κακώς μεν αλλά είπαμε...περιορισμένης ευθύνης!!!
Έχει που έχει το βάσανό του άμα του λέτε συνέχεια ότι είναι πούστης θα πάθει κανένα μεγαλύτερο ψυχολογικό, θα αρχίσει να αναρωτιέται μήπως είναι και θα πηδήξει από κανένα μπαλκόνι...Αμαρτία...

ενώ εσύ που τον λες περιορισμένης ευθύνης μπροστά στα μούτρα του, και σχεδόν τρελό που είναι με το ένα πόδι στο μπαλκόνι  τον κάνεις να νιώσει καλλίτερα.... :2funny: :2funny: :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ενώ εσύ που τον λες περιορισμένης ευθύνης μπροστά στα μούτρα του, και σχεδόν τρελό που είναι με το ένα πόδι στο μπαλκόνι  τον κάνεις να νιώσει καλλίτερα.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επειδή ακριβώς είναι ΕΠΕ δε θα το πιασει, κι αν το πιασει, με μια φορά θα με πει μαλάκα και δε θα δωσει σημασία ;) ;) ;) ;)
Σκέψου να του το λένε καθέ μερα 50 άτομα... :S :S :S :S :S :S :S

Τελοσπαντων εγώ μια πρόταση έκανα, δεν είναι κι αδερφός μου...Όποιος θέλει την ακούει όποιος δε θέλει ..καλή καρδιά!!!

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παιδια το οτι εγραψα οτι ψαχνω καποιον να παμε να γαμησουμε παρτουζα αυτο δε παει να πει οτι δεν ειμαι κοινονικος,ουτε με ξερετε ουτε σας ξερω,δεν ειναι ορεο να τσακονομαστε και μετα να χαλιομαστε. μπενουμε εδω μεσα για να μας περασι λιγο η ωρα...το οτι καποιες φορες δεν ειναι καλη η ορθογραφηα μου αυτο δε παει να πει οτι δεν ξερω, ΗΥ ειναι δε με ενδιαφερει να την προσεχξω απλα παταω πληκτρα οτι βρεθουν μπροστα μου. θα ακτεβω φυλις οποιος θελει να παμε μαζι ας στιλει πριβε.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
κι εγω τετοιες μαλακιες εκανα, καθυστερουσα την εξερματηση κι επαθα μια χρονια προστατιτιδα που εκανε 4 χρονια να περασει. Πηγαινα σε ουρολογους τους ελεγα πως πονα ο προστατης μου και μου ελεγαν μαλακιες πως ειναι ερεθισμοι που δεν μας πειραζουν και τετοια. Οταν ζητησα κι εκανα διοωριοκο υπερηχο προστατη (σου βαζουν στον κωλο ενα παλουκι σαν δονητη που τραβα φωτογραφιες τον προστατη) διαγνωστηκε η ζημια αλλα πλεον ηταν αργα

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
παιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω,και μετα μου πονανε τα αρχιδια. αυτο που κανω ειναι κακο για την υγεια? μπορω να παθω κατι κακο?
ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΖΗΜΙΑ...

ptsolias

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χυσε τυπε γιατι αρχιζουν να πρηζονται τα δικα μας παπαρια... :cum:

Stories

Νέο!