baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
θελω να μου δωσεις συνθεση αεκ στο φουτμπολ μανατζερΥπαρχει ρε μουνακι,και στο football manager υπαρχει.
θελω να μου δωσεις συνθεση αεκ στο φουτμπολ μανατζερΥπαρχει ρε μουνακι,και στο football manager υπαρχει.
γιατρε εισαι ατυχος γιατι τοσες ωρες απουσιαζει ο μεγαλος και δεν μπορουμε να σου δωσουμε τη σωστη λυση :S :S :Sπαντος το λεβητρα20 ειναι καλο το χω παρει καποιες φορες
το πολυ πολυ να ψοφήσεις απ την μαλακιαπαιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω,και μετα μου πονανε τα αρχιδια. αυτο που κανω ειναι κακο για την υγεια? μπορω να παθω κατι κακο?
Βοηθαει κατα καποιο τροπο στην υγεια...Φτιαχνειs μπρατσαπαιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω,και μετα μου πονανε τα αρχιδια. αυτο που κανω ειναι κακο για την υγεια? μπορω να παθω κατι κακο?
παιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω,και μετα μου πονανε τα αρχιδια. αυτο που κανω ειναι κακο για την υγεια? μπορω να παθω κατι κακο?
αν αρχισει να γινεται μοδα η αποτεφρωση στην ελλαδα να μας πεταξετε εμαςθα ταφεις με τον παραδοσιακο τροπο ή ζητησες αποτεφρωση τυπε?
αν αρχισει να γινεται μοδα η αποτεφρωση στην ελλαδα να μας πεταξετε εμας
να γινουμε κλεφτες
το θεμα ειναι δεν πρεπει να επιτραπει η αποτεφρωση τυπεΑπόλυτε έτσι καταστρέφουν τα επαγγέλματα οι μπαχαλάκηδες.
Κόψανε τον εισπράχτορα στα λεωφορεία, το πρωτόκολλο στις εφορίες έγινε ηλεκτρονικό, τωρα θέλουν να τελειωσουν και την συμπαθή τάξη των πεθαμενατζήδων με την αποτέφρωση...
Ούτε μια κηδεία της προκοπής δεν θα μπορούμε να κάνουμε...
παιδια καποιες φορες τον παιζω,και οταν παω να χυσω σταματαω και παλι απο την αρχη,αλλα δεν χυνω,και μετα μου πονανε τα αρχιδια. αυτο που κανω ειναι κακο για την υγεια? μπορω να παθω κατι κακο?
το θεμα ειναι δεν πρεπει να επιτραπει η αποτεφρωση τυπε
δεν θα μπορουν να αναστηθουν κατα την 2αρα παρουσια τυπε
αλλα αυτα δεν τους τα λενε :S
λες να την κανουν με τετοια τυπε?.Αυτη την φορα δεν θαχει Κιβωτο στον κατακλυσμο....
Το πιο πιθανο......Αλλα μολιs τελειωσει η βενζινη ........λες να την κανουν με τετοια τυπε?
Εχουνε ξεφυγει απ τιs αξιεs τυπε...Παντρευονται μπροστα στο δημαρχο, καιγονται στον θανατο ....Κτιζουν τζαμια......Αυτη την φορα δεν θαχει Κιβωτο στον κατακλυσμο....
το θεμα ειναι δεν πρεπει να επιτραπει η αποτεφρωση τυπε
δεν θα μπορουν να αναστηθουν κατα την 2αρα παρουσια τυπε
αλλα αυτα δεν τους τα λενε :S
ολο και κατι θα σκασει μεχρι τοτε τυπεθα "τραβηξει" και την Κυριακη το θεμα ή πρεπει να σκεφτουμε κατι αλλο ?
ΑΠΟΛΥΤΕ είσαι σίγουρος δικέ μου πως ισχύει τέτοιο πράγμα;
Τότε εσύ δεν κάνεις επάγγελμα τύπε.
Λειτούργημα κάνεις!