You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τον χώρισε, και δεν έχει γκόμενο, τι παίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 948
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
καμια σχεση η γυναικα που ειναι στο τελος τις ερωτικης τις δοξας ετσι θα σκεφετι. Τι ειναι η ερωτικη δοξα βαριεμε να εξηγω.
αυτο ισχυει ο φιλος εχασε οπως αρκετοι απο εμας χανουν η θα χασουν με τον ιδιο τροπο. Απλα πρεπει να το κανει γρηγορα γιατι αλλιως θα καει αμα κατσει και ψηθει. ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙ κανονικα.
οχι καμια σχεση δεν αφαγε φλασια οτι εκανε μαλακια.Απο ηλικια κομπλε ειναι ταιριαζουν μεχρι 10 χρονια ειναι οκ δεν ειναιτ τρελλη διαφορα.
απλα διαβασε αυτο που γραφω πιο πανω.
Η ζωη τους θα βαλτωσε αλλα περιμενε να γινουν και αλλα γινανε. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν τον γουσταρει αγαπα κτλ κτλ βαριεμε να εξηγω.
ναι ισχυει δεν εχει συμπονια γιαυτο αλλα εχει συμπονια γιαυτον
Ναι ισχυει αλλα το κανουν γιατι μισουν τους εαυτους τους (οι γκομενες ) σχεδον παντα.και τους βγαινει στον αντρα.
ο λογος γιατι αλλη ζωη ειχαν φανταστει αλλη τους ηρθε.Πιο απλα λαικα ειχαν μεγαλα ονειρα με μικρουλη καλαθι. Την ειχαν ψωνισει πως αλλιως να στο πω.χασανε το νοημα που ειχανε γιατ την ζωη τους.
Μην ξεχνας οι γυναικες δεν ειναι μονογαμικες ειναι σαν και εμας πολυγαμικες .
Μεχρι να τελειωσει η ερωτικη τους αξια δοξα ανθηση (δεν ξερω να το πω αλλιως).
Αυτο ειναι συνηθως μεχρι πανω κατω 30 40 . σχεδον το ιδιο ισχυει και για εμας με λιγα χρονια διαφορα.
Μην ξεχνας οι γυναικες κανουν παιδιαοποτε η αξια ειναι μεχρι τα 35 μετα παει το τρενο αρχιζει η κατηφορα γιαυτες .
Φίλε, θα γράψεις βιβλίο για την ερωτική αξία? Σε πληροφορώ, ότι μια χαρά και οι γυναίκες και οι άντρες έχουν μία πολύ καλή σεξουαλική ζωή και σε πιο μεγάλες ηλικίες.
Τις γυναίκες δεν τις πηδάμε μόνο για να κάνουμε παιδιά μαζί τους, για αυτό έχεις τη γυναίκα σου.
Π
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Δεν λεμε για την εν λογω περιπτωση, γενικα μιλαμε, μια χαρα θα τα παει.
Ζωαρα. Ταξιδια, δωρα, ολα πληρωμενα οπου πηγαινει με τον μαλακα, τι αλλο θελει;
Αναλογα με τη φαση, θα της βρει και δουλεια και καλη θεση, θα της ανοιξει μαγαζι, οτιδηποτε, χιλιαδες παραδειγματα μεσα στη ζωη καθημερινα.
υπερβολή! Εάν ο άλλος παίρνει μέτριο μισθό, μέχρι τα καμμένα βούρλα θα πηγαίνει διακοπές η χωρισμένη με το παιδί
Π
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
To νήμα έχει μπαχαλευτεί, και πρέπει να το διαβάσει κάποιος προσεκτικά από την αρχή.
Εγώ έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα, και σε όποιον κόβει λίγο, μπορεί να βγάλει άκρη για το τι έχει συμβεί.
Όπως είπαμε από την αρχή δεν έχουμε την άποψη της γυναίκας που έκανε όλα αυτά, αλλά δημιουργούμε το backround πως έφτασε σε αυτή την απόφαση.
Εγώ έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα, και σε όποιον κόβει λίγο, μπορεί να βγάλει άκρη για το τι έχει συμβεί.
Όπως είπαμε από την αρχή δεν έχουμε την άποψη της γυναίκας που έκανε όλα αυτά, αλλά δημιουργούμε το backround πως έφτασε σε αυτή την απόφαση.
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι συνειδητοποιησε οτι δεν ειναι αυτος για εκεινη..κι οτι ψαχνει κατι αλλο.
ο ερωτας τελειωσε, η αγαπη τελειωσε και πλεον καθε αρνητικο του μεγενθυνοταν στα ματια της ωσπου δεν αντεξε..
προτιμησε να παρει την αποφαση να τελειωσει αυτη τη σχεση, να ισορροπησει και να παει παρακατω.
Μπραβο της! Λιγες το τολμουν αυτο!
Άρχισες τις μαλακίες τώρα. Άμα τα έλεγες αυτά σε παρέα θα σε γιουχάρανε, αλλά ΟΚ, πέστα εδώ
Π
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Εντάξει εδώ εξετάζουμε την περίπτωση από την πλευρά του φίλου μου.
Εντάξει σαν άντρας κάποιες φορές όταν τον έφερνε στο αμήν, έβριζε, φώναζε αλλά δεν την χτύπησε ποτέ, αντίθετα αυτή τον εξωθούσε να την χτυπήσει, μειώνοντας τον, κάποια στιγμή της έδωσε ένα χαστούκι και αμέσως πήρε την αστυνομία, σαν να το είχε προσχεδιασμένο να καταγραφεί σαν ενδοοικογενειακή βία, και να το χρησιμοποιήσει στο διαζύγιο υπέρ της.
Εαν παρακολουθεις ειδησεις θα εχεις δει πολλα εγκληματα μετα απο τσακωμους που ενας απο τους 2 φτανει στον φονο. Σιγουρα ο δολοφονος σε αυτες τις περιπτωσεις δεν γεννηθηκε να σκοτωσει ουτε το σχεδιαζε μηνες. Τις περισσοτερες φορες εγινε εν βρασμο ψυχης. Τι θελω να πω εγω τωρα. Οτι αφου τον εξωθουσε να την χτυπησει επρεπε να ειχε φυγει. Απο την στιγμη που την χαστουκισε, αρα εχασε τον ελεγχο εχασε και το δικιο του. Τι θα γινοταν αν αντι για χαστουκι ηταν μια κατσαρολα στο κεφαλι?
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Aνακεφαλαιώνω τις πιο σημαντικές απόψεις που γράφτηκαν με τυχαία σειρά.
Η γυναίκα έχει ψυχολογικά θέματα.
Η γυναίκα κάποια στιγμή αξιολόγησε την κατάσταση που ζει και αποφάσισε ότι είναι υπερ της να τον πετάξει έξω, και θα ζήσει καλύτερα με την διατροφή από το διαζύγιο.
Είναι λεσβία, έκανε το παιδί και τώρα ήρθε η ώρα να χωρίσει.
Η γυναίκα έχει ψυχολογικά θέματα.
Η γυναίκα κάποια στιγμή αξιολόγησε την κατάσταση που ζει και αποφάσισε ότι είναι υπερ της να τον πετάξει έξω, και θα ζήσει καλύτερα με την διατροφή από το διαζύγιο.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
θα καταλαβαιναμε ότι καποια πολύ χοντρη μαλακια εκανε αυτος και εφτασε αυτή στο σημειο να καλεσει την αστυνομια.Eίναι κανένας παντρεμένος εδώ; Αν σας έφερνε η γυναίκα σας την αστυνομία στο σπίτι μπροστά στο παιδί τι θα κάνατε;
συνηθως αυτος που καλει την αστυνομια εχει το δικιο με το μερος του ή δειχνει να εχει το δικιο με το μερος του. γι αυτό όταν σας συμβει το παραμικρο μη αντιδρστε χειροτερα από την προκληση για να δωσετε εσεις το δικαίωμα να φανει ο άλλος θυμα. ΑΛΛΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΩΤΟΙ. ετσι ειστε πιο καλυμενοι οτιδήποτε και αν συμβει. εγω αδικηθηκα, εγω φοβηθηκα ότι εχω να κανω με τρελο και δεν θα συνενοηθω και σας καλεσα να μας ξεμπλέξετε για να μην μπλέξουμε παραπανω.
γι αυτό πληρωνουμε το υπουργειο δικαισυνης, όχι μονο για να φυλαει τους πολιτικους, ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, αλλα και εμας από οποιονδηποτε , ακομη και από συζυγο. το εχω κανει και δεν ξαναενοχλησε. αλλιως θα μπορουσε να πει ναι ειπαμε ετσι, μετα αλλιως, αλλα εσυ ειπες μετα παραπανω και μπλαμπλα. ειπες ετσι? είναι για αστυνομια για να μην τσακωνομαστε και αν με ξαναενοχλήσεις μεσω αστυνομιας-δικηγορου-δικαστηριου, να σε βαλουν αυτοι στην θεση σου, όχι να πετας μαλακιες και να μπαινω στην διαδικασια να σου εξηγησω λογικα αφου δεν καταλαβαίνεις λογικα.
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Εντάξει εδώ εξετάζουμε την περίπτωση από την πλευρά του φίλου μου.
Εντάξει σαν άντρας κάποιες φορές όταν τον έφερνε στο αμήν, έβριζε, φώναζε αλλά δεν την χτύπησε ποτέ, αντίθετα αυτή τον εξωθούσε να την χτυπήσει, μειώνοντας τον, κάποια στιγμή της έδωσε ένα χαστούκι και αμέσως πήρε την αστυνομία, σαν να το είχε προσχεδιασμένο να καταγραφεί σαν ενδοοικογενειακή βία, και να το χρησιμοποιήσει στο διαζύγιο υπέρ της.
ΟΚ, κατάλαβα. Κοίτα, το βασικό σημείο είναι ότι εάν ο φίλος σου δεν είδε τα σημάδια, τότε, προφανώς υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας ή αδιαφορίας, για αρκετό καιρό.
Π
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Ενας φυσιολογικος αντρας ΔΕΝ χτυπαει γυναικα! θα ειχε τα θεματακια του κι αυτος..αυτα τα τον εφτασε στα ορια του τα ακουω βερεσε.Εαν τοσο ευκολα στην ζωη μας χαναμε τον ελεγχο,τωρα θα ειχαμε μαλωσει με την μιση ελλαδα.
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Aνακεφαλαιώνω τις πιο σημαντικές απόψεις που γράφτηκαν με τυχαία σειρά.
Σοβαρα τωρα? Αυτην την θεωρεις σημαντικη αποψη?
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Ενας φυσιολογικος αντρας ΔΕΝ χτυπαει γυναικα! θα ειχε τα θεματακια του κι αυτος..αυτα τα τον εφτασε στα ορια του τα ακουω βερεσε.Εαν τοσο ευκολα στην ζωη μας χαναμε τον ελεγχο,τωρα θα ειχαμε μαλωσει με την μιση ελλαδα.
Κάτσε, ένα χαστούκι δεν σημαίνει ότι χάνεις τον έλεγχο.
Π
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Αμα ηταν λεσβια θα το ειχε καταλαβει καιρο τωρα ο φιλος σου..δεν γινονται ξαφνικα ενα πρωι λεσβιες!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ο φιλος σου εχασε την ηρεμια του, σορρυ που θα το πω αλλα είναι ΒΛΑΞ.Εντάξει εδώ εξετάζουμε την περίπτωση από την πλευρά του φίλου μου.
όταν σου πεταει μαλακια δεν απαντας με βρισιες ή παραπανω τσακωμο για να χασεις τον ελεγχο και να χτυπήσεις, εχεις να κανεις με γυναικα οποτε το δικιο το εχει νομικα παντα αυτή. ΦΥΓΕ πολύ απλο, ΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ,
και πηγαινε εσυ πρωτος στην αστυνομια να δηλωσεις ότι εισαι σε διασταση και δεν αποτελει εγκαταλειψη συζγικης στεγης ότι εφυγες από το σπτι. ετσι θα σου πει και ενας δικηγόρος. δηλωνεις στην αστυνομια ότι φευγεις και δεν μπορει να σου φορτωσει και εγκαταλειψη αργοτερα. ακθε βημα που κανεις πρεεπι να σκεφτεσε το μετα. μην μιλας με ανθρωπο παραλογο όπως είναι η γυναικα , ΦΥΓΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Αμα ξεκινησει φιλε δεν σταματαει μετα..σημερα ενα χαστουκι,αυριο μια μπουνια,μεθαυριο ενα κουτουλιδι..Κάτσε, ένα χαστούκι δεν σημαίνει ότι χάνεις τον έλεγχο.
Π
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αυτό ακριβως θα πεις στο δικαστηριο και το δικαστηριο θα πει ότι βιαιοπραγησες, αν είναι εντος ελεγχου είναι ακομη χειρτερη η ποινη.Κάτσε, ένα χαστούκι δεν σημαίνει ότι χάνεις τον έλεγχο.
Π
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Εαν παρακολουθεις ειδησεις θα εχεις δει πολλα εγκληματα μετα απο τσακωμους που ενας απο τους 2 φτανει στον φονο. Σιγουρα ο δολοφονος σε αυτες τις περιπτωσεις δεν γεννηθηκε να σκοτωσει ουτε το σχεδιαζε μηνες. Τις περισσοτερες φορες εγινε εν βρασμο ψυχης. Τι θελω να πω εγω τωρα. Οτι αφου τον εξωθουσε να την χτυπησει επρεπε να ειχε φυγει. Απο την στιγμη που την χαστουκισε, αρα εχασε τον ελεγχο εχασε και το δικιο του. Τι θα γινοταν αν αντι για χαστουκι ηταν μια κατσαρολα στο κεφαλι?
Για το επεισόδιο με το χαστούκι, ρώτησα με πολύ προσοχή να καταλάβω, πόσο δυνατό χαστούκι, επι λέξη ο φίλος μου, ένα χαστούκι με όχι πολύ δύναμη όχι για να νιώσει πόνο αλλά περισσότερο σαν απάντηση στις προσβολές. Και άρχισε τους θεατρινισμούς φέρνοντας την αστυνομία.
Δηλαδή όπως μου το είπε σαν να έχουμε ένα θηλυκό Κούγια, που όμως ούτε καν αίματα ούτε καν το παραμικρό σημάδι από το χτύπημα.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Για αυτο πρεπει να κρατας την ψυχραιμια σου οτι και να ακους..ειπαμε αν βιοπραγησεις,μετα σχεδον τελειωσες!
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Εννοείται. Και πρέπει να ηταν σοβαρα τα θεματάκια αυτά. Όλοι οσοι καταλήγουν στο εγκλημα την ίδια μαλακια ξεφουρνίζουν. "Την αγαπούσα αλλά θόλωσα...." Νορμάλ άνθρωπος αν θολώνει από τη συμπεριφορά του αλλου παίρνει το καπελάκι του και φεύγει κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Δε σηκώνει χέρι γιατί το ένα κτύπημα φέρνει το άλλο και το αλλο το χειρότερο.Ενας φυσιολογικος αντρας ΔΕΝ χτυπαει γυναικα! θα ειχε τα θεματακια του κι αυτος..αυτα τα τον εφτασε στα ορια του τα ακουω βερεσε.Εαν τοσο ευκολα στην ζωη μας χαναμε τον ελεγχο,τωρα θα ειχαμε μαλωσει με την μιση ελλαδα.
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
ναι εχω ανοιξει κ νημα μαγειρικης κ εχω βαλει πολλες συνταγες μ
Πότε ήσουν Οξφόρδη; Σύχναζες Zodiac ή The Lyric; Είχες πετύχει ποτέ live Radiohead; Δε περίμενα ότι θα συναντούσα εδώ μεσα συμφοιτήτρια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K