Νέα

Τον χώρισε, και δεν έχει γκόμενο, τι παίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 948
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Οι μαλακίες ίσχυαν και θα ισχύουν πάντα.
Τα παιδιά έχουν πιο υγιή ψυχισμό , όταν μεγαλώνουν με τους φυσικούς τους γονείς.
Και δεν βλέπουν το γαμιά της μάνας τους και την πίπα του πατέρα τους.
Κολλητοί μου, παρόμοιες ηλικίες , με προχώ γονείς, που είχαν χωρίσει δεκαετίες 70-80
όλοι βλαμμένοι είναι . Ο πιο χαρντκορ, ήταν εξωτερικό 8 χρόνια για σπουδές και δεν πέρασε ούτε 1 μάθημα.
Η πιο κυριλέ γκόμενά του,  ήταν στρίππερ.
Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι  :S

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
oχι το ιδιο ειναι κ μετα το διαζυγιο
Καλά εντάξει τραγούδα. Αφού μετά το διαζύγιο παίρνει το παιδί της και φεύγει.. Την γραφω και στ' @ρχίδια μου και δεν παίρνει μία.. Κάνω και με άλλες παιδιά.
Ο αντρας αν πάει με x γυναίκες μπορεί να τις αφήσει έγκυους όλες. Ενώ η γυναίκα αν πάει με x άντρες απο έναν και μόνο μπορεί να μείνει έγκυος.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Επίσης δεν τον ξαναφέρνω ποτέ σπίτι μου.
Πίνει ό,τι έχει οινόπνευμα, εκτός τα after shave και δεν φεύγει με τίποτε.

Τελευταία φορά είχε μείνει 3 μέρες το παλιό αρχίδι.

εχθες 4 ατομα ηπιαμε 1.5 μπουκαλι τσιπουρο!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Καλά εντάξει τραγούδα. Αφού μετά το διαζύγιο παίρνει το παιδί της και φεύγει.. Την γραφω και στ' @ρχίδια μου και δεν παίρνει μία.. Κάνω και με άλλες παιδιά.
Ο αντρας αν πάει με x γυναίκες μπορεί να τις αφήσει έγκυους όλες. Ενώ η γυναίκα αν πάει με x άντρες απο έναν και μόνο μπορεί να μείνει έγκυος.

καλα ενηλικιωσου κ ξαναμιλαμε

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ρε φιλε δεν εχεις ξυπνησει ποτε νιωθοντας ενα κενο..νιωθοντας οτι ο ανθρωπος σ πλεον δε σε καλυπτει..
οτι παρολο που την αγαπας δεν εισαι πια ευτυχισμενος..δεν εχεις ορεξη για σεξ.. τη βλεπεις πιο πολυ σα μανα των παιδιων σου..
αυτο μπορει να συμβει οταν κ οι δυο ρουτινιασουν κ δεν εχουν καλη επικοινωνια
ο βασικος κανονας ειναι 1
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ γτ απο εκει ξεκινανε ολα
αν εχεις επικοινωνια θα εχεις κ τελειο σεξ θα εχεις κ εναν ανθρωπο να μιλας να μοιραζεσαι τις σκεψεις σου θα ειναι κ φιλος κ εραστης σου και τοτε ειναι δυσκολο να πανε στραβα τα πραγματα
οι γαμοι συνηθως τελειωνουν οταν αλλα λεει ο ενας κ αλλα ο αλλος
Σενάρια πλάθουμε όλοι μας γιατί δεν έχουμε την πλήρη εικόνα. Αν θέλεις την γυναικεία μου γνώμη, η γυναίκα μάλλον έπαθε φλασιά και καταλάβε ότι δεν θέλει τον συγκεκριμένο. Και πέζει επίσης, επειδή έχω ακούσει 1-2 παρόμοιες περιπτώσεις εδώ στα μέρη μας η  να έπαθε κρίση ηλικίας και ψιλοκατάθλιψη (για κάποιους είναι στα 29, για άλλους στα 35 και άλλους στα 40), θέλει να ζήσει την ζωή της που πιστεύει πως έχασε και δεν θέλει να έχει πλέον ευθύνες. Δεν νομίζω να βρήκε αντικαταστάτη ήδη ή απλά να ψάχνει για πιο φραγκάτο. Απλά της την έχει βαρέσει και βρήκε αφορμή για να τον σουτάρει.

Δεν ξέρουμε τι έκανε ο φίλος σου για να φτάσει και αυτός σε τέτοιο σημείο. Κάποιο έναυσμα θα υπήρχε και από την μεριά του. Πιστεύω δεν το κάνε για ένα και μόνο λόγο. Μιλάω εκ πείρας γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ αναλυτικές και τα σκαλίζουμε πριν φτάσουμε σε ακραίο σημείο. Μου χει τύχει να εγκαταλείψω κάποιον χωρίς εξηγήσεις αλλά συνέτρεξαν πολλοί λόγοι σε αύτο. Μια γυναίκα ΠΟΤΕ δεν ξυπνά ένα καλό πρωί και λεέι "θα τον χωρίσω και θα γυρνάω στους δρόμους" ιδίως αν είναι άνω των 30. 
Σόρρυ κορίτσια, αν πήρατε λάθος απόφαση, αν απλά αλλάξατε γνώμη ενώ ο άλλος δεν έγινε βίαιος, μοιχός, μέθυσσος, τζογαδόρος ή έστω σπασοκλαμπάνιας η χωρισμός είναι αποκλειστικά δικό σας πρόβλημα και ευθύνεστε πλήρως

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
ρε φιλε δεν εχεις ξυπνησει ποτε νιωθοντας ενα κενο..νιωθοντας οτι ο ανθρωπος σ πλεον δε σε καλυπτει..
οτι παρολο που την αγαπας δεν εισαι πια ευτυχισμενος..δεν εχεις ορεξη για σεξ.. τη βλεπεις πιο πολυ σα μανα των παιδιων σου..
αυτο μπορει να συμβει οταν κ οι δυο ρουτινιασουν κ δεν εχουν καλη επικοινωνια
ο βασικος κανονας ειναι 1
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ γτ απο εκει ξεκινανε ολα
αν εχεις επικοινωνια θα εχεις κ τελειο σεξ θα εχεις κ εναν ανθρωπο να μιλας να μοιραζεσαι τις σκεψεις σου θα ειναι κ φιλος κ εραστης σου και τοτε ειναι δυσκολο να πανε στραβα τα πραγματα
οι γαμοι συνηθως τελειωνουν οταν αλλα λεει ο ενας κ αλλα ο αλλος
Με τους μαχμούτηδες που ανακατεύεσαι έχεις να φας μεγάλη ταλαιπωρία. Θα ζήσεις το όνειρο του  ισλαμικού μεσαίωνα  :2funny:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Σόρρυ κορίτσια, αν πήρατε λάθος απόφαση, αν απλά αλλάξατε γνώμη ενώ ο άλλος δεν έγινε βίαιος, μοιχός, μέθυσσος, τζογαδόρος ή έστω σπασοκλαμπάνιας η χωρισμός είναι αποκλειστικά δικό σας πρόβλημα και ευθύνεστε πλήρως

ποτε δε φταινει μονο ενας
δλδ πρεπει να με δερνει κ να παιζει τζογο για να παρω την αποφαση να χωρισω??

το γεγονος οτι πλεον το σεξ ειναι πιο βαρετο και απο ματς ολυμπιακου-παναθηναικου
και οτι ειμαστε σαν αδερφια δε σου λεει τπτ?

εγω ειμαι φαν του να κρατας τη φλογα αναμμενη, να πηγαινεις ταξιδια, να διεκδικεις το αμορε σου, να τον βλεπεις σαν γκομενο κ οχι αντρα σου, να τον κανεις να σε ζηλευει κλπ κλπ
αλλα παιζει κ το ενδεχομενο της ρουτινας ρε φιλε..πολλα ζευγαρια τη πατανε..δλδ τι προτεινεις να μεινουν σε μια σχεση που εχει ποια τελειωσει κ να πηδανε πουτανες και φοιτητριες την ιδια ωρα που οι γυναικες θα πηδιουνται με παντρεμενους και αλλοδαπους???
χιλιες φορες να χωρισω και να ειμαι ειλικρινης πρωτα στον ευατο μ μετα στην οικογενεια μ παρα να ζω αυτη τη παραφροσυνη

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
αντε τώρα να ροφήξεις καμμιά πάκικη γιατί άργησες..  :pipa2:

χθες εφαγα σε ενα ελληνικο εστιατοριο που το εχει πακιστανος ο οποιος εζησε στην ελλαδα απτα 16 του, ειπε, και πιο καλα ξερει να φτιαξει ελληνικο φαγητο παρα πακιστανικο
οπως κ αλλα ελληνικα μαγαζια τα εχουν αλβανοι κ ρουμανοι
και εσειςς οι Ελληναραδες ειστε κοτες..μια ζωη ραγιαδες που μονο να κραζετε ξερετε και οταν καλειστε να κανετε κατι στη ζωη σας κρυβεστε ειτε πισω απτα φουστανια της γυναικας σας ειτε της μανας σαςςς
Προσφερω ωμο για να κλαψετε..γτ μονο για λυπηση ειστε..αρχιδομαγκες μου  :-*

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
κ να πηδανε πουτανες και φοιτητριες την ιδια ωρα που οι γυναικες θα πηδιουνται με παντρεμενους και αλλοδαπους???

Λες μαλακίες. Εγώ πηδάω τα πάντα, γιατί η γυναίκα μου δεν επαρκεί να με καλύψει σεξουαλικώς.
Το έχει κατανοήσει και το αποδέχεται .

Κάποιες παντρεμένες γνωστές, που έχουμε κάποιες επαφές, το καταλαβαίνουν και αυτές.
Καμία δεν μπορεί από μόνη της, να με καλύψει .

Αν μπορούσαν , θα ήμουν μοναγαμικός.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Λες μαλακίες. Εγώ πηδάω τα πάντα, γιατί η γυναίκα μου δεν επαρκεί να με καλύψει σεξουαλικώς.
Το έχει κατανοήσει και το αποδέχεται .

Κάποιες παντρεμένες γνωστές, που έχουμε κάποιες επαφές, το καταλαβαίνουν και αυτές.
Καμία δεν μπορεί από μόνη της, να με καλύψει .

Αν μπορούσαν , θα ήμουν μοναγαμικός.

δεν ειναι αυτες ανικανες..απλα εσυ εισαι μαλακαςς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom